Mafia 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Mafia 2

Příspěvek od HEAD »

To by me zajimalo co si tam delal tech 18hodin. :D
Prumernej cas je cca 10hodin a to je moc malo..
Naposledy upravil(a) HEAD dne ned 29. srp 2010, 12:41, celkem upraveno 1 x.
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Ja nevim, zkousel auta. Nacpaval garaz. Vsimal si detailu: typek v hadce se manezlkou nad rozbitym atutem, hazeni uhli do sklepa, postovni schranky se jmeny autoru, srotovat auta, zkouset jaky typy aut se daji zpenezit, v misich hledat magaziny, ... etc.

Kdyz uz to je hra s takovym hype a mnozstvim detailu, tak proc se nepokochat a poradat misto toho speedrun ;)
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

Hra je určitě znovu hratelná, ale záleží na vašem herním stylu. Pokud hru „proběhnete“, mnoha detailů si nevšimnete. Já hru proběhl a když hraji podruhé, tak plno nových detailů např hned v první misi -> rozbité auto a manžel co to neumí opravit, tak se hádají a ty to auto opravíš. Sice za to nic krom poděkování nedostaneš (gentleman bonus) a na příběhu to nic neovlivní ale jsou to drobnosti, co potěší.

BTW, pokud to dohrál někdo podruhé, je zde nějaká možnost rozhodování, více dějových linií, drobné odlišnosti a pod.?
Mám na mysli např. tu misi, jak jsme celí od sraček a jdeme se převléknout. V mém případě mi prodavačka řekla, ať se nejprve umyji, než si ten nový oblek obléknu. To ovšem neudělám, mám sice čistý oblek, ale smrdím. Jdu do baru a tam mi to hned vytknou, že smrdím.
Promyšlenost…
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Pomalu ale jistě se blíží multiplayer, první pokusy dopadly úspěšné, více na: http://www.modmywhat.com/article/Oh-hai ... al-now/716
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja sel hnet do baru a tam mi rekli at ty hadry spalim a at vypadnu, nebo se vsichni v baru ze me poblijou :roll: :twisted: :twisted: :twisted: .
Tak sem si koupil nove veci a uz to bylo v pohode.
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

mozek007 píše: BTW, pokud to dohrál někdo podruhé, je zde nějaká možnost rozhodování, více dějových linií, drobné odlišnosti a pod.?
--- SPOILER ---
Nejmarkantnejsi asi v 10th Chapter. Kdyz jedes varovat Lea a presvedcis ho o nutnosti uprchnout, tak mas na min vyber: schovat se do sprchy, schovat se do skrine, schovat se pod postel nebo se rovnou nechat chytit.

Nejlepsi a achievementem ohodnocena moznost je vyndat z kose na pradlo prosteradla a uprchnout oknem :)

Az vam Irove zapali haciendu a jdete si to s nima s Joem vyridit, tak vym jejich boss bud ujede a Joe jenom mavne rukou, ze jsou stejne vyrizeni a jedete domu. A nebo ho dohonite/zastrelite jeste pred tim, nez vam ujede a tim definitivne poresite Iry ve meste + policajti + achievement :)
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

yuri.cs píše: --- SPOILER ---
1. schovat se do sprchy, schovat se do skrine, schovat se pod postel nebo se rovnou nechat chytit.

2. Az vam Irove zapali haciendu a jdete si to s nima s Joem vyridit, tak vym jejich boss bud ujede a Joe jenom mavne rukou, ze jsou stejne vyrizeni a jedete domu. A nebo ho dohonite/zastrelite jeste pred tim, nez vam ujede a tim definitivne poresite Iry ve meste + policajti + achievement :)
1. Když do sprchy, tak zemře, hra končí a znova, čili jsou to moc nebral jako druhou dějovou linii.

2. Tuto misi jsem si zavařil, protože než jsem šel do hospody, poštval proti sobě policii. A když jsem chtěl Iry začít honit, tak jsem ještě měl problém s polišema. Nejprve mi ujel, tak jsem si dal opakovat misi, i když to šlo hrát dál..

Ale dobrý postřehy :)
Věř tomu. Píšu na osobní blog Mozek tě vidí.net. Osobní fotografické stránky: OldaSalek.cz.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

HEAD píše:Ja sem hru dohral za 11H 50min na normal obtiznost a to sem jeste hodne delal blbosti a jen tak jezdil po meste.
Hra je hodne kratka z toho cca 2 hodiny sou cutsceny...
Kde to máš napsané za jak dlouho si to dohrál?
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Kde to máš napsané za jak dlouho si to dohrál?
Ve statistikach, nebo klasicky ve Steamu.
Když do sprchy, tak zemře, hra končí a znova, čili jsou to moc nebral jako druhou dějovou linii.
--- SPOILER ---
Hm, jestli te zabije v sprse to nevim. Sprchu jsem totitz nezkousel, ale vim ze se tam da vlezt.

