Od jisté doby sleduji výrazné zpomalení některých činnosti v Win 7, konkrétně:
- přihlášení do systému
- Alt+Ctrl+Del ... po kombinaci kláves mám občas černý displej, toto trvá minimálně pár minut.
- tisk (z Office 2007, acrobar reader, atd)... velmi dlouhá reakce, než se zobrazí okno Tisknout. Součásně (nevím jestli to souisí) mám poslední dobou velké problémy s síťovými tiskárnami, musím je vyhledávat a reinstalovat prakticky téměř denně.
- v Excelu po stisknutí pravého tlačítka myši velmi dlouhá rekace než se objeví okno s nabídkou formatování buněk
- atd.
Mám Windows 7 Prof. 32bit (instalovaný cca před 9 měsíci), před 2 měsíci jsem přidal TuneUp Utilities (nevím zda to může mít vliv), kromě toho pak obyčejné kancelářské aplikace. Veškerý software je 100% legální. V hardwaru by neměl být problém - notebook Toshiba R10-10W (C2D P9300/ 14" WXGA TB/ 4GB (sytém vidí 3GB)/ NVQ 150M 128MB/ 250GB 5.4k/ DVD/ WF/ BT/ FPR/ 3G/)
Tento problém se zpomalováním jsem měl už kdysi i na Vistách, teď i na sedmičkách. Na Vistách mi pomohla až reinstalace, ale takto radikální krok bych teď nerad opakoval.
Pokud někdo z Vás ví v čem může být problém, byl bych vděčný a radu. Vážně mi stříkají nervy, jinak doposud jsem byl se sedmičkami 100% spokojený.
------
Edit, právě jsem si všiml, že jsem vložil přízpěvek do špatné kategorie. Navím jak to přesunout, tak prosím moderátora o pomoc - děkuji.
//jan.svoboda - to je v pořádku, nemáš za co -> přesunul jsem to z MS OS do Win 7
Kéž by všichni byli tak slušní a solidní jako Ty