- tak teraz neviem ci sa mam smiat, alebo to brat vazneKoky píše:1. Nemáte nárok na "bonusy" které nese krabicová a dražší (pokud se nepletu, tak Steam je levnější a to právě z důvodů že platíte pouze za přenos dat a navíc pouze za hru)
Len pre ilustraciu napr. Anno 1404 stoji momentalne 2-krat tolko na Steame ako normalna krabicova verzia u nas a co je este lepsie, nadhernu luxusnu collectors edition Anno 1404 je mozne kupit aj s postovnym lacnejsie v SR ako na Steame, no co, predsa ked si to mozem len stiahnut, tak je to viac, nez velka drevenna krabica ktoru donesie kurier. To iste s CoD MW2, na Steam dvojnasobna cena a to nie su jedine hry, ktore maju takuto "krasnu" cenovku. Najlepsi joke je, ze este aj The Orange Box maju v krabicovej verzii lacnejsi nez ten na Steame a to uz naozaj neviem co si o tom mam mysliet...inak Mafia II v predobjednavke je pochopitelne tiez lacnejsia nez na Steame.
Zhrnul by som to tak, ze "USD=EUR" je te ten najmensi problem co je na Steame ohladne cien, keby bol problem len v tom, tak by to pri vacsine hier plus/minus vykompenzovalo postovne a keby tam tie hry boli lacnejsie (akoze by mali byt), tak by boli aj celkovo lacnejsie nez u nas v internetovom obchode.
Trochu ina vec su tie akcie, co byvaju na Steame, tie su vacsinou naozaj velmi vyhodne. Vacsinu hier co som na Steame kupil boli prave v tej akcii, ale zase par hier, aj ked nerad, som kupil na Steame aj za tu premrstenu cenu oproti nasim obchodom, ale tak niekedy nie je moc na vyber (napr. ked niekto nechce lokalizovanu verziu)
Sorry za OT