Repro EVOLVE Blues R222
Moderátor: CageJ
- macmanar
- Začátečník

-
Repro EVOLVE Blues R222
Obrovské překvapení, mezi genius a redstar šuntem se objevil celkem kvalitní výrobek. Po genius HF-3000A (hrůza), redstar r214,220 (katastrofa), konečně repro, které hrají výborně výšky a středy. Je nutné použít kvalitní zvukovku a integrovaný zesilovač příliš nedráždit. (raději vybudit přes zv. kartu. Používám s Creative X-FI ELITE PRO a naprostá spokojenost.
Je nutné brát zřetel, že tyto repro jsou koncipované pro blízký poslech, takže to není na ozvučení celé místnosti, ale svoji roli plní daleko lépe než třeba Creative T20.
Podotýkám, že má zkušenost platí pouze s použitím zmíněné zvukové karty , za předpokladu , že integrovaný zesilovač nebudete vybuzovat nad 30%.
Při jejich ceně do 800,-Kč s DPH je to opravdu za hubičku a lepší poměr cena/muzika budete hledat marně.
Je nutné brát zřetel, že tyto repro jsou koncipované pro blízký poslech, takže to není na ozvučení celé místnosti, ale svoji roli plní daleko lépe než třeba Creative T20.
Podotýkám, že má zkušenost platí pouze s použitím zmíněné zvukové karty , za předpokladu , že integrovaný zesilovač nebudete vybuzovat nad 30%.
Při jejich ceně do 800,-Kč s DPH je to opravdu za hubičku a lepší poměr cena/muzika budete hledat marně.
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Repro EVOLVE Blues R222
Tohle ti nežeru, takovejmhle bednám musí bejt jedno jakou je krmíš kartou, to neni lidskejch silách rozpoznat. Jestli ti zní ten integrovanej zesilovač dobře do 30% výkonu, tak akorát neslyšíš jak hraje špatně asi
do týhle hlasitosti
Pokud si koupíš zesilovač z druhý ruky cca za 1000- 1500 a k tomu za litr bedny někde na aukru vyplázneš něco mezi 2-2,5k a z integrovaný zvukovky sfoukneš tu tvojí kambinaci jak svíčku
V týhle kategorii bedýnek k počítači je to všechno stejnej šmejd zvukově ať vemeš genius, logitech, evolve nebo jakoukoliv zančku.
Pokud si koupíš zesilovač z druhý ruky cca za 1000- 1500 a k tomu za litr bedny někde na aukru vyplázneš něco mezi 2-2,5k a z integrovaný zvukovky sfoukneš tu tvojí kambinaci jak svíčku
V týhle kategorii bedýnek k počítači je to všechno stejnej šmejd zvukově ať vemeš genius, logitech, evolve nebo jakoukoliv zančku.
- macmanar
- Začátečník

-
Žrát nic nemusíš. Rychlé soudy bez vyzkoušení a opovrhování levným zbožím je typický znak snobů. Nikde netvrdím , že tyhle bedny strčí do kapsy zesilovač s DAC + regálovky za 5k z bazaru. Ale , že ze zesilovačem za 1k + int. zv. kodek strčí do kapsy X-FI Elite pro, tohle jsi chlapče značně ustřelil a je jasné , že o té kartě nevíš nic. A že na těchto bednáš nepoznáš lepší zvukovku je nesmysl. (vyzkoušej a potom suď)
Lepší zvukovku poznáš téměř na všem (rozdíl v barevnosti, dynamice, čistotě) ...až na vyjímky
Např. Logitech Z-2300THX je totální odpad, na kterém sotva poznáš lepší zdroj zvuku. (ideální pro integrované kodeky , kde hlasité a hučení a cinkání přebije vše)
"Jestli ti zní ten integrovanej zesilovač dobře do 30% výkonu, tak akorát neslyšíš jak hraje špatně asi do týhle hlasitosti"
...Naprostý nesmyl...myslíš , že jsem nezkoušel zesílit pomocí integ. zesilovače a porovnat rozdíl při zesílení zvukovkou? Samozřejmě , že zkoušel a rozdíl ve zkreslení je propastný.
