mam starší ldc dell monitor a najednou místo obrazu jsou na panelu černobílé místy zelené proužky, problikávají některé oblasti modře a červeně. při pokusu o zobrazení menu monitoru se obraz nezmění, pokud monitor připojím k notebooku je částečně vidět obrys světlých a tmavých ploch.
Nevíte zda se to dá opravit nějak jednoduše, co je vlastně v monitoru rozbité?
Edit: teď měl monitor světlou chvilku, asi na 10 vteřin normálně zobrazoval. Jinak se pomalu rozsvěcí z pravého dolního rohu, různě se tam pohybují vodorovné a svislé čáry různých barev a nakonec se ustálí na bílé obrazovce, co tomu je?
Pokud bych ho měl vyměnit, je dobrý benQ G2020HD? bylo by to na občasné hraní, sledování filmů, občasnou grafiku, měl by vydržet hodně dlouho
prouzky / rozbity lcd momnitor
Moderátor: maXXmilian
- Maor
- Začátečník

- Maor
- Začátečník

Re: prouzky / rozbity lcd momnitor
Odpověď: tak po dni se monitor vzpamatoval a běží jak hodinky. Nevim co mu bylo, napadá mě nějaký hmyz co zalez dozadu a něco zkratoval, pak se uzmažil a odpadnul.
- danhorky
- Nováček

-
Nebos kopnul do kabelu.
BenQ se obecně zdají vpohodě, sem zvědavej, jestli ta nová řada bude nějak lepší, ale v Česku asi nebudou až do konce roku. To je škoda, investoval bychdo 24" to má být gl2440hm, ale zatím nejsou recenze. Tak uvidím.
Vista Ultimate x64, Core 2 Quad 2.4GHz Q6600, 4GB DDR2 Crucial, 500GB Hitachi SATAII, nVidia GeForce 8800 GTX, Asus P5N32-E SLI PLUS, 650W Sweex PSU, BenQ M2700HD. Auto? Trabant, ne?!!
- Maor
- Začátečník

Tak už mam zas stejny problém. Ukopnuty kabel to nebyl, jelikož se nezobrazí ani menu monitoru po zmáčknutí tlačítka. úprava jasu taky nefunguje. Nevíte co zkontrovat? zítra chci monitor rozebrat
Edit: Tak jsem vytáhl napájecí kabel, zaklepal s monitorem a kabel vrátil. Zas běhá ok. Asi to budou nějaký blbý kontakty.
Pokud bych investoval do 24 tak by mi grafika neutáhla hry na takový rozlišení. A s menšim rozlišením to vypadá rozplyzle, nebo je to malý okýnko uprostřed.
Edit: Tak jsem vytáhl napájecí kabel, zaklepal s monitorem a kabel vrátil. Zas běhá ok. Asi to budou nějaký blbý kontakty.
Pokud bych investoval do 24 tak by mi grafika neutáhla hry na takový rozlišení. A s menšim rozlišením to vypadá rozplyzle, nebo je to malý okýnko uprostřed.