FT1 vypadá na Bobcat, možná to nepatří do tohoto vlákna - pro zajímavost, Bulldozer je family 15...
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Já nemyslím, já vím, myslet znamená.....flanker píše:já myslím, že AMD od SSE5 upustila a vrhlo se za AVX

Já odkazuji na mnohé další, čtěte prosím pozorně než ...yuri.cs píše:Federmann: Mimochodem, nebral bych vsechny informace a grafy pana Goto za bernou minci. Vyhledejte si jeho grafy o nastupcich R600, kde u R700 byl jistojiste presvedcen o MCM a pristupu GPUs do sdilene pameti...
Mam k dispozici kompletní dokumentaci AMD ...Federmann píše:Já nemyslím, já vím, myslet znamená.....
Malá ukázka prosím kliknout, obrázek je velký a pochází z nejnovější dokumentace AMD.
V květnu 2009 na AMD Financial Analyst Day představilo AMD SSE5 jako CVT16, FMA4 a XOP, (původní tisk 43479 3.01 srpen 2007: AMD64 Technology, 128-Bit SSE5 Instruction Set) dnes platí (tisk 43479 3.04 listopad 2009: AMD64 Architecture, Programmer’s Manual, Volume 6: 128-Bit and 256-Bit, XOP and FMA4, Instructions)
Jinak viz Quo vadis Sandy Bridge & Bulldozer

Hlavní rozdíl bude někde jinde. Intel má dvakráte větší plochu CPU, dalo by se usuzovat, že bude výrazně výkonnější. AMD má výrazně větší plochu GPU a dalo by se usuzovat o tom, že bude právě GPU výkonnější, ale CPU ji pak nedokáže daty nakrmit na bude ji výrazně brzdit.no-X píše:Srovnání Fusion (Ontario) a Atomu...
Intel má procesor s integrovanou grafikou, AMD má grafiku s integrovaným procesorem

Jsem zvedav v kolikate generaci Fusionu se tohle suplovani FPU objevi.Federmann píše:pro AMD neplatí striktní hranice, kdy si GPU a CPU kope samo za sebe, ale jde o týmovou práci.

Kód: Vybrat vše
Core Zacate
City of Heroes 25.5 fps 39.6 fps
Batman 11.3 fps 16.5 fps
DirectCompute 8.8 GFLOPS 23 GFLOPSvíce:AMD views Fusion as a way to not only bring better gaming performance to the market, but also enable a lot of new GPU compute applications. Remember that Zacate and Ontario are going into systems priced at around $500 or less. With this type of GPU compute in the entry level, it’s only a matter of time before developers start to do something with it.
The Zacate GPU performance we’re seeing here today is completely unoptimized as well. The clocks aren’t final, drivers aren’t fine tuned and although we’re close to release, there’s still potentially more performance on the table.

pokud mluvíš o té recenzi toho ES kousku co byla na Ananadu, tak tam tvrdili že zruba o 50% méně sp, ale neví se kde bude bottleneck, takže i když je 50% toho grafickýho jádra off, může to znamenát ztrátu třeba jen 10% výkonu.flanker píše:o kolik je degradovaná ta notebooková verze GPU u core i5?

AMD blog...“Very fast coding” refers to video transcoding, both encoding and decoding. “Ontario” and “Zacate” will contain a new version of the AMD Unified Video Decoder (UVD), allowing them to encode and transcode incredibly quickly, helping consumers prepare their videos to be played on virtually any device they want. Fast encoding, the process through which a video is prepared to be shown, is also exciting because it is the process by which video is wirelessly sent to displays. ...