Stojím si za svým, že lepší bedny v této cenové relaci nekoupíte.
Na zvuk jsem celkem náročný, proto u mě neuspěly ani takové sluchátka jako Sennny HD595 nebo HD650 (ikdyž je to hodně subjektivní) a velmi spokojen jsem právě s kombinací X-Fi elite pro + Beyery DT990pro
Lepší zvukovku poznáš téměř na všem (rozdíl v barevnosti, dynamice, čistotě) ...až na vyjímky
Např. Logitech Z-2300THX je totální odpad, na kterém sotva poznáš lepší zdroj zvuku. (ideální pro integrované kodeky , kde hlasité a hučení a cinkání přebije vše)
"Jestli ti zní ten integrovanej zesilovač dobře do 30% výkonu, tak akorát neslyšíš jak hraje špatně asi do týhle hlasitosti"
...Naprostý nesmyl...myslíš , že jsem nezkoušel zesílit pomocí integ. zesilovače a porovnat rozdíl při zesílení zvukovkou? Samozřejmě , že zkoušel a rozdíl ve zkreslení je propastný.
Stojím si za svým, že lepší bedny v této cenové relaci nekoupíte.
Na zvuk jsem celkem náročný, proto u mě neuspěly ani takové sluchátka jako Sennny HD595 nebo HD650 (ikdyž je to hodně subjektivní) a velmi spokojen jsem právě s kombinací X-Fi elite pro + Beyery DT990pro
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Mysli si co chceš, já sem těhle levnejch beden slyšel mraky a je to všechno šmuk. Mám tu regálovky KEF IQ30 plus recák denon dohromady za cca 20 táců. A rozdíl mezi analogovym výstupem int zvukárny a audigy tu nebyl schopnej rozpoznat nikdo. Takže asi ty tvoje bedny budou mít kvalitnější měniče 
Jinak, že ten zvuk prasíš přez zvukovku, neznamená, že je kvalitní. Možná je jenom nekvalitní nějakým způsobem, který se ti líbí. Jedinej způsob jak dostat solidní zvuk z kompa je digitál + recák a na to ti stačí i integrovaná karta. A ušetřený prachy můžeš vrazit do zesilovače.
Jinak, že ten zvuk prasíš přez zvukovku, neznamená, že je kvalitní. Možná je jenom nekvalitní nějakým způsobem, který se ti líbí. Jedinej způsob jak dostat solidní zvuk z kompa je digitál + recák a na to ti stačí i integrovaná karta. A ušetřený prachy můžeš vrazit do zesilovače.
- crashPC
- Mírně pokročilý

Rozdíl mezi slušným montovaným středobasovým měničem a tím špatným může být asi 50Kč na kuse, takže Evolve opravdu může fungovat znatelně lépe, a být tak nejlepší volba za danou cenu. Dám ale zapravdu i Ajťákovi, je to levnej verk. Ty se macmanare zase vyhni kategorizování lidí. Nejde o žádnou snobárnu ale o plnou funkčnost, a pokud si jí neumíš zaplatit, tak jsi chudák kterej to ještě neumí ani přiznat. Já si rád přiznám že nemám na dobré auto atd.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
No já taky mluvim trochu ze zášti, sem chtěl ušetřit a koupil sem si bedýnky k počítači asi za 3k. No a poslouchal sem je asi 2 minuty víc to prostě nešlo. Já už prostě nevěřím levnejm věcem.
- macmanar
- Začátečník

-
crashPC píše:Rozdíl mezi slušným montovaným středobasovým měničem a tím špatným může být asi 50Kč na kuse, takže Evolve opravdu může fungovat znatelně lépe, a být tak nejlepší volba za danou cenu. Dám ale zapravdu i Ajťákovi, je to levnej verk. Ty se macmanare zase vyhni kategorizování lidí. Nejde o žádnou snobárnu ale o plnou funkčnost, a pokud si jí neumíš zaplatit, tak jsi chudák kterej to ještě neumí ani přiznat. Já si rád přiznám že nemám na dobré auto atd.
