Dobrý den.
Prosím o radu. Můj problém je takový, že když nějakou dobu sleduji streamová videa, třeba z iVysílaní České televize, tak se mi sekne PC a zvuk se také zasekne a poté nejde s PC nic dělat, jenom tvrdej restart. Videa např. z youtube mi to nedělají. iVysílání přehrává videa přes WMP a nebo přes real player. Bohužel ikdyž přehrávám přes real player mám stejný problém. Nevíte v čem by mohl být zakopaný pes?
Ještě dodám, že jsem zkoušel i jiné webové prohlížeče, ale problém přetrvával. Když jsem měl nainstalovaný na zkoušku bety win7 tak jsem ten problém neměl. V současné době mám winXP.
Děkuji
streamová videa - sekne se PC
- Fatak
- Nováček

-
- UberDiablo
- Začátečník

-
Re: streamová videa - sekne se PC
Ahoj,
nejprve bych zjistil, jestli je Tvůj PC stabilní, například programem Prime95 nebo nějakým memory testem. Nevím jak je to dlouho, co jsi měl win7, ale něco se za tu dobu mohlo změnit a nemusel by to být sw problém.
Pak bych vyzkoušel přehrávat přes jiný prohlížeč. Media Player a Real player máš nejnovější verzi? Máš možnost zkusit new instalaci třeba na jiný disk a dokázat, že je to sw problém?
UberDiablo
nejprve bych zjistil, jestli je Tvůj PC stabilní, například programem Prime95 nebo nějakým memory testem. Nevím jak je to dlouho, co jsi měl win7, ale něco se za tu dobu mohlo změnit a nemusel by to být sw problém.
Pak bych vyzkoušel přehrávat přes jiný prohlížeč. Media Player a Real player máš nejnovější verzi? Máš možnost zkusit new instalaci třeba na jiný disk a dokázat, že je to sw problém?
UberDiablo