Tak jsem to taky dohrál... A když pominu fakta, že od 13 kapitoly se mi začaly samy od sebe snižovat takty na 2D na grafice a proto jsem konec musel hrát bez PhysX, a hra začala dost padat a konec byla arkádovka typu Max Payne kdy jsem (na střední obtížnost) umřel asi 50x a konec byl jak utípnutej v půlce (nezabíjejte Joea omg

) + spousta blbůstek, který, i když jsou fakt vychytaný, jsou v té hře totálně k ničemu (třeba systém garáží a aut - tunil jsem si káry, který se mi líbily a chtěl jsem si je hýčkat, ale ve většině misí jsem je stejně použít nemohl a spoustu aut jsem si ani uložit nemohl, páč jsem neměl čas si je poštelovat, protože nebyl čas a volnost to provést), tak se mi hra líbila. Po dlouhé době jsem se vyblbnul, hra je parádně optimalizovaná a ovládání skvěle intuitivní. Dialogy (české) jsou úžasné a hecování Joea mě bavilo od začátku do konce.
Prostě to není dokonalá hra a s názory, které zde byly vypsány často souhlasím. Ale přece jen to není propadák a já se bavil, vžil jsem se do postavy a prožíval jeho problémy s ním, ty bitky, agrese, prostě všeho bylo akorát. Jen některé ty nedodělávky a ten konec, to jsou prostě velké mínusy. Kdybych to hodnotil jak film, tak bych tomu dal 3* a to zejména za ten konec...