Assassin's Creed 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Assassin's Creed 2

Příspěvek od Paul »

SPOILERY

Ufouni tam nejsou, scénárista potvrdil že ti "Predecessors" nejsou "Aliens". Jsou to prostě nějací předchůdci lidský rasy. Jinak jo, hraje to lehce na Danikenovo notu, ale na tom nevidím nic špatnýho. Ten konec mi přišel skvělej, protože mě uspokojil na několika úrovních - nejdřív se mi hodně líbila Eziova řeč po skončení Bonfires of the Vanities, pak se mi hodně líbilo čtení kodexu (všech 30 stran), pak se mi hodně líbil závěr v římě vrcholící soubojem s papežem kterej sám prohlásí že Bible i ostatní náboženský texty jsou fiktivní snůška hovadin vhodných k ovládání mas (parafrázuju) - což je vtipnější tím, že prý podle dostupnejch textů byl tenhle papež skutečně takovej - no a pak se mi líbil samotnej obsah vaultu a vtipný prolomení fourth wall kdy Miranda mluví přímo k hráči. A nakonec jsem vyprsknul smíchy když obrazovka udělala fade to black, Desmond mi přečetl mysl a vyřknul "What the fuck?".

A ani to nebylo všechno (já už čekal že bude totální konec), byl tam ještě příjemnej gameplay dodatek během titulků.

No prostě satisfying on all levels.

Hlavně teda ve srovnání s jedničkou, která měla extrémně špatnej a vopruzující konec.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Zdravím, může mi někdo říct jak funguje to zatracené (*******, ******* ,******, *****) ukládání? Já jsem neskutečně vypruzený - oni mě už podruhé připravili asi o 5 hodin hraní - sebral jsem všechny treasures na dvou mapách, provedl jednu assassinaci, a vybral 2 hrobky na Altairovu zbroj a udělal 5 částí pravdy a... Vrátilo mě to zpátky. To je neuvěřitelné. Fakt geniální systém ukládání.
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

No to ukládání mě u nějakých her štve taky proč to nedělaj jako Crysis kde zmáčknu F5 a místo mám uložené...
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Je tam někde volba pro ukládání savu na disk..
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

No to jsem se už někde dočetl, že "tam je". Bohužel se mi už nedaří zjistit, kde... Je to někde ve hře, nebo v nějaké konfig utilitě, nebo alespoň zhruba kde?

Díky...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Ukládání save na disk/servr si můžeš nastavit při spouštění přes ten Launcher .. vpravo nahoře je to ta ikonka "ozubenýho kolečka?".

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

Jo díky, je to tam...

Snad to pomůže.
Aros
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Aros »

No tak ne, on to prostě neukládá a tečka. Jestli to chápu dobře - V Ubisoft složce je složka toho Launcheru. V té je složka storage a v té je temp, který mě asi nezajímá, a potom nějaká složka s nesmyslným názvem. V této složce je složka s názvem "4". No a v té mám 4 soubory:
1.save
1.save.metadata
2.save
2.save.metadata

Všechny mají datum 12.9. (dnes je 15.) a liší se akorát v čase. No a teď tu hru nechci vypnout, protože jsem zase tak 2 hodiny odehrál...
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Necital som vsetky stranky, chcem sa len spytat. Je mozne nejak vyriesit tu hroznu akceleraciu mysi? Ked hybem mysou pomaly , kamera sa pomaly hybe az v urcitych miestach absolutne zacne ignorovat pohyb mysi. V normalnom hrani sa to prejavuje trhanym pohybom kamery pri jej otacani, co mi vadi.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

nenašel jsem jak, nezjistil jsem jak. Prvních pár hodin to otravovalo hodně, pak jsem si více méně zvyknul. Je to idiotský, ale dohrát se to dá.Ikdyž trhaný pohyb myši, to si nejsem jist co myslíš.

Co je vtipný, když si v menu nastavím x360pad, tak je na něm to ovládání v defaultu úplně mimo..ale úplně. Nicméně jsem to dál nezkoumal, mám to dohráno a znova to hrát nebudu.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já vím,co MichiGen myslí.Prostě pohneš myší a kamera se pohne neadekvátně k tomu pohybu,někdy to jakoby přeskočí dál,než je třeba,někdy zase míň.Prostě ta myš je nepřesná.Taky jsem hledal řešení,ale nic nenašel,patch už asi nikdy nevyjde.Nicméně jak říká Paul,zvyknout se na to dá,ale oproti jedničce AC2 nechodí zrovna nejlíp.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Diky za odpovede hosi, aspon nemusim marnit cas hladanim po zahranicnych weboch a forach :x
Je to skoda, jednotka bola technicky podla mna lepsi port, ale nejak to prekusnem a zahram, hra je to isto dobra.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já jestli si dobře vzpomínám,tak jednička byla vyvíjena pro všechny tři platformy samostatně,taky to podle toho vypadalo.Dvojka je pak další mizernej port.Hrát se to samozřejmě dá,ale ta myš je taková kostrbatá a chvíli to trvá,než si člověk zvykne.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vernys »

Je normální že na mojí sestavě mi to jede okolo 45fps? :?
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL

Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Trhá se to? Ne? Tak bych to neřešil :) :wink:
vernys
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vernys »

Právě že po většinu času hraní se to celkem trhá a docela mně to ruší :(
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL

Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
BudyCZ
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BudyCZ »

Může mi někdo prosím poradit jak nahrát již odehranou misi? Potřeboval bych si znovu "zahrát" tu misi jak utikáte s dostavníkem...Z hl menu mě to hodí rovnou do hry a když dám "DNA" kde jsou ty mise tak stejně tam nic nejde dělat>nikde tam nevidím load či něco podobného..Prosím help :-)
Případně kdyby měl někdo SAVE z mise před ní případně během ni :-)
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

bohužel, odehraný mise se už zahrát nedaj :-/

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Nevíte prosím vás někdo,jestli se nedá alespoň částečně nějak zmírnit ta dojebaná akcelerace myši?Na starý sestavě to ještě celkem šlo,ale po upgradu je to téměř nehratelný....Někoho z Ubi před to posadit a dát mu to zahrát....a hned mu jí dát.....prostě neskutečný....
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

vypol som v-sync v hre.Zapol som ho cez D3Doverrider a zapol som aj triple buffering a problem s mysou uplne zmizol... mozno bude stacit zapnut v-sync klasicky v ovladacoch GK,ale mne nefunguje u ATI pod W7 tak preto ten D3Doverrider,ale pravda je ze problem s mysou mi to odstranilo... tak ci tak ten problem sposobuje v-sync v hre.

...mam taku otazku na tiene.Je mozne ich nejako nastavit aby nedoskakovali? posobi to na mna strasne rusivo a aj ked ich dam na maximum tak stale to nie je uplne to co by som chcel.Inak port dost slaby. ta hra nevydrzi ist stabilne 60 fps hadam v ziadnej vonkajsej scene.
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“