Tvůj pojem "plná funkčnost" je značně zavádějící a v podstatě nesmyslný. Každý si pod tím představí něco jiného. V této cenové kategorii jde o to dostat repro, které dokáží zahrát čistě při nižší hlasitosti, nejde o to rušit sousedy či zbořit barák. Evolve R222 nejsou vhodné jako základ pro kvalitní audio do poslechové místnosti, jsou to obyčejné PC bedýnky, které se vlezou na malý pracovní stůl a takto se k nim musí přistupovat. A moje hodnocení je právě brané v této kategorii.
Navíc jsem nikoho nekategorizoval, pouze jsem obecně konstatoval aniž bych na kohokoliv osobně poukázal, narozdíl od Tebe , kdy jsi mě označil za chudáka, pokud si neumím zaplatit za tzv. "plnou funkčnost".
- crashPC
- Mírně pokročilý

Ne, myslím, že to bylo adresované dost jasně, obzvláště když Ajťák vyskočil jak čertík z papírové krabičky. Ona není tak docela sranda zachovat se neslušně, a pak od toho dát ruce pryč, že?
Jistě, v této cenové kategorii o nic jiného jít nemůže, neb není z čeho, aby šlo o víc. Odpovídáš tedy na tu svou část problematiky, než na tu, na kterou jsem narážel já a Ajťák.
Já toho ani moc nemusím vysvětlovat, stačí se zeptat na ty fyzické kvality. Které že to jsou?
Zvuk, navíc subjektivně, může z celku reprezentovat jen zlomek opravdového výčtu kvalit, když se zařadí mezi ty materiálové, spolehlivostní, servis, propojitelnost a nastavitelnost, topologie a konstrukce, jen jako jeden z mnoha. Proto zas napadnu tvůj pojem kvality, který je asi už potřeba klasifikovat individuálně na "tvůj a můj"
Totiž Rád do plné funkčnosti zahrnu životnost a spolehlivost, rád tam zahrnu frekvenční rozsah, bez kterého se ochuzuješ o tvůrcovu snahu, ať ti stačí 60Hz nebo ne - na tom nezáleží ani tvůj pocit, ani ten můj, protože zkrátka pokaždé když něco pustíš, tak ve výstupu něco naprosto běžného chybí, a tudíž nelze kvalitně přenést celý obsah signálu. To platí pro basy i pro výšky, hlasitost s tím zas nemá co dělat, a moje představy také ne.
Můžu pokračovat v kvalitě materiálové,kdy barva z umělohmotných tlačítek aby ti neulpěla na prstech, a neměl si z toho nakonec rakovinu, by měla být nesundavatelná a zdravotně nezávadná atp...
Já vím že většině lidí je to naprosto buřt, i kdyby je to mělo ohrozit na životě, což se jednou za čas pár jedincům stane, viz aférka dětské školní pomůcky.
Jistě, v této cenové kategorii o nic jiného jít nemůže, neb není z čeho, aby šlo o víc. Odpovídáš tedy na tu svou část problematiky, než na tu, na kterou jsem narážel já a Ajťák.
Já toho ani moc nemusím vysvětlovat, stačí se zeptat na ty fyzické kvality. Které že to jsou?
Zvuk, navíc subjektivně, může z celku reprezentovat jen zlomek opravdového výčtu kvalit, když se zařadí mezi ty materiálové, spolehlivostní, servis, propojitelnost a nastavitelnost, topologie a konstrukce, jen jako jeden z mnoha. Proto zas napadnu tvůj pojem kvality, který je asi už potřeba klasifikovat individuálně na "tvůj a můj"
Totiž Rád do plné funkčnosti zahrnu životnost a spolehlivost, rád tam zahrnu frekvenční rozsah, bez kterého se ochuzuješ o tvůrcovu snahu, ať ti stačí 60Hz nebo ne - na tom nezáleží ani tvůj pocit, ani ten můj, protože zkrátka pokaždé když něco pustíš, tak ve výstupu něco naprosto běžného chybí, a tudíž nelze kvalitně přenést celý obsah signálu. To platí pro basy i pro výšky, hlasitost s tím zas nemá co dělat, a moje představy také ne.
