ufon -notebook-wii přes wifi

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
ryo2
Nováček
Nováček

ufon -notebook-wii přes wifi

Příspěvek od ryo2 »

Ahoj.

potřeboval bych donutit notebook aby vysílal wifi signál.Internet přijímám pomocí ufona (usb).jedná se jen o připojení nintenda wii přes wifi vzdálené cca 3M.samo o sobě to bude mít minimální využití ,ale přesto bych se chtěl zeptat jak toho docílit.

Někde jsem četl že možná samotný notebook může vysílat přijímaný signál přes wifi,ale záleží na wifi kartě v notebooku.

Pokuď by mi to notebook samotný nezvládal,existuje jiné (levné) řešení,pořípadě nějaký usb wifi,který by internet naopak vysílal? Těmto připojením opravdu moc nerozumím,jinak bych vás nežádal o radu.

snad jsem to napsal srozumitelně :)

Mám notebook Gigabyte Q1580P

za jakýkoliv rady děkuji předem
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: ufon -notebook-wii přes wifi

Příspěvek od LiveBomb »

Ad-hoc
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

Doporučoval bych se podívat sem: http://www.koppel.cz/cdmawifi
Je to elegantnější a spolehlivější řešení.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
ryo2
Nováček
Nováček

Příspěvek od ryo2 »

no,tak jsem wifi rozjel,ale jen částečně.Wii i telefon mi sít najdou,po zadání klíče jako připojí,ale nelze se připojit na net.U wii mi to píše nějakou chybu,ale u telefonu mi to píše "žádná odezva brány".mám pravděpodobně něco špatně nastavený.Nevíte co s tím? Googlil jsem ale na nic jsem nenarazil...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“