Kontrolní panel pro regulaci otáček větráků

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
Jakis
Začátečník
Začátečník

Re: Kontrolní panel pro regulaci otáček větráků

Příspěvek od Jakis »

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=64693
ja osobne bych sel do tohodle je to dobrej vyrobce
lukyscz
Nováček
Nováček

Příspěvek od lukyscz »

Díky za tip já osobně sem byl taky nejvíc přikloněn k tomuto co si psal ty, ale na těch předtím se mi zase líbí sata výstup USB adio video mikrák atd. st ěch byste doporučili co ?
Yiri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yiri »

Scythe KS01-BK Kaze Server mam a můžu ho doporučit, je čistě na regulaci ale ve svym oboru je jedičkou. U těch Akas se dají připojit 3 větráky. Divim se, že na case nemáš USB+audio jacky, musíš zvážit sám jestli potřebuješ čtečku karet+eSATA.
lukyscz
Nováček
Nováček

Příspěvek od lukyscz »

Mohl bys mi prosím poslat manuál pokud máš v PC nebo jenom napsat zda tam skutečně je opravdu ten mód že si to automaticky reguluje, nebo zda to je automatický tím že dám off a pak si zase sám reguluje počítač protože když na PC vleze nějkej poloblb kterej ubec netuší tak nepotřebuju aby mi odpálil 3ghz procesor nebo ubec celkově něco v PC
Yiri
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Yiri »

moc sem tě nepochopil, jsou tam tři módy:
AUTO: automaticky reguluje otáčky ventilátoru podle teploty na čidlu (pozn.: čidlo na kablíku, kterej se připojuje přímo do Scythe KS01-BK Kaze Server). Kritickou teplotu si můžeš navolit sám, když se teplota přes tu hodnotu přehoupne tak větrák začne běžet naplno až než se teplota nedostane pod kritický bod, pak se větrák vypne.

SEMI: nastavíš si základní (idle) otáčky a nastavíš kritickou teplotu, větrák pojede na nastavený otáčky a když se teplota přehoupne tak větrák poletí na plný koule, než teplota neklesne pod kritickej bod, pak větrák zase pojede na tvý nastavený otáčky.

MAN: manuální regulace, netřeba dál vysvětlovat

Veškerý nastavení si regulátor pamatuje napořád! Nejpoužitelnější mód je právě SEMI, s použitím podobných kravin se dá docílit přesně toho co potřebuješ.
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“