//jan.svoboda - přesun z MS OS
Instalace windows 7 jen mensi dotaz
Moderátor: Loki5567
- kuba963
- Začátečník

-
Instalace windows 7 jen mensi dotaz
Zdravím s instalaci systemu mam zkusenost na svem pc to provadim skoro kazdy mesic
:D takze to je v poradku ale kamarad mel tedka narozky a chtel preinstalovat system a pral si grafarnu pac on ma geforce 7300 le 64 mb ddr a jakykoliv upgrade mu pomuze ale ted k veci s tim windowsem vzdycky se mi na svem pc instalace povedla ale bojim se ze se neco stane protoze uz me solidne zblbnul tata
tak se vas ptam pc mu jede stabilne vse je ok tak instalace by mohla take byt ok ne ?
dekuji za odpoved 
- Lokomotiva
- Začátečník

Re: Instalace windows 7 jen mensi dotaz
Pokud na svém PC provádíš instalaci systému každý měsíc, tak něco opravdu v pořádku není.
Pokud měl táta na mysli, že instalace Windows je mimořádně citlivá na stabilitu PC, měl pravdu.
Jak proběhne ta instalace neuhodne nikdo z nás.
Že je jeho PC stabilní je dobrá zpráva.
Pokud měl táta na mysli, že instalace Windows je mimořádně citlivá na stabilitu PC, měl pravdu.
Jak proběhne ta instalace neuhodne nikdo z nás.
Že je jeho PC stabilní je dobrá zpráva.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To rozhodne neni v poradku. Od doby Visty se system instaluje pri porizeni pc a pak jen pri zasadnejsi zmene HW -> system bez reinstalu vydrzi tak 2-3 roky .. u XPcek se to delalo tak 2x do roka ... Jestli to delas kazdej mesic mas nekde sakra velkej problem ...kuba963 píše:Zdravím s instalaci systemu mam zkusenost na svem pc to provadim skoro kazdy mesic:D takze to je v poradku
Velmi uzitecna informace a presne vime ceho se obavaskuba963 píše: uz me solidne zblbnul tata
Melo by, nicmene nikdo ti nerekne ze to bude OK (u instalaci se problemy obcas objevi a kolikrat se nevi proc)...kuba963 píše:pc mu jede stabilne vse je ok tak instalace by mohla take byt ok ne
Vista/7 sou docela citlive na spravne fungujici HW takze kolikrat uz pri instalaci zjistis ze neco neni OK (uz kolikrat instalacni proces "zjistil" vadne moduly RAM nebo jinak poskozeny HW) ...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- kuba963
- Začátečník

-
ja to preinstalovavam ale jen kvuli tomu ze mi vyprsi ta zkusebni lhuta atp znate to ne jinak pc jde v pohode (moje) a kamos ma teda pc amd athlon 3800+ 2,2 ghz nebo nak tak uz presne nevim 1gb ramky a geforce 7300 le 64 mb ddr ja mu tam dam ati x1650pro nebo hd4650 to jeste uvidim podle zdroje 
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ne nezname - operacni system si clovek kupuje. Ty 2000 ho pri cene 20k za PC nezabijou.... a nebo pouziva open-source alterativukuba963 píše:ja to preinstalovavam ale jen kvuli tomu ze mi vyprsi ta zkusebni lhuta atp
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Musím uznat, že informace o reinstalu každý měsíc kvůli zkušební době systému mě opravdu dostaly, pro mě raritní info
S kolegy jistě souhlasím, občas se u instalace vyskytne nějaký problém, a občas byl i pro mě oříšek ho odhalit (jednou tuším nedomáčknutý konektor kabelu na HDD u řadiče desky).
Ale přeinstalovávat systém každý měsíc kvůli zkušební době...
Buď ho opravdu kup, obětuj nějakou korunu a měj s tím navždy (na dlouho) klid, nebo běž do něčeho open-source, nauč se s nějakou distribucí Linuxů a budeš mít zrovna tak klid. Tohle přeci musí být nemožné, nedovedu si to představit, zvláště kvůli datům a programům...
S kolegy jistě souhlasím, občas se u instalace vyskytne nějaký problém, a občas byl i pro mě oříšek ho odhalit (jednou tuším nedomáčknutý konektor kabelu na HDD u řadiče desky).
Ale přeinstalovávat systém každý měsíc kvůli zkušební době...
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- Shit
- Odborník PCT

Třeba to budeš reinstalovat až každý čtvrtý měsíc... http://www.avinashtech.com/microsoft/ho ... -120-days/.kuba963 píše:ja to preinstalovavam ale jen kvuli tomu ze mi vyprsi ta zkusebni lhuta ..
- zombux
- Odborník PCT

- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
No i tak by si polepšilShit píše:Třeba to budeš reinstalovat až každý čtvrtý měsíc... http://www.avinashtech.com/microsoft/ho ... -120-days/.
Tak takzombux píše:to je úlet![]()
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.