Kazdopadne pod posteli te a ve skrini /dobre homo hlasky/ te taky vyhmatne a po par blabolech se nasledne spusti stejna animacka, jako kdyz na tebe normalne narazi.
Takze jedina varianta, kdy jses "neprozrazen" je po prosteradlech dolu.

Jeste jsem si vzpomel. Kdyz jdes krast poukazky na PHM, tak muezs jit bud oknem, nebo supnou na uhli - sklepem. Kdyz jdes pres okno, tak zarucene prehlidnes vypinac alarmu u trezoru. Je totiz ve sklepe. Cili s nebo bez alarmu.
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

Opravdu velkolepé ovlivnění děje.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Brázda.l píše:Opravdu velkolepé ovlivnění děje.
Nerikam, ze je to epochalni, ale v jinak naprosto linearni hre, jakou obe Mafie jsou, je to zpestreni.

Nebylo to v puvodni Mafii podobne? Pri vykladani doutniku jste mohli hledat predaka a debatovat s nim, nebo zacit rovnou nosit bedny a absolvovat prestrelku.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Ve statistikách mám 8 hodin 37 minut a steam ukazuje 10 hodin
mozek007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mozek007 »

yuri.cs píše:
Když do sprchy, tak zemře, hra končí a znova, čili jsou to moc nebral jako druhou dějovou linii.
1. Hm, jestli te zabije v sprse to nevim. Sprchu jsem totitz nezkousel, ale vim ze se tam da vlezt.

2. Jeste jsem si vzpomel. Kdyz jdes krast poukazky na PHM, tak muezs jit bud oknem, nebo supnou na uhli - sklepem. Kdyz jdes pres okno, tak zarucene prehlidnes vypinac alarmu u trezoru. Je totiz ve sklepe. Cili s nebo bez alarmu.
Když se schováš do sprchy, tak řekne, že to není dobrej nápad. Po schování přijde a střelí poslepu přes závěs do sprchy. A pak se diví, že vypadnou 2 mrtvoly, místo jednoho staříka. Pěkné video.

2. Dobré vědět, já to nevěděl a tak jsem po spuštěném alarmu musel prostřílet ven
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Ještě k těm detailům....Kromě stěračů v dešti mě dostává kymácející se anténa u aut a rozvyklaný bočnice u náklaďáku,to je fakt pecka.Nebo brzdy u náklaďáku,jak si odfoukne.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

2 mozek007 To já na to šel jako pravej lupič, hlídky jsem potichu zneškodnil, následně si pootvíral dveře na únikové trase a když se spustil alarm tak jsem zdrhal (od schodiště doleva), do kotelny a uhlím sem vylezl. Pak jsem pěkně pomalu došel k autu a v klidu odjel :lol: .
Vždy prodávám i jinde.
filipdostal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od filipdostal »

Co se dá vlastně všechno dělat v mafii :
-Vozit auta na vrakoviště a do přístavu.
-Kupovat si zbraně,oblečení,jídlo,chlast(ožrat se)
-Jezdit do autoservisu
-Vykrádat obchody
+Zkoušel jsem narvat autobus do lisu na vrakovišti ale bohužel jsem se tam sekl…jinak vice aut vylisovat jde...

Jinak už newím co by :
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

To je přece super propracovaná zábava na několik desítek hodin hraní.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hraju to podruhe na HARD a v anglictine a zda se mi to trochu lepsi.Jen skoda, ze jim vubec nerozumim, protote nestiham cist titulky a hrat u toho..
Jinak s physX na medium a je to v pohode hratelne.
Naposledy upravil(a) HEAD dne ned 29. srp 2010, 17:42, celkem upraveno 1 x.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

To vynucení AA přes ovladače funguje jen na nVidia kartách nebo i na ATI?
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blekota je boss »

taky dohrano na X360 hard+sim v CZ
je to dobry, jen proste ta hra ma totalne nevyuzitej potencial, tak propracovany mesto a nic z toho, zustalo jen oholeny torzo pribehu, zadny bokovky, dost me chybelo to "Muzes se zastavit u..." po navratu domu ze skonceny mise... kdyz se u nekoho zastavite, tak vam akorat rekne, ze pro vas zrovna nic nema...tak proc tam sakra sou? I ten hlavni pribeh by mohl bejt pestrejsi, chybi nejaky mise na odreagovani viz Fairplay v jednicce, Stastnejsi obdobi je lacine nahrazeny jen cutscenou. Clovek si ani nestihne vybudovat vztah ke kamosum, rodine... Jednicka mela mnohem vetsi hloubku a pusobila klidneji, vyspeleji. Nejhorsi je, ze je na tom strasne videt, ze se tam plno takovejch slibovanejch i predvadenejch veci nedostalo. Bud si to nechavaj pro DLC nebo proste tu hru a pribeh oholili aby meli uz znacnou cast pro dalsi dil, kterej by tim padem mohl prijit driv. No nic, du si zahrat jednicku :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“