Pevný disk ... prosím poraďte už si opravdu nevím rady !

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Sixman
Nováček
Nováček

Pevný disk ... prosím poraďte už si opravdu nevím rady !

Příspěvek od Sixman »

Dobrý den ,
Doufám že mi někdo konečně pomůže , jsem už fakt na dně s tím co se mně stalo ...
Mám jakoby "nový pc" , akorát sem do něj koupil novou MB , procesor a ram ... všechno proto abych mohl hrát hry (konečně) a hle chyba !

Když jsem si chtěl nainstalovat hru z DVD a byla na party , dal jsem extrahovat a napsalo to chyba archivu , no tak jsem zkusil dalsi 3 hry a furt to samé , kamarádovy to jede bez problému , data nejsou poškozeny , jenom to muj pc nechce "sloučit" ... další věc , když jsem stáhl BETU nového medal of honoru ... nešlo to , napsalo to další chybu ohledně directu , to jsem spravil a zase si to našlo chybu ... prostě nejdou mě nainstlovat stáhlé hry a poslední věc , Opera i Mozilla Firefox se restartuj , hodí chybu a napíše restartovat prohlížeč ... proč ???? to NIKDO neví , ptal jsem se i toho co mně dával do pc ty nové věci. A nic !

A poslení věc , úplně nejvíc mně to štve , když ten pc nějakým způsobem zatížím tak hodí modrou smrt , ale ta modrá smrt jenom blikne a restartuje se počítač , všiml jsem si že tam je napsáno něco jako 00002 MP nebo MP0002 nevím co to je , prosím Vás lidi , kteří se v tom vyznáte aby mně poradily.

Mám podezdření na Pevný disk , protože už ho mám 4 roky a někdy v něm něco jakoby praskne a je až moc hlučný ... když sem to vezl zpátky aby to opravily , řekl mně ten opravář že byla chyba na disku a že ji opravil , tak nevím no.

Windows jsem zkoušel přeinstalovat , stále to samé , ale nezkoušel jsem win7

Tady moje soustava doufám že pomůže nekomu

Základní deska: Gigabyte UD3L
Procesor: Intel Core 2 Quad Q8300
Paměť: 2x2 GB kingstom
Grafická karta: Zotac 9800GT (512)
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Pevný disk ... prosím poraďte už si opravdu nevím rady !

Příspěvek od Aigor »

Pokud je pevný disk poškozený, nejde to "opravit". V tvém případě tipuju spíš na problém paměti. Doporučuju projet aspoň přes den memtestem. Disk si nech vyjet SMART a kdyžtak ho sem postni.
Sixman
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sixman »

Radši to zavezu tomu co mně tam dával ty nové věci ... aby se to už konečně opravilo a já si mohl zahrát i ty lepší hry !
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Na 90% to delaji RAMky jak pise Aigor. Zkus nechat v PC jen jeden z modulu a uvidis.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“