Mafia 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Mafia 2

Příspěvek od Vivec »

taky dohráno, necelejch 11 hodin, z toho většina času v autě kdy jsem se dopravoval mezi misema, trochu nuda jet 5 minut na misi, pět minut videí a pak je za dvě minuty vystříleno, "zábavná" část misí je délkou velice neúměrná zbytku...
no a jako asi všichni jsem si po poslední misi řikal wtf, to už je konec? teď má sakra přijít správná mafiánská práce ne?
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

G19: ne nemůžeš. Jeden Steam účet může být aktivní pouze na jednom místě najednou
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Když pojedeš s jedním kompem na offline režim Steamu tak proč ne...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

LOVIT píše:
Swat píše:K čemu jsou ve hře ty pumpy?Zatím se mi nestalo,abych musel jet tankovat šťávu....Ubývá vůbec benzín v autech???
jo ja zedil tak dlouho že mi začalo blikat hladový oko no a pak to auto jede dál ale stylem rozjede se a ubere plyn a tak dal :D no nejlepší je že se to stupňuje zezačátku to jede v pohodě 40 pak trřeba už jen 20 no a do kopce to je pro trvrdý povahy co maj dost času :))) ale pravda uplně že by se to auto ani nehlo se mi nepovedlo
Jo jo,taky už mi docházela šťáva a musel jsem k pumpě.Ale dochází strašně pomalu.V rámci hratelnosti by ty auta mohly žrát víc.

Jinak ví se teda už něco,co bude dál?Bude tuna DLC a za rok z toho bude megahra na šedesát hodin,nebo ty všechny možnosti a herní systémy,který tam měly být,jsou zazděný nadobro...?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Tak jsem to dohrál. Tedy jestli se tomu dá říct dohrál, protože v tom nejlepším prostě přijdou titulky. :roll: Kde je to parádní finále jako u Mafie 1... to byl příběh...
Čekal jsem jak to dopadne, a ono toto. :x Na Mafii 1 tohle fakt nemá. Ta měla jen jednu bolístu, a to byl závod (mě prostě nebavil). Zde mě bolelo to nudné ježdění z bodu A do bodu B. A nejvtipnější je když někam přes celé město jedete jen proto aby se objevila nějaká předrenderovaná animačka a vy pak zase musíte přes celé město do jiného bodu.
Ale je pravda, že kdyby se ořezalo tohle ježdění z bodu A do bodu B, tak hra bude dohrána za polovic času, takže to aspoň je tímhle natáhnutý :-) O absenci Jízdy a parádně obtížné Extrémní jízdy už smysl vůbec nemá mluvit. O teleportování vašich přátel k vám do auta také ne! (zkuste schválně v Kapitole 11, hned na začátku neposlechnout Henryho, a ujeďte mu jiným Autem) :-D

U mě tedy FAIL hlavně z důvodu tak dlouhého čekání. Výsledek vypadá jak nějaké hodně očesané GTA 4 s lepším (ale nedokončeným) příběhem.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Mega hra z toho už asi nebude, ale podle plánu má vyjít dost DLC - čili další rejžování. :blee:

Zajímala by mě statistika, kolik hráčů co hru dohrálo ji už nikdy nebude hrát ani kdyby vyšlo xy DLC.

Nemůžu si pomoci, ale když už srovnáváte GTA4 tak příběh Nica mě osobně více vtáhl do děje...
Vždy prodávám i jinde.
yuri.cs
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yuri.cs »

Teleportovani sidekicku do auta beru jako plus, nez jako zlou ulitbu realite.

Neuveritelne me irritovali panaci ve vsech dilech GTA, kteri se obvykle loudaji do auta a pak se zaseknou o popelnici/kos/dvere/random objekt. Nasledne pak maji policajti snadnou praci. Tady staci dupnout na plyn a trada.

Pribeh GTA IV byl docela rozmelnenej a nejak me moc nebral. "Gay Tony" byl lepsi, ovsem Vice City neprekonal.

Jinak DLC budou nejaky arkadovy jizdy/strilnice ve stylu Extremni jizdy.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MaximusCZECH »

Mám technický dotaz. Jde mi o Physx a Apex. Potřebuji ušetřit trochu výkonu a pokud to dobře chápu, tak physx se stará o odlomené zdi při přestřelkách, zbytky materiálu po výbuších atd. a apex se stará o výpočet pohyblivosti látek. Pro mě je důležitější mít zaplou Physx fyziku než apex a tak se chci zeptat, jestli když bude zaplá Physx na max. v ovladačích karty a Apex ve hře vyplý, jestli physx pojede na max?
Semo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Semo »

Prometheus píše: Zajímala by mě statistika, kolik hráčů co hru dohrálo ji už nikdy nebude hrát ani kdyby vyšlo xy DLC.
DLC se hrat bude, ale nikdo si ho nekoupi, ale stahne/ukradne.

