Monitor DELL Alieaware AW2310
Moderátor: maXXmilian
- toyota3307
- Nováček

-
Monitor DELL Alieaware AW2310
Prosím,mát tento monitor, ale mám problém s obnovovací frekvencí plochy.Když nastavím rozlišení 1920x1080 a dám frekvenci 120, plocha monitoru je nekoukatelná - rozmazaný text, neostré.Když dám frekvenci 60, tak je to v pořádku.Přitom hry ve 3d fungujou, někdy ,když se vracím z hraní 3d hry na na plochu do windows,tak obrazovka je opět rozmazaná.je to normální,nebo je to na reklamaci?Díky.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Monitor DELL Alieaware AW2310
Zkusil bych jiný dual-DVI kábel, který je pro 120Hz třeba.
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
skus Profigold nebo Bandridge mel sem tedka doma 2x noname Dual DVI kabely a byla to prisernost, tedka sem konecne sehnal DP kabel od Bandridge a to je panecku kvalitka 
- toyota3307
- Nováček

-
ještě mě napadá,zda to není způsobené nekompabilitou driveru na monitoru,měl jsem totiž na pc visty,k monitoru se mi nainstaloval driver od windows ,poté jsem dělal upgrate na windows 7,nemám tedy odinstalovat driver na monitor a dát tam driver od dellu?Stratos píše:skus Profigold nebo Bandridge mel sem tedka doma 2x noname Dual DVI kabely a byla to prisernost, tedka sem konecne sehnal DP kabel od Bandridge a to je panecku kvalitka
- toyota3307
- Nováček

-
Tak jsem to vyřešil.Na zahraničním foru jsem zjistil,že pro 120 hz monitor je třeba kabel DVI dual link a já měl singl.Díky všem za podněty.