Mafia 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
olis
Začátečník
Začátečník

Re: Mafia 2

Příspěvek od olis »

no proste uz asi viac sa dokazit nic neda ako toto :( jedine co ma tesi ze my to ide na high a medium apex na gtx 460 plynule
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Mno, tak uplne vzdaleny od pravdy ten pocet nemusi byt. V rozhovorech , ted placnu, z roku 2008 tvrdili, ze se zameri na pribeh v delce cca 30(!) hodin. Plus zminovali moznost vice ruznych koncu.

Vysledek je komercionalizovana urychlena verze, ale zase tak spatny, jak tu tvrdite, to zas neni :)
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Není to tak špatný, mě se to libí, ale naprosto souhlasím s tímto:
HEAD píše:Neprijde vam divny, ze tam neni skoro zadnej dej??Proste to vyskrtli.
Vito prijede po valce za joem a za 5 dni vas zavrou.Vylezete ven a udelate dalsich 5 misi v prubehu 2 tydnu(ve hre) a konec.
Prakticky zadnej rust v postaveni v rodine a zadne mise pro rodinu.Jen 1 cutscena, kde vas prej vzali.... :roll:
To vse vyskrtali...
Jenom počkejte...2K Games udělá z Mafii 2 simáky... co měsíc to datáč :lol:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
olis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od olis »

yuri.cs píše:Mno, tak uplne vzdaleny od pravdy ten pocet nemusi byt. V rozhovorech , ted placnu, z roku 2008 tvrdili, ze se zameri na pribeh v delce cca 30(!) hodin. Plus zminovali moznost vice ruznych koncu.

Vysledek je komercionalizovana urychlena verze, ale zase tak spatny, jak tu tvrdite, to zas neni :)
ked si zoberes tu hru neni to zle ale ked si zoberes to co vsetko slubovali a aky ma to mesto a cela hra potencital tak nam splnili a je tam asi 30% s toho co mohlo byt mislim misie, celkovy pribeh ael aj rozne funkcie v hre ved nech my nikto nevravi ze pre tvorcov hry takehoto kalibru je problem spravit tam mestku dopravu , jazdu taxikom, strelbu z auta, vyskakovanie s auta za jazdy alebo preteky, vedlajsie misie a pod veci ved to je ubohe co tu predviedli fakt a nejake prepracovane mesto a dobra grafika to nezachrania
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

No já myslím, že kdybych si měl vybrat mezi první Mafií jen s jiným (kvalitním) příběhem a třeba pár novejma vychytávkama (se stejnou grafikou atd.) a touhle "Mafií 2", tak volím první možnost...a mohli sme si ušetřit ty dlouhý roky vývoje - 30 novejch misí by udělali za míň jak čtvrt roku :oops:

Asi už vím, proč mě nový hry neberou. Je to všechno dělaný pro děti :(

Ale jo, pozitivum na M2 sem našel. Poslední mise. V jedničce byl nesmrtelnej Sam fakt tragickej :)

///Vlastně ne, to sem nenašel pozitivum na M2...ale negativum na jedničce. Tak zas nic :lol:
blekota je boss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od blekota je boss »

nj ja bych taky bral klidne jednicku s novym pribehem... kdyby se Ilusion nenechali koupit nebo aspon T2 nechali Dana Vavru dodelat ji podle jeho predstav mohla to bejt uplne jina hra... nj kdyby... nejhorsi je, ze ja tu hru sledoval asi od roku 2003/2004 kdy se sustly prvni informace o moznym pokracovani, uplne sem zral kazdej drb na forech typu JPP, rozhovory s Danem Vavrou, pri ohlaseni hry a prvnim traileru sem byl uplne v tranzu, dokonce sem byl i docela rad, kdyz se pak hra odkladala v domneni, ze potom bude naprosto vypilovana a nakonec...nedokoncena prumerna hra...
http://n-joy.cz/video/n-joy/3p1aubzf0pizx48n
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Né, Joe, né :old9: :old9: :old9:
Mafia dohraná a i přest kolik lidí si těžovalo, tak mě se líbila. Taková hra tu už pár let nebyla. Jen škoda takového konce, je mi stejně, jako když sem poprvé viděl Armagedon
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

blekota je boss píše:nj ja bych taky bral klidne jednicku s novym pribehem... kdyby se Ilusion nenechali koupit nebo aspon T2 nechali Dana Vavru dodelat ji podle jeho predstav mohla to bejt uplne jina hra... nj kdyby... nejhorsi je, ze ja tu hru sledoval asi od roku 2003/2004 kdy se sustly prvni informace o moznym pokracovani, uplne sem zral kazdej drb na forech typu JPP, rozhovory s Danem Vavrou, pri ohlaseni hry a prvnim traileru sem byl uplne v tranzu, dokonce sem byl i docela rad, kdyz se pak hra odkladala v domneni, ze potom bude naprosto vypilovana a nakonec...nedokoncena prumerna hra...
http://n-joy.cz/video/n-joy/3p1aubzf0pizx48n
LOL v tom videu neni snad jedina vec co rikal ve finalni verzi :lol: .
Vsechno vyskrtnuty.
Koky
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koky »

