Doporučte nějaký výkonný free kalendář/úkolovník
- Lukee155
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Doporučte nějaký výkonný free kalendář/úkolovník
Pomalu upouštím od placeného softu, takže používám OpenOffice.org, Thunderbird atd. ale po uninstallu Outlooku se naskytl problém, jaký kalendář/úkolovník používat. Poradíte nějaký? Co říkáte na Sunbird? Nebo existuje jiná lepší alternativa Sunbirdu s licencí GNL popřípadě freeware? Díky
Laptop: Dell Latitude D630 (T8300, 4GB RAM, nVidia Quadro...) + Docking station, D600 (Dothan 1,8GHz, 1GB RAM, Radeon 9000...) + Docking station
LCD: Dell 22", 1680x1050
PDA: PDA: Palm TX
- Thellwin
- Administrátor

- Lukee155
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No z práce jsem zyvklý na Lotus Notes, sháním prostě alternativu Outlooku bez emailu, bez nějakých grafických efektů...něco obyč a funkčního.
Laptop: Dell Latitude D630 (T8300, 4GB RAM, nVidia Quadro...) + Docking station, D600 (Dothan 1,8GHz, 1GB RAM, Radeon 9000...) + Docking station
- Thellwin
- Administrátor

- Lukee155
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ok, zkusímThellwin píše:Já nevím co všechno Outlook umí, protože jsem nikdy nic podobnýho nevyužíval. Jenom jsem doporučil to co používám. Pokud RL znáš a nevyhovuje ti, tak ti lépe neporadím a pokud neznáš, tak doporučím vyzkoušet. Třeba překvapí ...
- Zeb
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Othrondir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Re: Doporučte nějaký výkonný free kalendář/úkolovník
Vzhledem k tomu, že počet zařízení, která mám, se mi nějak rozrůstá, tak začala základní verze Rainlanderu trochu nedostačovat. Potřeboval bych něco, co nainstaluju jak na NB, tak na PC a bude se mi to nějak synchronizovat. Rainlander2 Pro umí synch přes Google Calendar, vyzkoušel jsem a asi by to i dostačovalo, sync i s WM telefonem jsem rovnou vzdal, Utlouk se mi používat nechce a nic jiného jsem nenašel, co by zvládlo sync i s telefonem na WM.
Je ještě nějaká jiná solidní alternativa, která toho umí aspoň tolik co Rainlendar2?
V opačném případě si asi koupím ten R2, výhodou je, že satčá zakoupit jednou a autor povoluje neomezený počet instalací na různá zařízení s podmínkou, že budu jediným uživatelem
Je ještě nějaká jiná solidní alternativa, která toho umí aspoň tolik co Rainlendar2?
V opačném případě si asi koupím ten R2, výhodou je, že satčá zakoupit jednou a autor povoluje neomezený počet instalací na různá zařízení s podmínkou, že budu jediným uživatelem
Goldnoob team proud member!
- Maranov
- Mírně pokročilý

Proč nepoužívat tedy ten Google?
http://www.google.cz/mobile/sync/
Funguje kalendář, kontakty a e-mail, ale tasks ne, škoda.
http://www.google.cz/mobile/sync/
Funguje kalendář, kontakty a e-mail, ale tasks ne, škoda.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
- zombux
- Odborník PCT

jak dobře u toho funguje synchronizace úkolů a kontaktů s Windows Mobile?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Maranov
- Mírně pokročilý

Úkolů nijak, jak říkám...
Jenom kalendář, kontakty a e-maily.
Kalendář funguje celkem bezproblémově, opakování událostí, upozornění apod. funguje fajn, dvousměrně. Člověk musí mít jen jeden kalendář, což možná může být překážkou u někoho.
Kontakty jsou trochu problematičtější - nejde synchronizovat rozdělení do skupin, plus gMail je trochu moc simplistický oproti Outlooku, takže úprava kontaktů v něm je občas trochu neúplná... ale funguje to, co přidám na jakékoliv straně se projeví na druhé (až na skupiny).
Probíhá to přes ActiveSync, automaticky ihned nebo manuálně - podle nastavení.
Kalendář funguje celkem bezproblémově, opakování událostí, upozornění apod. funguje fajn, dvousměrně. Člověk musí mít jen jeden kalendář, což možná může být překážkou u někoho.
Kontakty jsou trochu problematičtější - nejde synchronizovat rozdělení do skupin, plus gMail je trochu moc simplistický oproti Outlooku, takže úprava kontaktů v něm je občas trochu neúplná... ale funguje to, co přidám na jakékoliv straně se projeví na druhé (až na skupiny).
Probíhá to přes ActiveSync, automaticky ihned nebo manuálně - podle nastavení.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)