Vypnutí zdroje s vytažením ze zásuvky?

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Radagabi
Začátečník
Začátečník

Vypnutí zdroje s vytažením ze zásuvky?

Příspěvek od Radagabi »

Ahoj,mám takový podivný problém...O prázdninách jsem si skládal PC...Nedávno jsem jej vypl vzadu(taková ta "kolíbka" aby se zdroj odpojil od proudu) a další den když zapnu,tak PC naběhne(respektive diody a větráčky naběhnou) a hned vypne(ani nezačne bootovat)...Musím v zadu vytáhnout zástrčku(je jedno jestli při stavu,když je zdroj pod proudem nebo bez proudu) a zas ji tam vrátit,potom nabíhá PC normálně.....Tohle mi dělá pokaždé když zdroj vypnu vzadu.Je to standartní nebo spíš zralé na reklamaci?Má s tím někdo zkušenost?
Sestava v podpisu!

Díky
Základní deska:Gigabyte GA-880GA UD3H Procesor:AMD Phenom II X4 925 + GELID Solution Tranquillo Operační paměť:Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz Grafická karta:Sapphire HD 6850 Toxic 1GB GDDR5 Pevný disk:WesternDigital 250GB + Samsung SpinPoint F3 - 1TB Zdroj:Seasonic SS-550ET-F3 500W Bronze Skříň:CoolerMaster Elite 430 + Scythe KM03-BK Kaze Master Pro 5,25" + 3× Fractal Design 120mm Silent Series R2 + Coolermaster BC 120 Blue 120mm Operační systém:Windows 7 64bit
ToxicTears
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypnutí zdroje s vytažením ze zásuvky?

Příspěvek od ToxicTears »

Bud je to zdrojem a nebo to klidně může být i deskou. Těžko říct tady z toho pohledu. Několikrát se mi to taky stalo, tak třeba jednou za čtvrt roku. jestli máš možnost, tak zkus jiný zdroj, třeba od kamaráda nebo někoho kdo má přebytečný, klidně i poddimenzovaný, jde jenom o zkoušku .
discord IT & racing: https://discord.gg/JaGehGp
PC1: PC1: R7 5700X|X470 Taichi|32GFlareX@3200CL14|6900XT Red Devil|6xSSD|1xNVME|CustomLoop EKWB feat Alphacool///NAS: Synology 1515+ a DS513 expanze
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“