Mafia 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: Mafia 2

Příspěvek od Bez_n1ck »

PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
D.U.K.E.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D.U.K.E. »

děkuji
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Právě jsem dohrál Jimmy's Vendetta DLC a musím se s vámi podělit o dojmy :).

Celkový čas 6h na obtížnost medium a jsem, nebojím se to říct, nadšen. Jako by na mě atmosférou dýchla zpět první Mafie. K náplni misí: jsou trojího druhu, dvoje střílecí, a jakési kradení automobilů. Z původních dost krátkých úkolů se postupně propracujete k totálním vyhlazovačkám typu Moorhuhn, jak tu někdo přede mnou upozornil. V jedné z posledních misí jsem dle statistik zabil 50 typů :!:
Co je fajn, že bez používání obchodů se zbraněmi a tuningu aut těžko některými misemi projdete. Zapojí se tak komplet nevyužitá součást mafie 2. Co mě hodně vytáčelo byla přítomnost policie, která je na můj vkus ve městě až moc přehuštěná. Stávalo se tak během úkolů, že jste museli kosit jak desítky nepřátel, tak desítky policistů, což bylo v některých situacích docela stresující. Z toho taky plyne dohromady asi 8 výměn oblečení za celou hru, protože policie po vás jde i po dokončení mise. Jednotlivé úkoly jsou moc pěkně rozmístěny, podíváte se do známých lokací z příběhu M2, které jsou však běžně nepřístupné a poslední mise je pak třešničkou na dortu, kde se vám otevře úplně nová lokace.

JV mělo být součástí plné hry. Je přesně tím, co v ní chybělo (i když noviny stále kupovat nejdou a telefonní budky jsou nevyužité). Tohle DLC šlo zařadit klidně za konec příběhu jako samostatnou "extrémní jízdu", celkovýhodnocení by se o 5 - 10% určitě zvedlo.
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

WoiTa píše:telefonní budky jsou nevyužité
Já je používám pořád - za $500 se zbavím policajtů a nemusím měnit oblečení.
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

to si radši za 35$ koupim ty hadry :lol: Navíc když jsem to zkoušel v demu, tak než se ten debil vykecal, tak ho nějakej fízl zastřelil :lol:
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

2 oneill_sx1 To by mě zajímalo jak to děláš, mě až podezřele často švestky sestřelili autem telefonní budku přímo před nosem - což nas*re.
Vždy prodávám i jinde.
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

Zdravím, už jsem dokončil zřejmě celou mafii 2 a v herních statistikách mi píšou, že je dokončeno 70%, nedává to smysl.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
karpi
Nováček
Nováček

Příspěvek od karpi »

to Peta809.. no 70% máš když dokončíš všechny mise.. zbývajících 30% zaberou playboy magazíny a wanted plakáty.. když sesbíráš i tohle pak budeš mít 100%
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

aha
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
MgrBizzaro
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MgrBizzaro »

Jaktoze nefunguje nadzemka kurde? :)
G19:DD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od G19:DD »

MgrBizzaro píše:Jaktoze nefunguje nadzemka kurde? :)
Protože tu hru osekali. Píše se toho na internetu hodně. I na našem fóru.
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
Brázda.l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Brázda.l »

Vyčkej času, za chvíli vydají DLC za 10dolarů a budeš moct jezdit. :lol:
PC: Asus P8P67 Pro | Intel Core i5-2500K + Cooler Master Hyper 212+ | Gigabyte GTX560 Ti OC | Kingston 12GB DDR III 1333Mhz | Seagate 500GB | Asus DRW-2014L1T | Enermax 600W NAXN 80+ | HP LP2275w

Notebook: Lenovo Thinkpad X200 7459-1P0
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Tak jsem také dohrál DLC Jimmy's Vendetta, no co na to říct.... Megasmích. :-D
Z mafie se rázem stane GTA, s příběhem nějakého Jimmiho. No, že celý příběh je vyprávěn jen krátkým textem před každým úkolem budiž, ale náplň jednotlivých misí je fakt "úžasná". Vždy to je jen o tom dojeď někam a postřílej pár Mafiánů nebo Irčanů (a případně jim při tom znič nějaký to auto/náklaďák...). Příběhově a náplň misí je prostě kravina :-)

