Pomoc - obnova dat

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Pomoc - obnova dat

Příspěvek od MaximusCZECH »

Ahoj, mám velkou prosbu. Nedopatřením jsem si smazal domácí video na hdd. Jednalo se o pět videí, kdy jedno video mělo cca. 10 - 20 GB. Zkouším je obnovit přes program RECUVA, ale nefunguje to. Soubory najde, ale s nulovou velikostí. Soubory jsem měl uložené na disku, který není systémový, nic jsem tam od té doby neukládal, takže by tam ty videa ještě měly být. Jen jsem je smazal v Total commanderu přes shift+del. Není možné, že je ten program RECUVA nevidí, že mají víc GB? Prosím kohokoliv o pomoc! Každá rada dobrá.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Pomoc - obnova dat

Příspěvek od Butch »

Zkus program Undelete plus - je zdarma a povi ti jestli se soubory daji zachranit nebo uz jsou necim premazane. V lepsim pripade je dostanes zpet a undelete plus ti je obnovi.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Moc děkuji! Večer to doma vyzkouším.
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Já doporučuji ShadowExplorer, lze vybrat z nabídky i čas, ze kterého se má obnovovat. (pokud například pišete něco ve wordu apod tak se to hodí)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
MaximusCZECH
Začátečník
Začátečník

Děkuji, já jsem to už vzdal. Zřejmě při té velikosti jednoho souboru cca. 20 GB mi to všechno píše, že je to smazané :-( Hold jsem se poučil a zálohovat zálohovat. Staré videa - klidně i několik měsíců staré jsou zase k obnovení, ale toto vůbec.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Na obnovu dat jedine getdataback, ostatní programy jsou spíš parodie. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“