JS v komentářích

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

JS v komentářích

Příspěvek od KapaCZ »

Když kliknu na reagovat, tak se mi v místě pro psaní textu např objeví:

Kód: Vybrat vše

<a href=''./vzkazy/#message-42''>@User[#42]</a>: 
Veš to zajištuje tento kod:

onclick=\"document.formular.vzkaz.value += '<a href=\'\'./vzkazy/#message-$vysledek8[id]\'\'>@$vysledek8[nick][#$vysledek8[id]]</a>: '\
Toto se ale nedá použít u komentářů, jelikož bych tam musel využívat $_GET.

Jak toto nejlépe řešit? Celkově se mi tento zápis nelíbí, jelikož to zabere mnoho místa! Nejlepší by bylo kdyby se v mnístě pro psaní objevilo např. jen [id], kde id= id komentáři v SQL.
Naposledy upravil(a) KapaCZ dne stř 15. srp 2012, 20:22, celkem upraveno 1 x.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: JS v komentářích

Příspěvek od arxeiss »

Teuzz píše:Pokud popisuješ problém, popiš ho pořádně a nebo ho nepopisuj vůbec, protože je to zbytečné. Do té doby nemá cenu odpovídat...
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Však si udělej, že při výpisu, pokud to narazí na [XX] to vybere z toho to XX, zkontroluje z předchozích postů, jestli tam je, a případně to nahradí za <a href='#komentXX'>KapaCZ [XX]</a>. No a při zakládání příspěvku jenom přidávej [XX] :)

Musel jsem to číst asi 10x, než jsem to pochopil.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Jak zapsat, aby mi to nahradilo jakékoliv číslo?
Zkusil jsem to takto, ale stránka se stále načítá a nic.

for($i = 1; ; $i++)
$vzkaz = Str_replace("@[#$i]:","<a href=\"./vzkazy/#message-aaa\">@aaa[#aaa]</a>", $vzkaz);
kde @[#$i]: = @[#21]: nebo @[#57]: ...........

EDIT: Už to mám problém je ve for(). Nemám tam rozmezí. Nedá se nějak v php napsat nekonečno? Nemohu tam napsat číslo, které to omezí, když nevim kolik jich doopravdy bude.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Sice furt nechápu o co ti jde, ale pokud jde o to for() tak tak tam napiš for($i=0;true;$i++){...
ale nezapomeň že tím to zacyklíš, takže musíš potom dát někam do cyklu if(něco){break;}
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

God, to je prasárna.
Pokud nevíš, kolikrát to proběhne, použij while cyklus.
KapaCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KapaCZ »

Jj už jsem to předtim změnil. :)
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“