Problém s reprosoustavou
Moderátor: CageJ
- ChciBytJohny
- Nováček

-
Problém s reprosoustavou
Zdravím,
vlastním 5.1 reprosoustavu zn. ok-line, když jsem ale dostal na narozeniny win.7, nainstaloval jej a pustil vše bylo ok, až na to, že jakmile si pustím hudbu, tak hrají pouze dva repraky. Zkoušel jsem tester a tam jede vše (včetně subwoferu). Slyšel jsem, že w7 nemá problém s ovladači(když to taky jede v testeru tak kde je problém??). Přehrávače jsem zkoušel winamp, WMP dokonce ani youtube není kompatibilní...Prosím o radu pro laika, neboť tomu (jak jste zřejmě z textu vyčetli)moc nerozumím..
Díky TenCoChceBytJohny
vlastním 5.1 reprosoustavu zn. ok-line, když jsem ale dostal na narozeniny win.7, nainstaloval jej a pustil vše bylo ok, až na to, že jakmile si pustím hudbu, tak hrají pouze dva repraky. Zkoušel jsem tester a tam jede vše (včetně subwoferu). Slyšel jsem, že w7 nemá problém s ovladači(když to taky jede v testeru tak kde je problém??). Přehrávače jsem zkoušel winamp, WMP dokonce ani youtube není kompatibilní...Prosím o radu pro laika, neboť tomu (jak jste zřejmě z textu vyčetli)moc nerozumím..
Díky TenCoChceBytJohny
- puschpull
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s reprosoustavou
já tedy nevím
ale hudba většinou hraje "na dva repráky", tedy stereo
pokud není nahraná nějakým Dolby systémem, nebo pokud ji neprzníme přes nějaký prostorový pseudoefekt.

Možná systém pozná, že zdroj je stereo a přehrává ho tedy stereo
ale hudba většinou hraje "na dva repráky", tedy stereo
pokud není nahraná nějakým Dolby systémem, nebo pokud ji neprzníme přes nějaký prostorový pseudoefekt.
Možná systém pozná, že zdroj je stereo a přehrává ho tedy stereo
http://puschpull.org
| PC sestava: |CPU: C2D E7200 2,53@3,60GHz 1,24V (400x9,0) Arctic Cooler Freezer 7 Pro | MB: Asus P5Q-Deluxe ( BIOS 0803 ) | RAM: 2x2GB DDR2-800MHz Patriot CL4 @ 1066MHz CL6 | GPU: ASUS EAH3650 SILENT 512M DDR3 | Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Headphones: Beyerdynamic DT 990 | HDD: 4x WD6400AAKS (System + RAID1 + Data)| | External HDD: Samsung Story Station 1,5TB | WD My Passport 500GB | DVD-RW/RAM: Samsung SH-S223F | PSU: CORSAIR Power Supply HX520 | Case: COOLERMASTER Centurion 532 |
| PC sestava: |CPU: C2D E7200 2,53@3,60GHz 1,24V (400x9,0) Arctic Cooler Freezer 7 Pro | MB: Asus P5Q-Deluxe ( BIOS 0803 ) | RAM: 2x2GB DDR2-800MHz Patriot CL4 @ 1066MHz CL6 | GPU: ASUS EAH3650 SILENT 512M DDR3 | Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Headphones: Beyerdynamic DT 990 | HDD: 4x WD6400AAKS (System + RAID1 + Data)| | External HDD: Samsung Story Station 1,5TB | WD My Passport 500GB | DVD-RW/RAM: Samsung SH-S223F | PSU: CORSAIR Power Supply HX520 | Case: COOLERMASTER Centurion 532 |
- ChciBytJohny
- Nováček

-
Když jsem měl XP tak hrálo všech pět...A dalo by se to nějak nastavit, aby při přehrávání hudby hrálo všech pět beden?
- zombux
- Odborník PCT

ChciBytJohny píše:A dalo by se to nějak nastavit, aby při přehrávání hudby hrálo všech pět beden?
puschpull píše:nebo pokud ji neprzníme přes nějaký prostorový pseudoefekt.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- myom
- Středně pokročilý

ono staci hledat, resi se to tu 5x do mesice. 
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- ChciBytJohny
- Nováček

-
Říkám, jsem laik potřebuju to vysvětlit trochu jednodušeji...
- Bez_n1ck
- Pokročilý

Nevíme co máš za zvukovku. Ale v ovladačích creative je to v Creative Audio Control Panelu na kartě CMSS-3D > Enable CMSS-3D > Stereo Surround
Samozřejmě se základníma ovladačema v systému jsi v zadeli. A třeba u Creativu se pro W7 ovladače sehnat téměř nedají (vždy hledám tejden nějaké custom ovladače všude možně po netu jen proto, abych si také CMSS zapnul
)
Samozřejmě se základníma ovladačema v systému jsi v zadeli. A třeba u Creativu se pro W7 ovladače sehnat téměř nedají (vždy hledám tejden nějaké custom ovladače všude možně po netu jen proto, abych si také CMSS zapnul
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- myom
- Středně pokročilý

v levo nahore je policko hledat, tam napises svuj problem a vyplivne ti to minimalne 10 temat s timto problemem...ChciBytJohny píše:Říkám, jsem laik potřebuju to vysvětlit trochu jednodušeji...