Všimli jste si, že občas hraje v rádiu hudba z Mafie 1? Ted jsem ji slyšel ve velkém obchodu s oblečením v misi, když jste převlečení za telefonní techniky.
MB: Asus Strix X99 Gaming | CPU: Intel Xeon E5-1660 v3 QS @ 4 GHz | GPU: Gainward RTX 3060 Ti Ghost
RAM: Crucial Ballistix Sport LT 4× 8 GB DDR4 3200 MHz | SSD: Crucial M550, 128 GB | HDD1: WD Black, 500 GB | HDD2: WD Blue, 1 TB | HDD3: WD Red, 2 TB | HDD4: Toshiba X300, 5 TB
PSU: Tagan BZ 900 W | CASE: Corsair Obsidian 750D Airflow Edition | COOLING: NH D15
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Jo jo všimli, je tam pár odkazů na první Mafii
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

JJ hraje i v aute.
h4__
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od h4__ »

veteran13 píše:Né, Joe, né :old9: :old9: :old9:
Mafia dohraná a i přest kolik lidí si těžovalo, tak mě se líbila. Taková hra tu už pár let nebyla. Jen škoda takového konce, je mi stejně, jako když sem poprvé viděl Armagedon
Měl jsem uplně ten samej pocit (se slzičkou na krajíčku) :oops:
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

SleepY.664 píše:http://www.rockpapershotgun.com/2010/08 ... -mafia-ii/ ...IMHO to shrnuje všechno.
Cože? Tam dokonce čistíš hajzly? Uff, ještě že tam jsem se v tom vězení nedostal...Takže nejen, že po tobě chtějí objíždět benzínky a na každý koukat na stejnej ksicht používající stejný věty, oni tě pak nechají "hrát" čističe hajzlů? For real? Proboha, tohle by měly být ty nejposlednější vedlejší mise v nějakym 10. DLC, ale ne ve hře, na který se dělalo 5 let...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

Pro mě je tato hra zklamáním roku, a myslím si, že to už nějaký DLC (i kdyby zdarma) nezachrání. Po první hodině hraní jsem byl nadšen, pak se moje nadšení měnilo spíše k nepříčetné zlobě.
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Delarge píše:
SleepY.664 píše:http://www.rockpapershotgun.com/2010/08 ... -mafia-ii/ ...IMHO to shrnuje všechno.
Cože? Tam dokonce čistíš hajzly? Uff, ještě že tam jsem se v tom vězení nedostal...Takže nejen, že po tobě chtějí objíždět benzínky a na každý koukat na stejnej ksicht používající stejný věty, oni tě pak nechají "hrát" čističe hajzlů? For real? Proboha, tohle by měly být ty nejposlednější vedlejší mise v nějakym 10. DLC, ale ne ve hře, na který se dělalo 5 let...
Vyčistíš jenom dva. Jeden dvakrát, protože se ti do něj strážnej zas vychčije. Takže to ještě de, ne? :mrgreen: Pak tě chtěj vězni ve sprše ošukat do análu a musíš je oba zmlátit. Fakt bezvadná hra z mafiánskýho prostředí :D
FragmeNT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FragmeNT »

Probuh, sem si dnes donesl original a po instalaci mi to zacalo ze Steamu stahovat 600MB dat. Nevite nekdo proc? To je opravdu opruz. Jak jsem mel Steam rad, tak ted nad tim zacinam pochybovat ...
Oprava: ne 600MB ale dokonce 900MB! Co to jako je? Nakopat je vsechny do dvou pulek a udelat z nich minimalne tri..
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Aktualizace?

A já nejsem schopný udělat tu 14tou misi v tom skladu. Plus mi chybí předtím save, to střílení předtím mě už leze krkem. A ať nabíhám kamkoliv, jakkoliv, tak mě vždycky zabijou. Aktuální počet smrtí ve statistikách je 38 :roll: .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

25/26. červen 2010
potapec píše:Podlě me to bude propadák, kamarád to hrál na E3 a říkal, že je to blbost.
potapec píše:Jak říkám, bude to propadák.
skoro jsme ho za tohle ukamenovali, ale nebyl zas tak "daleko" od pravdy..
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

SleepY.664 píše:
Vyčistíš jenom dva. Jeden dvakrát, protože se ti do něj strážnej zas vychčije. Takže to ještě de, ne? :mrgreen: Pak tě chtěj vězni ve sprše ošukat do análu a musíš je oba zmlátit. Fakt bezvadná hra z mafiánskýho prostředí :D
Tak mam takovej pocit, že na Mafii 2 se za pár let bude vzpomínat akorát jako na odstrašujcí příklad, jak nedělat game design...
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“