S tim osekanim to vazne prehnali... .
Se zjistovanim, jako to melo byt, jsem vic a vic nasranej. Jen at si to vsichni stahnou nelegalne, at jim jasne vzkazem, ze takhle NE!!

Hru mam origo. Ty utraceny penize me nemrzi, i presto, ze vim jak to ve vysledku dopadlo. Ale dalsi penize za tohle, co udelali neuvidej!!
CPU: i7 3770K@4.5Ghz/1.26V + Noctua NH-D14, MB: ASUS P8P67 DELUXE (B3), RAM: 16GB 2200MHz , VGA: GTX980 4GB, SSD:240GB , HDD: Seagate 320GB, 500 GB, 1TB, 3TB , DVD-RW: ASUS , Zdroj: CM RS-700 Silent PRO 700W, Zvukova karta: Creative SB X-Fi mX Xtreme Gamer, Case: Fractal Design Define R3, Monitor: LCD Monitor 23" LG IPS, Repro: Logitech X-540 5.1
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

stalo se mi to u dema i tedka pri plne hre... kdyz hru ukoncim, tak mi cely displej ztmavne, jenom ukazatel mysi je normalne jasny. je nejake reseni? dik
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

ctrl+atl+delete a pak je jeste nejaky reseni, kdy neco staci nastavit a to nevim. Ja pouzivam tohle.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Já vždycky jen zapnu jinou hru a ono se to zpraví :) Ale stává se mi to pokaždé co Mafii vypnu.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Jo přesně tak jako u mě. Stačí ctrl+alt+del a pak rychle esc a ani se ti neukaže ta modra obrazovka a jedes dal (teda pokud ji mas zaplou).

Ted se mi v jedny misi bugnul jede ukazatel na mapě (vrat se k falcone) a v každý misi mi to na mapě tedkonc ukazuje 2 cíle.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

myom píše:stalo se mi to u dema i tedka pri plne hre... kdyz hru ukoncim, tak mi cely displej ztmavne, jenom ukazatel mysi je normalne jasny. je nejake reseni? dik
Pravé myšítko na mafia2.exe a zakázat kompozici plochy. :P
Vždy prodávám i jinde.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Fakt nechápu (tead chápum prachy jsou prachy) proč ty pitomý DLC nebyly zakomponovaný do hry už na začátku z pohledu Vita a jako součást příběhu, herní doba by se prodloužila, člověk by neměl pocit neuceleného děje a celkově by se to mohlo dostat o třídu výš. DLC v jaké ho pojali vydavatelé je mor. Původním smyslem bylo, aby se hra rozšířila a ne, aby se mohla jedna hra vydávat napětkrát za třikrát vyšší cenu ve výsledku.

Hru jsem dohrál, i tak jsem jí za sebe dal 9/10, ale jak se postupem času dozvídám, jak to 2K ve výsledku zazdilo, tak z toho mám různý stavy, kdyby tam bylo všechno, co tam mělo být, tak to musel být neuvěřitelná bomba a hra se mohla stát legendou. Do pytle se všema konzolema, DLC a podobnýma blbostma, úplně v tom vidím to cílení na příležitostné hráče.

Radši nebudu psát, co i myslím o 2K, protože bych si pak musel jít dát sám kartu :x
Goldnoob team proud member!
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

diky chlapi. :)
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Thellwin píše:...
Ámen
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Thellwin píše:
Hru jsem dohrál, i tak jsem jí za sebe dal 9/10...
Za co proboha živýho 9/10...za co?
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Bavil jsem se a to sakra hodně, po dlouhé době hra, kvůli které jsem šel spát v půl čtvrté ráno, ano i přes všechny ty nedostatky je to podle mě super hra. Nehodnotím podle toho, co v té hře mohlo být, ale podle toho, jak se mi ta hra líbila taková, jaká byla.
Goldnoob team proud member!
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Thellwin píše:Bavil jsem se a to sakra hodně, po dlouhé době hra, kvůli které jsem šel spát v půl čtvrté ráno, ano i přes všechny ty nedostatky je to podle mě super hra. Nehodnotím podle toho, co v té hře mohlo být, ale podle toho, jak se mi ta hra líbila taková, jaká byla.
Souhlasím. :) Ještě jedna drobnost - šel to někdo ze začátku od nejtěžší obtížnost a vydžela mu klávesnice a myš? U mě na střední se občas musela schovat za monitor, abych na ni nemohl. :lol:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“