Mafia 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Mafia 2

Příspěvek od Jan Machalík »

SpeedyGT píše:

Kód: Vybrat vše

např.: C:\Users\SpeedyGT\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves
Diky moc :)
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Tak dohráno. Škoda, že ten konec tak utli. Nevyužitý potenciál tam je, ale bavil jsem se a to je hlavní. Ve hře nejsou žádná hluchá místa, má to rychlost a spád a je to podané filmově, takže taková pohodička.
Co mně nejvíc sra*o byly přestřelky. Vystřílím hromadu chlapů a na konci mně sejme jeden blbec na kterého jsem zapomněl. Už jsem tady málem rozmlátil vzteky klávesnici...

Nevíte jestli jde na netu najít všechny ehm.. playboye? Myslím přímo fotky. Nechci znova procházet epizody, jen abych je našel.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Frostys píše: Nevíte jestli jde na netu najít všechny ehm.. playboye? Myslím přímo fotky. Nechci znova procházet epizody, jen abych je našel.
Tenhel guid je docela nazorny. M2 Playboy Guide
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jo na to jsem taky narazil (bohužel až kolem 10. epizody a i tak jsem občas nějaké minul, ale jak říkám. Nechci to znova projíždět, přeskakovat cutscény, střílet, no prostě nerad hraju takové hry vícekrát :)

//Dík Speedy
Naposledy upravil(a) Frostys dne úte 31. srp 2010, 23:55, celkem upraveno 1 x.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Tak třeba tady je vždy vyfocené kde to našli a pak poster. Případně se to dá vpravo dole zvětšit...

http://www.videogameszone.de/Mafia-2-PS ... 425073/#tp

--

Mrkěte na tuhle misi z vězení - je to z DLC - Jimmyho vendeta
http://www.mafiagame.cz/img_news/31-08-10_3.jpg

Vypadá to že změní Vitův charakter za jiný a pak zrecyklují všechny vymazané mise, aby měli co dát do x DLC.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Každopádně to, co se stalo ve 14. kapitole, z toho mi běhal mráz po zádech :D Už když jsem jel splnit úkol, tak mi v rádiu hrála hudba, co hraje v jedničce a já tak přemýšlel: Vždyť jsem ve stejném období jako Mafia 1, tak jestlipak na to berou nějaký ohled :)
olis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od olis »

Swamp píše:
olis píše:no autor tam pise ze na full hd rozslisenie v full detailami a zapnutim AA a medium apex 460tka nestaci no ja to na full hd s aa na plnich detailoch a medium apex to rozbehnem bez problemov az nato ze to obcas sekne ked sa nacitava nova cast mesta ale to je tazko povsimnutelne
procak mam core 2quad q8400 2,66ghz@OC 3,2 ghz
Kde to tam píšu? Na to si nevzpomínám... A za "hratelné" považuju alespoň 30 FPS v benchmarku.
V benchmarku tolko nedosahujem no v hre my to ide vzdi nad 40 fps pise sa to tuto :
GeForce GTX 460 s 1 GB paměti na vysokém nastavení v 1920 × 1200 bez vyhlazování skórovala pěkných 31,5 FPS. Pokud ale nepoužijete dedikovanou grafiku na PhysX, můžete se s hraním opravdu na nejvyšší detaily rozloučit

dnes som skusal dat apex physx na high a stale my to ide bez problemov zase len v nejakich usekoch to sekne ked sa nacitava nova cast mesta ale to je len sekunda najzaujimavejsie je ze vcera my prisiel novy monit s full hd rozlisenim a predtim som mal iba 1280 x 1024 a vsetky hry my idu minimalne tak ako na 1280 x 1024 mafia dokonca este lepsie niektore hry taktiez
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Frostys píše:Co mně nejvíc sra*o byly přestřelky. Vystřílím hromadu chlapů a na konci mně sejme jeden blbec na kterého jsem zapomněl. Už jsem tady málem rozmlátil vzteky klávesnici...
Nějakej camper s brokovnicí... to znám. Jen se koukneš ešli někdo za tou bednou není a už padáš k zemi. :lol:
Vždy prodávám i jinde.
dendroid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dendroid »

