Jak to tak vypadá tak za 4 dni se červi vrátí zpátky a to v klasickém 2D kabátku. Sice jde o předělávku Worms Armageddon, ale bude obsahovat mraky dalších zbraní, misí a dokonce i kloubouků a dalších kravin.
btw pokud by se našli další 3 lidi, šel bych do zlevněného 4 packu. Cena pro jednoho pak bude 11,24€ tj cca 281kc. Co vy na to? Předobjednávači mají hru o 24 hodin dříve a dostanou nějaké bonusy, viz steam.
Naposledy upravil(a) SpeedyGT dne pon 23. srp 2010, 13:18, celkem upraveno 2 x.
Ok, takže ted mi ještě pisněte SZ že máte skutečně zájem, přidejte si mě do friend listu na steamu (link) a já Vám obratem zašlu číslo účtu na které poslat money. Je to přesně 286,2kc dle aktualniho paypal kurzu. Po zaplacení mi pošlete screen výpisu platby (mám KB, takže u KB tak netřeba, tam to bude připsáno do několika minut). Hru zašlu jako gift obratem jakmile tak učiníte. Díky.
Status: vyřízeno se všema. Koupeno
Naposledy upravil(a) SpeedyGT dne úte 24. srp 2010, 13:00, celkem upraveno 2 x.
Tak co? Jak se líbí? Je to fajn, stará dobrá klasika z drobnýma grafickýma vylepšeníma, wormsi sou zase o něco hezčí. Zatím u toho sedím přes hodinu a bavím se jako před lety. A to hraju jenom kampaň . Zatím hotovo 21 misí.
Odpočítával jsem to po mintách...původně to mělo být už v 18:00 (dle counteru u hry), ale bylo to až 19:00. .
Jinak prašule ode všech 3 přišly dnes fyzicky na můj účet.
jestli ještě někdo objednává ten 4pack tak si mě zapište
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Jak je to s tím 4pacek, jeden to objedná a musí mě mít v přátelích, když mi to chce poslat nebo mi jenom pošle nějaký aktivační klíč?
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.