Ovladač zobrazení

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Johny86
Nováček
Nováček

Ovladač zobrazení

Příspěvek od Johny86 »

Ahoj, mám docela velký problém s počítačem. Když jsem dneska zapnul počítač tak šlo vše v pořádku a když jsem pak pustil odpoledne jednu hru ( ráno hry šli normálně ) tak mě to po asi 2 vteřinách zčernala obrazovka a přeplo se to do windows a po chvilce se zase přeplo do hry a zase do windows a zase do hry a takhle pořád dokola než jsem tz hru ve správci úloh ukončil a poté to napsalo že " Ovladač zobrazení přestal odpovídat a poté byl obnocen, NVIDIA WIDOWS KERNEL MODE DRIVER VERSION 197.45" A takhle to delá u kazdé hry co spustím, nepomohl restart, ani instalace nového ovladače, a ani kompletní odebrání ovladače grafické karty a nová instalace. Nevíte někdo co s tím nebo čím to může být a popřípade nějaké rady jak to vyřešit? Díky moc.

PS: Můj PC:

C2D E8400 3 GHZ
4 GB ram
GEforce 8800 GT 512 MB
Windows 7 64 bit

//jan.svoboda - přesun z MS OS
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Ovladač zobrazení

Příspěvek od zombux »

197.45 mi nepřijde jako úplně nejaktuálnější verze... jinak skoro to vypadá na nestabilitu, jestli je něco přetaktováno tak samozřejmě zpátky, zkontrolovat teploty, zkontrolovat v benchmarku stabilitu grafiky, případně artefakty.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Johny86
Nováček
Nováček

Příspěvek od Johny86 »

Já jsem samozřejmě nainstaloval nejnovější verzi ovladačů a taky to nepomohlo, jinak nic jsem v pc nepřetaktovával a neznáš prosím nějaký program který zjistí teplotu na grafice? A taky program na ten benchmar? Vlastně jsem v PC nic nezměnil, normálně jsem hrál hru, vše v pořádku a pak jsem si přes STEAM koupil DLC k Mafii 2 Jimmyho Vendeta, nainstaloval a spustil a hned po té to začalo. Zkoušel jsem různé ovladače na grafiku, také přeinstalování DirectXu a nic nepomohlo. Vlastně mě hlavně zajímá jestli je to problém softwaru a můžu ho nějak napravit a nebo přeinstalovat systém a nebo jestli je to v nějakém hardwaru třeba v grafické kartě?
Johny86
Nováček
Nováček

Příspěvek od Johny86 »

Tak jsem ještě vyzkoušel přeinstalovat systém a dělá to to samé.
Joe.cz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Joe.cz »

Ahoj

mam win 7 32bit a kdyz sem pred 5 dny aktualizoval ovladace nvidie z 197.45 na 258.96 tak jsem natom stejne nemuzu nic hrat ani poradne nic delat na pc kazdou chvylku(20minut) jsem mne tato hlaska take objeví a obraz zablika nebo mne po celem obraze litaji ruznobarevne čáry kosticky a nebo to proste nahodi barevnej obraz pro slepice a cele PC se kousne nez sem preinstaloval ten ovladac na mou 8800 GTS 512 bylo vse v poradku nikdy jsem tuto hlasku nevydel a nic jineho sem v pc nemenil ani neinstaloval takze to nechapu uz sem i preinstaloval celej win a snad uz i vsechny ovladace sem vyzkusel a uz si dál nevím rady.
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“