Můžu pokračovat v kvalitě materiálové,kdy barva z umělohmotných tlačítek aby ti neulpěla na prstech, a neměl si z toho nakonec rakovinu, by měla být nesundavatelná a zdravotně nezávadná atp...
Já vím že většině lidí je to naprosto buřt, i kdyby je to mělo ohrozit na životě, což se jednou za čas pár jedincům stane, viz aférka dětské školní pomůcky.
- macmanar
- Začátečník

-
1.crashPC píše:Ne, myslím, že to bylo adresované dost jasně, obzvláště když Ajťák vyskočil jak čertík z papírové krabičky. Ona není tak docela sranda zachovat se neslušně, a pak od toho dát ruce pryč, že?
Vždy jednám dle tónu, který oponent zvolí.
Pokud mi někdo napíše "Tohle ti nežeru" , tak to taktéž není slušné vyjádření a já se tomu samozřejmě přizpůsobím.
2. Nechápu Tvoji větu , že v této cenové kategorii o nic jiného jít nemůže, neb není z čeho , aby šlo o víc. Vždyť jsem jasně srovnal s Geniusem , Redstarem či Logitechem a cílem byla právě konfrontace mezi ostatními výrobky v podobné ceně (p.s. nevím o žádných repro za jakoukoliv cenu - značky logitech,redstar nebo genius , které by hrály líp)
3. Pokud Tě štvou porovnání levných repro, protože Tvoje "úroveň" je někde jinde, tak není nic jednoduššího, než to nečíst a nereagovat.
4. Přestože zesilovač je u R222 naprostý šunt, tak konstrukce bedýnek je slušná a měniče taktéž nebudou z nejhorších. (proto jsem psal o upřednostnění zesilovače z kvalitní zvukovky)
5. Ajtákovo srovnání SB audigy a int. zvukovky je mimo mísu, protože SB Audigy není kvalitní zvukovka (dnešní int. zvukovky jsou natom kvalitou srovnatelně )
6. Nedělám si iluze o dlouhé životnosti (o tohle v této ceně ani nejde), ale pokazit se může úplně všechno. (moje DT990pro jsou ted na reklamaci, přestože sluchátka z tesca za 100,-Kč koupené před 10 lety stále fungují...ale poslouchat se nedají, poté , co jsem si zvyknul na Beyery)
7. Že nemůžou přenést celý obsah signálu je s prominutím směšné
- crashPC
- Mírně pokročilý

1. pravda
2. pravda o které jsme se nebavili
3. Nic takového mě neštve, štve mě tvrzení, že to je kvalitní, které jsi vynesl.
4. Teď když jsi to napsal, jsem ukojen
0.5" měnič je šetření na nesprávném místě, stejně jako 4". A to jsme ještě nezměřili opravdové parametry. Ucho je někdy hodně hluchý. I to moje. Šli s cenou na krev. Větší reproduktor není tolik dražší, aby se to nevyplatilo. 1" a 5" nebo víc je slušnost, ale bůhví, zda by kvůli té strategii nebyly za stejnou cenu a horší.
5. Ano, taky slyším rozdíl na levnějších reproduktorech, ale pokud to není uplná plečka, mnohem dříve dojíždí na výsledek nahrávka samotná spolu s reproduktory. Koncový zesilovač a zvuková karta často nemívají tak markantní vliv, dokud nejsou vybuzeny víc než snesou (což moc nebývá).
6. stačí když se za tu životnost výrobce zaručí. Pak je skoro všechno buřt. Oni ale vědí, že při větším vytížení to půjde do kytek, a to je špatně. Stejně tak jako kupovat nejhorší a nejlevnější řešení, který ještě snesu, namísto úplně opačného jednání...
