Logitech DiNovo + G7 sekání a vypadávání spojení

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
marsimarsi
Nováček
Nováček

Logitech DiNovo + G7 sekání a vypadávání spojení

Příspěvek od marsimarsi »

Mam bezdratovy set DiNovo a G7.PC mam 3m od techto zarizeni.Klavesnice funguje bezvadne ale mys nahodile vypadava a ztraci spojeni.Obcas musim vyndat BT konektor aby se mys znovu rozebehla.Jakmile ale nabehne tak nejakou dobu funguje v poradku i prez zed.Nemyslim si ze problem je ve vzdalenosti.Problem je zrejme ve vzdalenosti ale s kombinaci neceho dalsiho.Protoze kdyz dam pc hned k monitoru a tim i BT prijimac od mysi je par cm,vse ok.Zrejme nejake ruseni?

Zkousel jsem i jinou G7 pujcenou od kamose kteremu beha perfektne ale nastal uplne stejny problem.
Otestoval jsem prepojit BT i do jinych USB portu ale bez odezvy.

Fakt uz jsem zoufalej protoze mam HTCP pod TV ale bez zprovoznene mysi je to o nicem.

Budu rad za jakekoliv rady.

Dekuju
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Re: Logitech DiNovo + G7 sekání a vypadávání spojení

Příspěvek od Bez_n1ck »

Tipnul bych, že obě zařízení používají stejnou frekvenci, takže to bude asi rušení mezi sebou. Zkuks dát jeden z přijímačů na USB prodlužku a šoupnout ho třeba o 2-3 metry jinam on toho druhého receiveru. Možná se tak přestanou navzájem rušit.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
marsimarsi
Nováček
Nováček

Re: Logitech DiNovo + G7 sekání a vypadávání spojení

Příspěvek od marsimarsi »

Tak jsem koupil kvalitni usb prodluzovak a dal jsem BT prijimac dal.Asi metr od pc,zesilovace,sat. recieveru a repraku a vse ok.Bohuzel jedine misto kam ho ve finale muzu dat je skoro k monitoru asi 3 metry od case na 5 m prodluzovak.Rychlost to podle me vubec neovlivnilo a zadne sekani se take nedeje.Mel jsem trochu obavy ze 5 m prodluzovaciho usb kabelu bude delat problem ale investice do kvalitniho se vyplatila.Jeste to musim poradne otestovat v hrach.
Jinak CS jsem kalil na bezdratu porad a musim nekterym chytrolinum co se neustale zastavaj v hrach dratu vysmat protoze jsem dosahoval vybornych vysledku i na kvalitnich serverech.
Dikec za radu,sice jsem o tehle variante v podstate vedel ale nechaval jsem si ji az na posledni moznost kdyz uz nikdo nebude nic vedet.Ale necekal jsem tak dobrej vysledek.
Dikec a caues
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“