Zdarec,
mám LCD TV Sony Bravia KDL-32NX500 LINK a přikoupil sem k ní repro soustavu Genius SW-HF5.1 5050 LINK
Ale nějak se mě nedaří rozchodit 5.1 zvuk ať už při přehrávání DVD nebo u TV i když ne asi všechny kanály vysílají v 5.1
Nevím co mám kde zapojit nebo nastavit, manuál mě neporadí jelikož tam žádný popis zapojení repro není. K TV je přopojeno přes SCART1 DVD přehrávač, SCART2 je PS2 a přes HDMI občas notebook.
Díky za všechny rady...
Sony Bravia + Genius 5.1
Moderátor: maXXmilian
- Lasky
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Sony Bravia + Genius 5.1
Jako malý chlapec jsem se rád motal v kuchyni. Motala se máma, motal se i táta. Když jsem se v 15ti rozhodoval, co budu dělat, alkoholik byla jasná volba.
- Maxtor
- Začátečník

-
Re: Sony Bravia + Genius 5.1
Eh..? v cem je prosimte (!a jak a cim!) zapojeny to repro..? jinak SCART prenasi, pokud se nepletu, jen dva kanaly audia..
- Lasky
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak repro se připojují k TV přes CINCHe, ta TV má vystup na 5.1 sestavu.
Jako malý chlapec jsem se rád motal v kuchyni. Motala se máma, motal se i táta. Když jsem se v 15ti rozhodoval, co budu dělat, alkoholik byla jasná volba.
- Maxtor
- Začátečník

-
No tak tim je to asi vyreseno.. do TV ti jde vsechno jen jako stereo, protoze SCART = Stereo.. co do TV poleze pre HDMI, melo by uz hrat jako 5.1.. jestli potom u nas TV vysila v 5.1 nevim, ale pochybuji o tom..
- Lasky
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No v tom to nejspíš bude ale i tak... když ty CINCHe od repro zapojim do TV tak by snad měli hrát všechny repro ne ? Ať už je to 5.1 nebo ne, copak to neumí nějak emulovat ? Když sem měl Logitech X-540 tak tam to myslím řešila funkce matrix mode.
- Maxtor
- Začátečník

-
no to uz zalezi na konkretni TV.. tyhle bedynky neumi nic.. ani rozumne hrat, natoz smerovat kanaly.. 
- Lasky
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No tak jasně, vím, že to není zázrak ty repro... ale koupě nelituju