Pomoc s vyberem tiskarny

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
MikEdge
Začátečník
Začátečník

Pomoc s vyberem tiskarny

Příspěvek od MikEdge »

Chtel bych pozadat o pomoc s vyberem barevne laserove tiskarny do firmy - podminkou je kvalitni vystup, duplexni tisk, sitove rozhrani a samozrejme co nejnizsi naklady na tisk. Cena by nemela drasticky presahovat 10 tisic korun. Nasel jsem napr. tuhle Kyoceru:
http://pocitace.nej-ceny.cz/104651/kyoc ... color.html
Za pripadne tipy na konkretni vyrobky budu moc rad - predem diky!
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Re: Pomoc s vyberem tiskarny

Příspěvek od xxsawer »

fr33k
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fr33k »

LOL, doporučuji ti MikuEdgi vystrčit hlavu ze zadku. Kyocera jsou kvalitní tiskárny s malými náklady na tisk a velkou výdrží. To že je nějaký jouda z Horní Dolní nezná, to se nedá nic dělat.
distefan
Nováček
Nováček

Příspěvek od distefan »

Pro lidi z okolí Brna je nejlepší navštívit vystavu tiskáren - www.vystavatiskaren.cz
dnes jsem tam byl a jsem nadseny, dobře mi poradily, netlačí na vas aby jste si koupili drahou tiskárnu. Mě poradili levnou inkoustovku od Brother, levný tisk, jsou do toho alternativní naplně, malé rozměry a nízká hlučnost.

Ted spousta firem jako Alza, Mironet mají vzorkovny plné notebooku, ale tiskáren mají poskromnu. Když jsem tam dosel tak měli vystavených cca 30 tiskáren v cenach 800-25000,- a ukážou vám tiskárnu přímo v akci. Jen škoda že jsou jen v Brne, ale byl jsem na strojirenskem veletrhu, tak jsem to vzal poceste.
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“