problem s win 7 aj xp
Moderátor: Loki5567
- zipko
- Nováček

-
problem s win 7 aj xp
Cawte chcem sa vas spytat stala sa mi taka vec zistili zemam nelegal win 7 tak mi blokli graficku aspon si myslim mam take pasy cez monitor..tak som vymazal win a nahodil xp a stale to iste tie pasy nezmysli raz sa mi spustil win uplne v ppohode a po 10sec zase tie pasy... nvm co mam dalej robit moze byt problem s grafickou? abo ju nejak specialne blokli?... pise ze Windwos system zastavil graficku kartu lebo ohlasila chyby/kod53 dik za pomoc
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: problem s win 7 aj xp
Mrtva graficka karta, to vis - dan za nelegalni pouzivani OS.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- tielka
- Středně pokročilý

blbost jako mraky jak ti mohli bloknout grafiku prostě odešla do věčných lovišt
- zipko
- Nováček

-
a co sa stym da robit? iba zakupit origos?? :Dgraficka funguje secko pekne nacita len aj obarzo secko len tie mreze su tam :DD
- zombux
- Odborník PCT

- zipko
- Nováček

-
vsetko ide fajnovo win nabehne a cez tie mreze vidno ze grafika ide len je zastavena... nvm co mam robit ked kupim origis naistalujem a secko tak to pojde???...neze zbytocne dam origos a nepojdenic :!((
- Lokomotiva
- Začátečník

Pokud má tvoje deska integrovanou grafiku, vyndej tu grafiku diskrétní a zkus to.
Pokud nemá integrovanou grafiku, půjč si od kamaráda jinou diskrétní grafiku.
Uvidíš, že pruhy zmizí i s nelegálním čímkoliv.
Pokud nemá integrovanou grafiku, půjč si od kamaráda jinou diskrétní grafiku.
Uvidíš, že pruhy zmizí i s nelegálním čímkoliv.
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Zipko: Tak co Ti odpovědět...
1) Několik kolegů Ti tu potvrdilo, že je to grafickou kartou, takže jim můžeš věřit, a řídit se podle toho. S tímto tvrzením souhlasím i já.
2) Pokud jsi nečetl pravidla fora, tak se zde warez neřeší, tedy ani problémy s pirátským softwarem. Ale rad se Ti již dostalo...
1) Několik kolegů Ti tu potvrdilo, že je to grafickou kartou, takže jim můžeš věřit, a řídit se podle toho. S tímto tvrzením souhlasím i já.
2) Pokud jsi nečetl pravidla fora, tak se zde warez neřeší, tedy ani problémy s pirátským softwarem. Ale rad se Ti již dostalo...
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- zombux
- Odborník PCT

do háje, co nechápeš na tom že ta grafika je (prakticky) zdechlá a ty "mříže" právě to názorně ukazujou?zipko píše:vsetko ide fajnovo win nabehne a cez tie mreze vidno ze grafika ide len je zastavena...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- zipko
- Nováček

-
shak chapem ale tak co mam spravit? ist do obchodu kde som to kupil bo je v zaruke a povedat ze mam nelegal a zistili mi to a blokli grafiku?? abo sko im to mam vysvetlit
- Lokomotiva
- Začátečník

Vzít grafiku a účet do obchodu, kde jsi grafiku koupil, říct jim "mám také pasy cez monitor" a sepsat reklamaci.
O ostatním mlč.
O ostatním mlč.
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Pokud jsi nekoupil z obchodu i systém na tom PC, tak prostě normálně reklamuj grafiku, viz Lokomotiva.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- killerek
- Začátečník

-
A po reklamaci muzes pokracovat i koupi legalniho systemu