7.Udělej si spektrální rozbor pár skladeb, třeba jen realtime na nějaké grafické vizualizaci přehrávače nebo editoru. Víceméně nic pod 30Hz v mírnější,nebo naopak popovější hudbě 45Hz a nad 20kHz tam neleze. To svedou úplně každé běžné slušné a kvalitní hi-fi reproduktory. Navíc se to často na těch 20-30Hz řeže strmě už v masteringu celé pryč, takže to není že by "to byly už jen nějaké drobné" co reprosoustava nepřehraje, ale není tam opravdu vůbec nic, a taková reprosoustava nemá co přehrát. Pokud to tam je, nemá to tam co dělat. Je to infrazvuk a mimojiné jiný nežli zvukový efekt. K tomu slouží opravdové subwoofery (většinou dost nad 200 litrů objemu, někdy to jde do tisíců litrů)které vyvolávají svou seismickou činností pocit zemětřesení a nevolnosti
, popřípadě vítr ve vlasech...
3. Nic takového mě neštve, štve mě tvrzení, že to je kvalitní, které jsi vynesl.
4. Teď když jsi to napsal, jsem ukojen
5. Ano, taky slyším rozdíl na levnějších reproduktorech, ale pokud to není uplná plečka, mnohem dříve dojíždí na výsledek nahrávka samotná spolu s reproduktory. Koncový zesilovač a zvuková karta často nemívají tak markantní vliv, dokud nejsou vybuzeny víc než snesou (což moc nebývá).
6. stačí když se za tu životnost výrobce zaručí. Pak je skoro všechno buřt. Oni ale vědí, že při větším vytížení to půjde do kytek, a to je špatně. Stejně tak jako kupovat nejhorší a nejlevnější řešení, který ještě snesu, namísto úplně opačného jednání...
7.Udělej si spektrální rozbor pár skladeb, třeba jen realtime na nějaké grafické vizualizaci přehrávače nebo editoru. Víceméně nic pod 30Hz v mírnější,nebo naopak popovější hudbě 45Hz a nad 20kHz tam neleze. To svedou úplně každé běžné slušné a kvalitní hi-fi reproduktory. Navíc se to často na těch 20-30Hz řeže strmě už v masteringu celé pryč, takže to není že by "to byly už jen nějaké drobné" co reprosoustava nepřehraje, ale není tam opravdu vůbec nic, a taková reprosoustava nemá co přehrát. Pokud to tam je, nemá to tam co dělat. Je to infrazvuk a mimojiné jiný nežli zvukový efekt. K tomu slouží opravdové subwoofery (většinou dost nad 200 litrů objemu, někdy to jde do tisíců litrů)které vyvolávají svou seismickou činností pocit zemětřesení a nevolnosti
- macmanar
- Začátečník

-
S tím už můžu celkem souhlasit, příště budu opatrnější v použití slova "kvalitní" a více to rozvedu.crashPC píše:1. pravda
4. Teď když jsi to napsal, jsem ukojen0.5" měnič je šetření na nesprávném místě, stejně jako 4". A to jsme ještě nezměřili opravdové parametry. Ucho je někdy hodně hluchý. I to moje. Šli s cenou na krev. Větší reproduktor není tolik dražší, aby se to nevyplatilo. 1" a 5" nebo víc je slušnost, ale bůhví, zda by kvůli té strategii nebyly za stejnou cenu a horší.
7.Udělej si spektrální rozbor pár skladeb, třeba jen realtime na nějaké grafické vizualizaci přehrávače nebo editoru. Víceméně nic pod 30Hz v mírnější,nebo naopak popovější hudbě 45Hz a nad 20kHz tam neleze. To svedou úplně každé běžné slušné a kvalitní hi-fi reproduktory. Navíc se to často na těch 20-30Hz řeže strmě už v masteringu celé pryč, takže to není že by "to byly už jen nějaké drobné" co reprosoustava nepřehraje, ale není tam opravdu vůbec nic, a taková reprosoustava nemá co přehrát. Pokud to tam je, nemá to tam co dělat. Je to infrazvuk a mimojiné jiný nežli zvukový efekt. K tomu slouží opravdové subwoofery (většinou dost nad 200 litrů objemu, někdy to jde do tisíců litrů)které vyvolávají svou seismickou činností pocit zemětřesení a nevolnosti, popřípadě vítr ve vlasech...
Člověka s Tvými znalostmi a mluvou bych čekal víc na nějakém Hi-Fi foru než tady... v každém případě jen dobře pro zdejší komunitu...
