Mám PC :
Mainboard : Gigabyte EP35-DS3
Chipset : Intel P31/P35
Processor : Intel Core 2 Duo E8200 @ 2666MHz (taktováno na 3,20 GHz)
Physical Memory :4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM )
Video Card : NVIDIA GeForce GTX 460
Hard Disk : Western Digital WD6400AAKS-65A7B2 (640GB)
DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B
Monitor Type : Samsung SyncMaster - 22 inches
Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter
Operating System :Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 (32-bit)
DirectX : Version 9.0c (září 2009)
Koupil jsem novou grafiku Nvidia Geforce GTS250 1GB. Asi po třech měsících, se začali občas objevovat artefakty. Pak najednou při loginu do 3D (AION, BF2 atd.), se po cca 10 sec. rozpadla grafika viz. scren. Musel jsem PC několikrát restartovat a pak když to ze začátku nespadlo, to jelo třeba celou noc, bez problému.
Kartu jsem nakonec reklamoval, padala pořád. Vrátili jí opravenou. Fungovala jeden den a zase stejný problém. Během reklamace jsem měl náhradní ATI, nějakou šlupku s pasivem a fungovalo to bez problému.
Takže jsem si dneska koupil radši novou grafiku GF GTX 460 od Palitu. Opět po zapnutí 3d se rozpadl obraz. Tak jsem vyměnil zdroj, měl jsem tam od Fortronu OEM Green Power AX 550-60APN a koupil novej MAXPOWER 500W. Dle prodejce by to mělo bohatě stačit. Bohužel asi po hodině se stejná závada objevila znova.
Mezitím jsem dal nové ovladače, přeinstaloval WIN atd. Už mě napadá jen deska, nebo už nevím, co s tím. Prosím o radu, už nevím co by to mohlo dělat. Dole sreny, co mi to dělá ve 3D, ve 2D je vše OK.
Pokud je vše při zapnutí hry do 15 sec vpořádku, problém se už neobjevuje, až do dalšího loginu.