Mass Effect 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
muliku
Začátečník
Začátečník

Re: Mass Effect 2

Příspěvek od muliku »

Prosím poraďte, udělal jsem snad vše pro to, aby mi Shepard zemřel (žádné vylepšení lodi, špatné rozhodování). Sice mi zahynula skoro celá posádka, ale Shepard zůstal naživu. Jak je to možné?
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

shepard zemrit nemuze
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

durod píše:shepard zemrit nemuze
a na to si prisel jak :))
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Zemrit muze. Vsude se to pise, jenom me se to jeste nepovedlo :D vzdy mi prezije..
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Zemřít by měl po průchodu tím červeným relé, když loď není vylepšená (opravdu nevím jak by to dokázal přežít) a pak ještě na konci v poslední misi. Ale to nevím jak zařídit :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

ja jsem prave nevylepsil vubec nic a normalne mi to prezil az do konce
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

muliku píše:Prosím poraďte, udělal jsem snad vše pro to, aby mi Shepard zemřel (žádné vylepšení lodi, špatné rozhodování). Sice mi zahynula skoro celá posádka, ale Shepard zůstal naživu. Jak je to možné?
To je nezmar ten Shepard, že? :lol:

Musel jsi něco vylepšit (nějakou část lodi) jinak by ti umřel v závěrečné animačce když skáče do Normandie (ono stejně ty animace jsou trapné, ne z hlediska audiovizuální kvality, ovšem z logiky... už vidím jak v dešti kulek někdo skáče do lodi a ani jednu nechytne - njn Shepy je geroj no :-D ).
Vždy prodávám i jinde.
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

Vylepsil jsem jenom nadrz pro palivo a prostor pro pruzkumne sondy, to se taky pocita?
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

To by nemělo, zde jde hlavně o kanóny a štíty...
Spoiler:
Když jsem je nevylepšil tak mi Shepy umřel - nedoskočil při útěku, resp byl sestřelen a místo něj byl v závěrečné animaci Joker.
http://www.youtube.com/watch?v=FZY-sXrQeh0
Vždy prodávám i jinde.
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Zdravim, po delsi dobe jsem se vratil k ME2 a stahl si Aegis a Firepower Pack. To nove brneni je opravdu povedene, konecne jim doslo, ze ho chceme mit rozdelene jako N7 brneni. A i ty zbrane nejsou zle, ta pistole s laserovym zamerovacem se povedla. Ale mam dotaz. Nezkousel jste nekdo Overlord DLC? A az zitra vyjde Lair of the Shadowbroker, muzete kdyz tak napsat, jake to je? Jestli to tam mam davat ci ne. Dik.
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Overlord DLC jsem odjel celý a myslím, že to za tu investici stojí...

http://doupe.zive.cz/export.aspx/Doupec ... fault.aspx
show must go on..
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Killer píše:Nezkousel jste nekdo Overlord DLC? .
Jo dohrál jsem ho. Není to špatné. Plus se tam pohybujete po planetě tím malým raketoplánem.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Dik za nazory, asi to tedy zkusim. O investici ani tak nejde, protoze uz to mam na HDD a zadara, jen mne zajimalo, jestli to ma cenu instalovat.
1) ASUS H97-Pro, Core i5 4590 3.3GHz, Gelid Tranquilo rev.2, 2x8 GB RAM Crucial Balistix Sport DDR3 1600, MSI GTX 1060 Armor, 128 GB SSD Crucial MX100 + 1TB WD Blue, Asus Xonar DG, 550W Seasonic S12G, Corsair Obsidian 550D
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

ME2 statistics revealed by Bioware

http://www.ggmania.com/?smsid=29631
show must go on..
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Presne, jak pise nekdo pod tim? K cemu to je? Stejne odhady jsem si udelal ze cteni for. A pro mne dalsi duvod nepouzivat ty jejich online sracky typu Cerberus network. Opravdu o svem hrani nemusim vsechno vyblit na net...

Jinak jsem si vcera vecer stahl, jako stovky dalsich, totalne nefunkcni 1.52GB velky instalacni soubor Lair of the Shadow Broker. Dneska uz tam snad je opravena verze, tak to odpo zkusim. Jen pro info, nejde to s CZ, HU a PL verzemi, coz mne netrapi, koupil jsem si, jako vzdy, EN verzi.
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Zdravím... Zase mi poslali verzi s Českými titulky s čímž se špatně vyrovnávám. U nás jsou překladatelé her banda zoufalců... Víte jak přeložily kredity(jako měnu)? Jako "autoři". Oni jsou prostě vyřízení. V rámci časové úspory je samozřejmě nezajímá kontext tak si překládají jen slovíčka... Každopádně nevíte, jak tu hru přinutit k běhu s Anglickými texty? Dabing je naštěstí Angličtina, ale ty texty jsou zoufalé... Mě napadá akorát přihlásit tu hru na Steamu a tam ji stáhnou s anglickou lokalizací, ale s mým připojením se nedočkám...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

2 Aros Nevyšiluj, stáhni si patche, které mj opravují i CZ lokalizaci. Nicméně je vidět, jak kvalitní byl betatest...

2 Killer NEní problém, pokud by byl zájem vytvořím aplikaci na přehození jazyka, resp si to každý může přehodit sám z CZ do ENG a bude mu to fungovat.
Vždy prodávám i jinde.
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Prometheus píše:2 Aros Nevyšiluj, stáhni si patche, které mj opravují i CZ lokalizaci. Nicméně je vidět, jak kvalitní byl betatest...

2 Killer NEní problém, pokud by byl zájem vytvořím aplikaci na přehození jazyka, resp si to každý může přehodit sám z CZ do ENG a bude mu to fungovat.
Ano, opravuji, ale misto priserneho z nej delaji desny. Proste CZ verze her nebrat.

Jinak Lair of the Shadowbroker doporucuji. Opravdu povedene dvouhodinove dobrodruzstvi. Ale uvital bych, kdyby se mi ta zprava v mailu objevila az po tom, co vubec promluvim s Liarou. Takhle je to dost divne, dostat zpravu, ze hleda Shadowbrokera aniz bych s ni vubec mluvil... Jen lidi s CZ verzi si to musi prehodit do EN.
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Hele, mě nevadí, že to neumí přeložit. Já tu českou verzi prostě akorát nechci...

Tak našel jsem článek(recenzi), kde nějaký člověk píše, že tam ta angličtina jde dostat, a taky píše, že tam možná někdy zveřejní jak - super.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Killer »

Tak to neni nic tajneho, to reseni je zname uz od vydani CZ verze:

prepnout si hru do AJ:
-> v adresari instalace ME2 jdete do data adresare, otevrete "sku.ini" a ve [SKU] sekci nastavte:
VOLanguage=INT
TextLanguage=INT

pokud chces i instalaci aby se tvarila jako EN a sly do ni DLC

prepnout instalaci do AJ
-> v registrech nastavit jit do:
64-bit Windows: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\BioWare\Mass Effect 2
32-bit Windows: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Mass Effect 2
a tam vybrat "Language" a prenastavit do "en"
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“