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych upřesnil proč sem tak reagoval. Po té tvojí recenzi si někdo třeba bude myslet, že si koupí za litr bedny, na kterejch se dá poslouchat hudba. Pak to namontuje a pokud nekdy slyšel dedikovanej zesilovač, tak to okamžitě hodí z okna, v lepším případě na aukro. Já sem takhle vyhodil z okna asi 700 a to sem ty bedny měl na stole asi 2 minuty. To je poměrně drahý špás. Od určité doby se snažím řídit příslovím, nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci. Jednou jsem od toho ustoupil u bedýnek k počítači a jak to dopadlo, takže tak. 
a k tomu, že si nemá smysl k bedýnkám za litr kupovat za dvojku zvukovku, je na zdejším fóru zbytečné mluvit. To je jako sypání hrachu na zeď. Ać nemám rád přirovnání, tak bych to přirovnal k tomu, když si na hraní flashovejch her koupíš GK GTS 260, pojede ti to svižně, ale ...
Prostě jak sem řekl, že se ti ten zvuk co z toho leze líbí, neznamená v žádnym případě, že je kvalitnější než co by šel z integrovky (v kombinaci s těma bednama). Možná jinej, ale těžko kvalitnější
a k tomu, že si nemá smysl k bedýnkám za litr kupovat za dvojku zvukovku, je na zdejším fóru zbytečné mluvit. To je jako sypání hrachu na zeď. Ać nemám rád přirovnání, tak bych to přirovnal k tomu, když si na hraní flashovejch her koupíš GK GTS 260, pojede ti to svižně, ale ...
Prostě jak sem řekl, že se ti ten zvuk co z toho leze líbí, neznamená v žádnym případě, že je kvalitnější než co by šel z integrovky (v kombinaci s těma bednama). Možná jinej, ale těžko kvalitnější
Naposledy upravil(a) Ajťák dne pon 13. zář 2010, 22:13, celkem upraveno 2 x.
- puschpull
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ajťák:
trefné

jinak, zajímavá diskuse, ale nechtěl jsem se zapojovat ...
trefné
jinak, zajímavá diskuse, ale nechtěl jsem se zapojovat ...
http://puschpull.org
| PC sestava: |CPU: C2D E7200 2,53@3,60GHz 1,24V (400x9,0) Arctic Cooler Freezer 7 Pro | MB: Asus P5Q-Deluxe ( BIOS 0803 ) | RAM: 2x2GB DDR2-800MHz Patriot CL4 @ 1066MHz CL6 | GPU: ASUS EAH3650 SILENT 512M DDR3 | Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Headphones: Beyerdynamic DT 990 | HDD: 4x WD6400AAKS (System + RAID1 + Data)| | External HDD: Samsung Story Station 1,5TB | WD My Passport 500GB | DVD-RW/RAM: Samsung SH-S223F | PSU: CORSAIR Power Supply HX520 | Case: COOLERMASTER Centurion 532 |
| PC sestava: |CPU: C2D E7200 2,53@3,60GHz 1,24V (400x9,0) Arctic Cooler Freezer 7 Pro | MB: Asus P5Q-Deluxe ( BIOS 0803 ) | RAM: 2x2GB DDR2-800MHz Patriot CL4 @ 1066MHz CL6 | GPU: ASUS EAH3650 SILENT 512M DDR3 | Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Headphones: Beyerdynamic DT 990 | HDD: 4x WD6400AAKS (System + RAID1 + Data)| | External HDD: Samsung Story Station 1,5TB | WD My Passport 500GB | DVD-RW/RAM: Samsung SH-S223F | PSU: CORSAIR Power Supply HX520 | Case: COOLERMASTER Centurion 532 |
- macmanar
- Začátečník

-
Tak jsem je vyzkoušel i s int. zvukovkou a rozdíl i zde je slyšet a není zrovna malý. (daleko horší dynamika, víc zahuhlané, méně detailů, separace nástrojů v některých skladbách mizerie) Nicméně jsem opravdu nečekal , že by si někdo chtěl koupit bedýnky za 1000,-Kč na poslech hudby (resp. jako hlavní audio do poslechové místnosti). Věřím, že lidi mají alespoň elementární soudnost a dokáží již dle velikosti beden a měničů pochopit, že se jedná o základní ozvučení k PC, které v kombinaci se slušnou zvukovou kartou zní hezky (např líp než Logitech Z-2300 nebo mikrosystémAjťák píše:Ještě bych upřesnil proč sem tak reagoval. Po té tvojí recenzi si někdo třeba bude myslet, že si koupí za litr bedny, na kterejch se dá poslouchat hudba. Pak to namontuje a pokud nekdy slyšel dedikovanej zesilovač, tak to okamžitě hodí z okna, v lepším případě na aukro. Já sem takhle vyhodil z okna asi 700 a to sem ty bedny měl na stole asi 2 minuty. To je poměrně drahý špás. Od určité doby se snažím řídit příslovím, nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci. Jednou jsem od toho ustoupil u bedýnek k počítači a jak to dopadlo, takže tak.
