Sniper: Ghost Warrior

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

MidgetCZ
Nováček
Nováček

Re: Sniper: Ghost Warrior

Příspěvek od MidgetCZ »

Ahoj umm... mám origo Steam verzi a vy tu mluvíte o složce out ve složce Game ale já tam tu složku out nemám a mám jěště jeden problém...

AMD Athlon 64 3500+ 2.21GHz
1GB RAM Win XP Professional SP3
Nvidia GeForce 7300GT 256MB DDR3

Hra jede asi 10-12 FPS vše je na Low a rozlišení 1024x768.

Podle mě mám minimální požadavky (Procesor je vyobrazen, RAM stejná a minimum je 6800 grafika..)

Všechny ovladače mám up-datnuté, defragmentovaný disk, zantiviroval jsem PC a furt se to kouše. Prosím pomoc :|
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlastimil91 »

Skus to odinstalovat a nainstalovat znova... bude někde chyba...
Já to hraju na intel core i5 430M 2,26GHz, RAM 4Gb 1066MHz a GPU ATI mobility 5850 GDDR3... a hra jede na High v pohybu 40 - 25Fps dle akce málo kdy padá pod tech 30Fps... :-D

Kámoš tu hru jede na NVidia 8600 GTS 512MB na Medium prý plynule ,ale je to ten to mi tvrdil že dá Dirt 2 na max... takže noc tomu nevěřím :?
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
MidgetCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od MidgetCZ »

Vlastimil91 píše:Skus to odinstalovat a nainstalovat znova... bude někde chyba...
Já to hraju na intel core i5 430M 2,26GHz, RAM 4Gb 1066MHz a GPU ATI mobility 5850 GDDR3... a hra jede na High v pohybu 40 - 25Fps dle akce málo kdy padá pod tech 30Fps... :-D

Kámoš tu hru jede na NVidia 8600 GTS 512MB na Medium prý plynule ,ale je to ten to mi tvrdil že dá Dirt 2 na max... takže noc tomu nevěřím :?

Mňo reinstalace proběhla asi 2x a stále problém přetrvává... :(
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Co by jsi po tom PC chtěl? Já mám pocit, že víc FPS z toho asi nevymáčkneš dokud neuděláš nějaký upgrade.
Goldnoob team proud member!
MidgetCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od MidgetCZ »

Thellwin píše:Co by jsi po tom PC chtěl? Já mám pocit, že víc FPS z toho asi nevymáčkneš dokud neuděláš nějaký upgrade.

No jo tvl ale splňuju minimální požadavky takže by to mělo jet!
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Vždyť to jede. Akorát mizerně, to je klasika v případě, že splňuješ minimální požadavky. Většinou jsou jenom infem, že to na tom aspoň spustíš, ale v podstatě to nejde hrát.
MidgetCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od MidgetCZ »

Thellwin píše:Vždyť to jede. Akorát mizerně, to je klasika v případě, že splňuješ minimální požadavky. Většinou jsou jenom infem, že to na tom aspoň spustíš, ale v podstatě to nejde hrát.

Poláci ****** :D

//Thellwin - upraveno
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Včera jsem tu hru totálně pohřbil a odeslal do zatracení. Hrát to dál bylo utrpení, krom toho, že mě to nikdy nebavilo déle jak 20 minut, tak aby na mě někdo střílel přes dvoumetrovou překážku a ještě to byl nějaký neviditelný snajpr kdesi v kopci, to fakt ne. Stupidita AI je enormní, přitom ta hra potenciál určitě měla, Škoda.

Za mě 4/10 a už nikdy víc. Skončil jsem snad někde ve třetině hry, co jsem pak koukal na walkthrough.
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No tak mě to zatím baví ,ale máš pravdu též na mě střílí z nedohledna já se plazím po zemi někde v trávě a oni po mě perou já je nevidím a oni mě jo asi maj lepší oči nebo nevím. Jak se říká každá hra má něco tak jako dnešní nová Mafia II. :-D
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
MidgetCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od MidgetCZ »

Čaute tvl já se asi picnu odinstaloval jsem to a po odinstalaci jsem našel tu složku "out" v dokumentech xD

Takže teď jen počkám na nový Hard Disk a zkusím jestli to pojede líp bez stínů a jestli ne tak to půjdu reklamovat :D :D :D

Promiňte že jsem obtěžoval nebo něco :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

boze co resis. tvoje gf7300 je o dost pomalejsi nez gf6800 ... za to ze ti to nejde plynule nemuze vydavatel hry, ale tvuj pc...
MidgetCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od MidgetCZ »

Flegy píše:boze co resis. tvoje gf7300 je o dost pomalejsi nez gf6800 ... za to ze ti to nejde plynule nemuze vydavatel hry, ale tvuj pc...

Já mám GT ne GF a Není možné aby byla silnější uvažuj... Je to novější model tvl
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

1.) nerikej mi ty vole, kravy jsme spolu nepasli
2.) to, ze GF je zkratka GeForce, by ti mohlo byt znamo
3.) GF6800 GT byl kdysi nizsi highend, GF7300 byla lowend/mainstream karta. pokud se podivas na nejaky recenze svoji gk kde bude i GF6800, uvidis ze je 68micka rychlejsi.
4.) az budes vedet vic nez vetsina useru zde na foru, muzes volit ten "ton" konverzace :wink:
Vlastimil91
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Prostě at má tu nebo tu kartu tak je to jedno ani jedna znich není na tu hru dobrá...
MidgetCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od MidgetCZ »

Flegy píše:1.) nerikej mi ty vole, kravy jsme spolu nepasli
2.) to, ze GF je zkratka GeForce, by ti mohlo byt znamo
3.) GF6800 GT byl kdysi nizsi highend, GF7300 byla lowend/mainstream karta. pokud se podivas na nejaky recenze svoji gk kde bude i GF6800, uvidis ze je 68micka rychlejsi.
4.) az budes vedet vic nez vetsina useru zde na foru, muzes volit ten "ton" konverzace :wink:

Aby ses nezbláznil... -.-
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Tak ja jsem si tu hru taky zahral, a naprostou souhlasim stim co napsal Thellwin :| Ta hra je o nicem...
MidgetCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od MidgetCZ »

heroik píše:Tak ja jsem si tu hru taky zahral, a naprostou souhlasim stim co napsal Thellwin :| Ta hra je o nicem...

Jo no zabiješ člověka na druhém konci vesnice v leže v křoví s maskovacím oblekem a najednou tě začne odstřelovat celá vesnice -.- Je to hrůza
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“