Razer set (Lycosa, Imperator)

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Mája
Nováček
Nováček

Razer set (Lycosa, Imperator)

Příspěvek od Mája »

Ahoj, chtel bych se prosim zeptat jestli někdo vlastní něco z těchto produktů, chystám si je pořídit akorát me mrzí že na alfe mají jen eng verzi , hlavne že maj mirror edition.
Je mezi eng a z nějakej rozdil krom toho že tam není napsáno ščžžř a podobně ? budu i muset přepínat přes shift + alt ? vubec nevím jak to funguje, díky za rady.

Máte zkušenosti s podložkou razer Goliathus ? Jsou rozmery Ok ? kupuji ji kvli velikosti a efektivite Imperatoru, podložku mám, ale má nepohodlnou podložku pod zápěstí kterou bych radeji uřízl :-D

A co samotná lycosa normal verze, podle me to bude bomba , až na tu eng verzi, kdyžtak k tomu mi něco napište, dííky. :)
Ege
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Razer set (Lycosa, Imperator)

Příspěvek od Ege »

Vlastním Lycosu a naprostá nádhera, špička mezi klávesnicema, podložka Goliathus je perfektní hlavně pro Lachesis myšku a Mambu ale pro Imperatora bude taky vyhovující. Já vlastním Razer Destructor + Razer Lachesis a naprosto jsem spokojenej.
Všechny zdravím, scháníte hry pro PS3 ? Obraťte se na mně !!
U nás akce pouze tento týden !!

UFC 2010 Undisputed - 690,-kč, Skate 3 690,-kč, Just Cause 2 690,-kč, Kane& Lynch 2 690,-kč
Ceny včetně poštovného, platba na učet.Doba dodání 5- 15 dnů od zaplacení.
Spokojenost a rychlost zaručena.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“