V tej hre treba naozaj pouzivat radar, bez toho je to tazke. S radarom je to omnoho jednoduchsie. Co sa tyka tej misie v skladisku, neviem preco ste s tym mali az taky problem. Ja som tu misiu prechadzal dvakrat ( nechtiac), zakazdym som ju presiel na druhykrat. Treba sa kryt za tymi kovovymi stlpmi, snazit sa uhybat molotovom a najprv vystrielat Derekovych poskokov ( sledovat na radare odkial sa blizia, pretoze Vita v tej misii obklucia). Idealne zbran je olejnicka, staci par vystrelov a je po nich, mam pocit ze je to asi najucinnejsia zbran v celej hre.
Co sa tyka hry samotnej par veci ma neskutocne iritovalo. Po prve je to sposob, akym sa vacsina misii zacinala. Je maximalne otravne sledovat vkuse dookola tu istu animaciu ako Vito vstava z postele, ide zodvihnut telefon a nakoniec potom este jazdit niekam na brifing. Co uz, aspon sa im takto podarilo predlzit hernu dobu. System ukladania, to je fakt blud, nechapem ako mohli takuto vec urobit horsie ako v jednotke. Ziadna moznost vybrat si checkpoint v misii. Preto som hral 14 misiu dvakrat, na konci ked uz som vychadzal zo staveniska som siel este vyzbierat nejaku municiu od mrtvol a presiel som pritom cez checkpoint a potom som pred budovou zacal padat v mape, proste nejaky bug. Musel som kvoli tomu prejst celu 14 misiu aj s tym hnusnym skladiskom odznova. Nehovoriac o tom, ze ked si clovek rozbehne nejaku starsiu misiu, postup v aktualnej misii sa mu zmaze a musi ist odznova, co bolo pre mna tiez neprijemne prekvapenie. Co sa tyka pribehu, niektore veci su az na smiech, najviac sa mi pacila ta misia kde predavate kartony s cigeratami po 2 dolace za kus. Taketo daco mali dat na zaciatok, prislo mi smiesne v polovici pribehu kedy som mal byt skoro na vrchole predavat cigaretky. Tiez to s Derekom ma trochu prekvapilo, proste som ho zabil a nikoho to absolutne nezaujimalo, nikomu som o tom nepovedal a ani Leo sa na to nepytal. Co tam na tom ze pracoval pre Vinciho Na druhej strane musim uznat, ze poslednych 5 misii bolo fakt celkom kvalitnych, konecne mala ta hra spad a nebolo to len o nejakom plneni misii ala GTA. Ceresnicka na torte( Necitajte ak ste 14 kapitolu este nepresli): V 14 kapitole som zabil Dereka, v 15 kapitole som sa len tak siel pozriet do Derekovho kanclu ked som siel okolo. A tam ma privital zivy zdravy vypaseny Derek... :D
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Taky dohráno, sice mě to nechatlo tak jak 1čka, ale stálo to za to. To že nejdou vyhazovat zbraně - nevadí, střílení z auta mohli nechat, auta se mě víc líbili v jedničce - měly větší šmrnc a hlavně ty počáteční auta byly pěkné v tom že než se to rozjelo tak to chvilku trvalo :) - brutální výkony kolem 40-80 koní, je pěkné že to trochu propojili s 1čkou, kdy jedem zabit Tommy Angela, chyběl mě Lucas Bertone a moc se mě nelíbil konec, čekal jsem něco nápaditějšího. A hlavně jak už bylo zmiňované ukládání hry jsem dost často nechápal.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Nějaké info ohledně prvního DLC - odkaz
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

no jedno je isté rozhodli sa ťahať prachy pomocou DLC :(
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

Mr. Dirk píše:To že nejdou vyhazovat zbraně - nevadí
K čemu by to tam taky bylo, když se člověku vejde do saka mimo MPčka i Thompson a M3 :(
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Mr. Dirk píše:...
Nemusis tu prozrazovat spoilery..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
G19:DD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od G19:DD »

Sice se ptám znova, ale pro jistotu ještě jednou . Když jsem si koupil mafii 2 a chci ji mít na 2 odlišných počítačích - nemůže mě steam za to nějak postihnout ? Můžu to aktivovat na odlišných steam účtech ? Musí být oba dva účty steamu offline ? To je tak vše.

Děkuji za odpověď
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

Myslím, že ti aktivace projde jen na jednom účtě a na druhým napíše "key already used"
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

dohráno
pro mě zatím hra roku
původní hra zůstává rozhodně nepřekonána (dohrána 8x)
Nebylo to špatný až na ten dabing, děj měl spád, akortá mě štvalo to věčný nahoru dolu, po nějaký době nutnos reset kompa kvůli sekání hry. Nej byla asi ta retro mise... ta byla fakt super a dost výstižná proste sejmout nejakýho chlápka. Rozhodně to není hra pro lidi co se jim líbí gta4, todle je o něčem jinym o příběhu, o kochání se jen tak městem, o poslouchání dost dobrejch dialogů npc a taky o tom kravení :)
herní čas cca 15 h
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Swat píše:K čemu jsou ve hře ty pumpy?Zatím se mi nestalo,abych musel jet tankovat šťávu....Ubývá vůbec benzín v autech???
jo ja zedil tak dlouho že mi začalo blikat hladový oko no a pak to auto jede dál ale stylem rozjede se a ubere plyn a tak dal :D no nejlepší je že se to stupňuje zezačátku to jede v pohodě 40 pak trřeba už jen 20 no a do kopce to je pro trvrdý povahy co maj dost času :))) ale pravda uplně že by se to auto ani nehlo se mi nepovedlo
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
G19:DD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od G19:DD »

Jo a můžu hrát mafii 2 současně na 1 účtu s objema PC ? Tzn. - v 10 hodin budu hrát mafii 2 na starým pc ale i na novým - je to možné ? Jinak jestli jsem to již nezmínil, tak ten starší pc je mého bratra.
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Proč to prostě nezkusíš omg?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“