Ale má to i své klady. Máte volnost, můžete kdykoliv ukládat v sejfhausu, takže můžete prozkoumat veškerá místa na které jste se v příběhové linii Mafie 2 nedostali (třeba úplně na konci takováhle pěkná vila: http://www.abload.de/img/mafia2_jve0nlt.jpg ). Dá se říct, že tenhle DLC nahrazuje bývalou jízdu a extrémní jízdu. Narozdíl od původní jízdy zde máte víc možností, ale na druhou stranu zase taková extrémní jízda to byly parádní úkoly s nápadem, ta mě fakt bavila, tohle DLC moc ne. Zde je to opravdu jen dojeď a zabij.
Jestli jsem Mafii 2 označil jako FAIL, tak k tomuhle DLC nemám hodnocení. Proti tomuhle DLC je samotná Mafia2 zlatá hra na 10/10. Už jen to neustále Jimmyho komentování jízdy slovy "Jó jedu rychle..., tak se ukaž mašinko... a podobný žvásty (v podání Pavla Soukupa), které se opakují během jízdy z bodu A do bodu B pokaždé když naberete rychlost nebo hodíte smyk, mě fakt dostaly. No prostě tohle DLC musíte mít. :-D
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já jsem odehrál pár misí z Jimmyho vendetty a dojmy rozporuplné. Sice je fajn, že je konečně oficiálně dostupné něco jako Freeride, ale Jimmy mi teda moc nesedl a celkově je to takové stupidní ty úkoly.
Goldnoob team proud member!
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Tak sem taky dohral vendetu. Zabrala mi na hard 4:53 , nejak extra tezky se mi to nezdalo ... nejvickrat sem opakovat asi misi v pristava 5x. Celkove sou me dojmy dost rozporuplny. Napr posledni mise je super pristav taky nebyl spatnej, ale nektery veci kdy clovek vidi jak se pred nim respawnuje nepritel sou divny, navic AI se mi zda dost strasna, kdy pajdulak vybehne kropi jak ozivot a dojdou mu naboje a predemnou zacne nabijet ... Celkove jen nabihaji cimz vam nejvic zatopi jinak sou tupi.
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

jj, ke konci jsem si připadal, že spíš pařim Dooma 2 - tuny nabíhajících nepřátel s nulovým IQ. :-)

Ale teď mě docela ta hra pobavila, nakoupil jsem moloťáky a granáty a udělal na silnici bordel jak ve staré mafii. Všude hořící vraky, mrtvoly a já v ruce s granátem...přiběhl fízl a pohodička:
Obrázek
A Jimmy k tomu dodal celkem vtipnou hlášku: "Dobře utracené peníze". :D
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
michal3d
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michal3d »

Heh, tie rukavy na policajtoch su fakt huste. Ten na lavo ma tu texturu na pravom rukave riadne divnu, ten vzadu to iste na lavom a ten v pravo to je kapitola sama o sebe, ten ohyb v lakti je fakt realisticky :) To je ten super PhysX na satach, alebo klasicka textura?
MB: ASUS P9X79 CPU: Intel i7-4820K + Noctua NH-U12P RAM: 48 GB DDR3 1333 MHz GPU: EVGA GeForce RTX 2070 XC GAMING SSD: Intel 730 240 GB, Crucial MX300 1 TB
PSU: Seasonic X-560 SOUND: ASUS Xonar Essence ST + Xonar H6 + beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ω + Creative 6.1 6700 CASE: Cooler Master Silencio 650 LCD: HP Z32 4K
KEYBOARD: CM Storm Quickfire XT MOUSE: Logitech G502 HERO + G240 GAMING: Logitech G29, Xbox Elite Controller, Saitek X56 Rhino H.O.T.A.S. OS: Windows 10 Pro 64-bit
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

To je "normální" textura. Maj ty obleky trochu pomačkaný. Ale ten ohyb té ruky v levo vypadá fakt divně. :-D
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od peta809 »

ta hra je fakt hrozně krátká, dost mě to mrzí s gta 4 se to nedá v době hratelnosti porovnat
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Tak som Mafiu dohral druhykrat vyzbieral vsetky playboye a splnil 80% achievementov :) .
Pri druhom hrani mi dabing pripadal uz velmi dobry, asi si stacilo zvyknut na hlasy daberov a pohrat sa s nastavenim zvuku (efekty 80%, hudba 100%, dabing 100%, radio 80%). Pretoze predtym hudba trochu zanikala pri default nastaveni, rovnako dabing bol niekedy tichy.

Moje hodnotenie je stale 8/10, to co ta hra ponuka, je spracovane famozne, co je v hre, to je dokonale. Od nadhernych modelov vozidiel a postav, cez paradne vyzerajuce a nadesignovane mesto a neopakovatelnu atmosferu az po bezchybny cover system a dialogy. Problem je skor v tom, co hra neponuka, co z nej vystrihli, ak by nechybala verejna doprava, zbrane na blizko, vedlajsie misie pre Vita, ak by questik kedy ochranite stetku ktora ide od Joea nebol tak trestuhodne neukonceny je to u mna hra s hodnotenim 10/10.

Uvidime ci to tie DLC zachrania, ale bolo by lepsie keby napr Joe's adventures boli vlozene priamo do kampane hry a nie spustatelne zvlast z menu, nech to je trochu ucelene a kompaktne. Jimmyho Vendetta je len taka freeride, kde si hrac moze zablbnut, na niekolko hodin ma to zabavilo, hral som to na hard a niektore z misii som viackrat opakoval, takze mi to mohlo zabrat aj cez 9hodin. Celkovo vsak hodnotenie tak 65%, komu chybalo v povodnej hre blbnutie a chce viac akcie a freeride (zial bez nastavenia pocasia :( ) , da sa to, aspon sa hrac pozrie na niektore miesta na mape kde predtym nebol, ale nie je to ziadny zazrak a niekoho to moze bez pribehu aj trochu nudit.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“