panasonic SC-PMX4EP-S za 8k s 3-pásmovými repro) a to bylo i cílem sdělení. (pro představu zvuk je velmi podobný M-Audio AV40, které má známý...s tím , že m-audio má o dost lepší zpracování, a podstatně lepší zesilovač (což se dá z části eliminovat přes zesílení přes kvalitní zv. kartu).
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Já si stále podle toho tvýho postupu spíš myslim, že je ten zvuk přebuzenej, spíše než, věrnej.
Ale jestli si chce někdo koupit repro logitech, nebo genius. Tak je vcelku jedno jestli si koupí evolve. Stejně to všechno navrhují v "jedný" čínský fabrice. Třeba to hraje líp než logitech nebo genius, ale to hraje i opice chčijící na plech.
Konkrétně u těhle levnejch repro sou strašně často naprosto nesmyslně nastavený odpory pomocí elektrolyt kndenzátorů na výškáčích (někdy to ani nevydržej a není divu). To je pak minimálně 50-70 % kvality dolu, Zesílíš to a ten zvuk krásně popisuje krásně anglické slovo "annoying".
Ale jestli si chce někdo koupit repro logitech, nebo genius. Tak je vcelku jedno jestli si koupí evolve. Stejně to všechno navrhují v "jedný" čínský fabrice. Třeba to hraje líp než logitech nebo genius, ale to hraje i opice chčijící na plech.
- crashPC
- Mírně pokročilý

Asi jako když ti smrdí fusekle
Já vím, respektive všichni tady to víme, a macmanar to už uznal. Tak co ještě? Zkrátka reference na nejlepší verk ve své třídě. Tady není Ajťáku o čem. Nekopej už do těch mrtvol co se nemohou bránit...
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Ajťák: třeba ty woow m20, které se ti ohřály na stole ty 2 minuty hrajou na 100% lépe než tenhle Evolve šmejd. Lidi mají holt jiné představy a požadavky. Jen chci poukázat na vypovídající hodnotu těchto "testů".
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Vo těch m20 mi raději ani nemluv, ty hrajou tak špatně že je přehraje lecjakej plastovej krám.
To sem koupil nejhorší ze všech špatnejch.
To i věřim že ty evolve hrajou lépe.
- macmanar
- Začátečník

-
Uf, to je šichta. Srovnání jsem dal snad jasné.
Snad jen, kdo chtěl, tak pochopil. (příště již nebudu psát o jakémkoliv zajímavém výrobku za nízkou cenu, zbytečné...protože si to někteří nepřejí slyšet)
Snad jen, kdo chtěl, tak pochopil. (příště již nebudu psát o jakémkoliv zajímavém výrobku za nízkou cenu, zbytečné...protože si to někteří nepřejí slyšet)
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Ano, myslím, že to pochopili snad všichni. Jenom prostě každý nebere ten výkon/cena. Co z toho, že utratím jen 1000 kč. když to pak nehraje tak dobře, jak bych chtěl. Ber to tak, že spousta lidí by si PC bedničky již nikdy nekoupila.1000 kč vidím spíš jako rozumnou částku za kvalitní signálový kabel s festovním stíněním.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "