Monitor DELL Alieaware AW2310

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
toyota3307
Nováček
Nováček

Monitor DELL Alieaware AW2310

Příspěvek od toyota3307 »

Prosím,mát tento monitor, ale mám problém s obnovovací frekvencí plochy.Když nastavím rozlišení 1920x1080 a dám frekvenci 120, plocha monitoru je nekoukatelná - rozmazaný text, neostré.Když dám frekvenci 60, tak je to v pořádku.Přitom hry ve 3d fungujou, někdy ,když se vracím z hraní 3d hry na na plochu do windows,tak obrazovka je opět rozmazaná.je to normální,nebo je to na reklamaci?Díky.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Monitor DELL Alieaware AW2310

Příspěvek od spajdr »

Zkusil bych jiný dual-DVI kábel, který je pro 120Hz třeba.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

skus Profigold nebo Bandridge mel sem tedka doma 2x noname Dual DVI kabely a byla to prisernost, tedka sem konecne sehnal DP kabel od Bandridge a to je panecku kvalitka :)
toyota3307
Nováček
Nováček

Stratos píše:skus Profigold nebo Bandridge mel sem tedka doma 2x noname Dual DVI kabely a byla to prisernost, tedka sem konecne sehnal DP kabel od Bandridge a to je panecku kvalitka :)
ještě mě napadá,zda to není způsobené nekompabilitou driveru na monitoru,měl jsem totiž na pc visty,k monitoru se mi nainstaloval driver od windows ,poté jsem dělal upgrate na windows 7,nemám tedy odinstalovat driver na monitor a dát tam driver od dellu?
toyota3307
Nováček
Nováček

Tak jsem to vyřešil.Na zahraničním foru jsem zjistil,že pro 120 hz monitor je třeba kabel DVI dual link a já měl singl.Díky všem za podněty.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“