Cest praci,
momentalne disponuju BB 8800 a shanim nejaky free pop3/smtp postovni klient, co by mi na ostruzine fungoval. Zkusil jsem :
LogicMail - ten se pripoji k serveru, ale maily stahne v nejakem nelogickem poradi a ani je spravne neseradi podle data. Nechapu proc a zadnym nastavenim jsem na to neprisel.
MujMail - nepripoji se k serveru s hlaskou o timeoutu pripojeni...
Napada vas nejaky jiny program? Diky!
PS : potrebuju to na seznamovskou stranku, takze gmail v uvahu nepripada.
Blackberry 8800
Moderátor: CageJ
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

Re: POP3 klient pro Blackberry
Samozrejme pokud nekdo vi jak zprovoznit LogicMail, taky se nebranim. 
Ted jsem zkusil Jimm. Instalacku jsem stahl urcite pro RIM. Kdyz se ale pokusim pripojit, tak se me BB zepta, ze program chce navazat "nizkourovnove pripojeni" a jestli ho chci povolit. ( na totez se me ptalo kdyz jsem zkousel MujMail ). Povolim a program ohlasi nejakou I/O chybu.
Ted jsem zkusil Jimm. Instalacku jsem stahl urcite pro RIM. Kdyz se ale pokusim pripojit, tak se me BB zepta, ze program chce navazat "nizkourovnove pripojeni" a jestli ho chci povolit. ( na totez se me ptalo kdyz jsem zkousel MujMail ). Povolim a program ohlasi nejakou I/O chybu.
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

Ale no taaak...to tu nikdo nema ostruzinu?
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
Ad I/O chyba: mas spravne nastavene APN v telefonu? Mas BIS/BES ci jen bezny internet do mobilu?
Ad mail: http://www.ehow.com/how_5873089_configu ... -pop3.html tohle nefunguje?
Ad mail: http://www.ehow.com/how_5873089_configu ... -pop3.html tohle nefunguje?
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

Mam BES.
To nefunguje, protoze takovy menu tam ani na 8800 nemam
To nefunguje, protoze takovy menu tam ani na 8800 nemam