Homemade oprava GK
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Homemade oprava GK
To bylo myšleno tak, že se dalších xx let neprojeví ta stejná závada - studenej spoj 
- gejmer
- Začátečník

-
Zdarec,jen by mě tak zajímalo jak to vlastně dopadlo?
Také mám 8800GTX,ale zatím plně funkční.
Funguje ta grafika a nebo už je v koši
Také mám 8800GTX,ale zatím plně funkční.
Funguje ta grafika a nebo už je v koši
- wallot
- Středně pokročilý

-
tak se mi pred par dny 8800GTX rozhodla vytvaret pruhy pres obraz, najednou zacal padat ovladac a po rebootu uz nenabehl system s BSOD s nvidia ovladaci. i v BIOSU rozhozenej obraz. grafika 2.5roku stara sice odslouzila ale ted jaxi nejde moc koupit nahrada.
karta byla solidne roztopena.
hmm mozna se prehriva.
23.12 - 15h - dojel jsem do alzy pro pastu, ale bylo tam milion lidi tak nic preziju s 8400gs
24.12 dopoledne jsem uplne nahodou v nakupnim centru zasel do Comforu a tam meli jednu artic ceramique
nadeje zije
sundal jsem chladic vyhodil zvejkacku, dal pastu . nepomohlo
takze posledni nadeje byla trouba
sundal jsem z ni vse co slo
roztopil jsem elektrickou troubu na 200 stupnu jak horni tak dolni teleso.
kartu dal na sklenej pekac takze se dotykala jen rantlu
10 minut trouba se vypla nechal jsem otevrene dvere a hodku nechal kartu vystydnout.
na karte stale zustala artic ceramique co jsem tam pri prvnim pokusu dal
jen jsem dokapl pastu nandal chladic a karta uz vice jak den jede (pekl jsem ji vcera po obede)
komp bezi vice jak 24hodin v kuse, hry jsem na tom hral a pohoda.
v nedeli zajedu do alzy pro vetsi mnozstvi pasty jelikoz tech 2.5g ceramique nebylo dost na pokryti komplet celych pameti diky vetsi mezirce
karta byla solidne roztopena.
hmm mozna se prehriva.
23.12 - 15h - dojel jsem do alzy pro pastu, ale bylo tam milion lidi tak nic preziju s 8400gs
24.12 dopoledne jsem uplne nahodou v nakupnim centru zasel do Comforu a tam meli jednu artic ceramique
sundal jsem chladic vyhodil zvejkacku, dal pastu . nepomohlo
takze posledni nadeje byla trouba
sundal jsem z ni vse co slo
roztopil jsem elektrickou troubu na 200 stupnu jak horni tak dolni teleso.
kartu dal na sklenej pekac takze se dotykala jen rantlu
10 minut trouba se vypla nechal jsem otevrene dvere a hodku nechal kartu vystydnout.
na karte stale zustala artic ceramique co jsem tam pri prvnim pokusu dal
jen jsem dokapl pastu nandal chladic a karta uz vice jak den jede (pekl jsem ji vcera po obede)
komp bezi vice jak 24hodin v kuse, hry jsem na tom hral a pohoda.
v nedeli zajedu do alzy pro vetsi mnozstvi pasty jelikoz tech 2.5g ceramique nebylo dost na pokryti komplet celych pameti diky vetsi mezirce
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- gejmer
- Začátečník

-
Pod ty paměti bych dal spíš teplovodivou pásku než pastu
Ta mezera tam je opravdu na prt
Třeba http://www.alphacool.cz/produkt/Teplovo ... ?arg1=0119
Na pastu je to moc.Opravdu lajdácky vymyšlený chladič!
Třeba http://www.alphacool.cz/produkt/Teplovo ... ?arg1=0119
Na pastu je to moc.Opravdu lajdácky vymyšlený chladič!
- wallot
- Středně pokročilý

-
tyhle teplovodivy pasky jsou uplne naprd. jedina paska co poradne vodi je kovova od Thermattach ale ta je silene tenka
ceramique se tvari zatim dobre jelikoz je husta a po zapeceni ztvrdne a neroztece se
ceramique se tvari zatim dobre jelikoz je husta a po zapeceni ztvrdne a neroztece se
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Drobek'
- Začátečník

-
U pamětí se nehraje na maximální vodivost ale přilnavost. Tzn. že to chce něco co vyrovná nerovnosti. A teplovodivá páska ala Akasa AK-TT12-80 apod. je na to vynikající.
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
- graf8
- Červená karta

-
že otvírám toto téma........před 2 měsícema mi kámoš řekl že se GTX8800 začala dělat artefakty....tak jsem se mu vysmál
že kupoval grafiku za 12 tisíc a po 2 letech a 2 měsících oděšla
o den později jsem si vzpoměl na toto téma......tak jsem mu řekl ať mi ji půjčí že mu jí opravím..ptal se jak atd....první mi nevěřil....ale přemluvil jsem ho....tak mi ji dal...rozehřál jsem troubu....odmontoval všechno co šlo....vyčistil......dal do trouby na 220 a pekl asi 12 minut....nechal jsem to vychladnou, nanesl pastu, nasadil chladič a další věci...vyndal svoji grafiku dal jeho a vuala! fakt to fungovalo
něco na tom bude...sice nevím jak dlouho ta grafika pojede ale to je jedno vpodstatě....zatím jede jak má 
Gigabyte EP43-DS3,Intel C2Q 8200 2,33@2,90ghz (freezer 7 pro), 2x2 gb Kingston HyperX 1033mhz, Msi Nvidia GTX 260 600@1300@1050mhz,500gb samsung.....Mě to stačí!!
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
Před cca 2 týdny mi taky odešla 8800GTX. Sice nenaskočil obraz vůbec, ale o žádné takové metodě jsem v životě neslyšel. Zítra ji zkusim upéct, třeba bude znova fakčit 
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Pokud nejde obraz vůbec, může být chyba v NVIO čipu a nejsem si jistý, jestli "pečení" pomůže.