Firefox-zapamatování hesla

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
papajohn
Nováček
Nováček

Firefox-zapamatování hesla

Příspěvek od papajohn »

Dobrý den,
mám dotaz ohledně zapamatování si hesel. Příklad: chci sepřihlásit do emailu na seznam.cz a když kliknu do políčka kde mám zadat moje jméno otevře se mi lišta s různými hesly, která sem do takovýchto řádků doplnoval (i na jiných stránkách) v minulosti. Nevíte dá se tento seznam někde editovat (mazat již nepoužívané apod). Prohledával sem celé nastavení FF ale nic? :( Předem děkuji za radu Pavel Hanzálek
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Firefox-zapamatování hesla

Příspěvek od Josko »

je to v nastaveniach v položke bezpečnosť pod tlačítkom uložené heslá
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
papajohn
Nováček
Nováček

Příspěvek od papajohn »

a díky tohle sem taky neznal :D
ale asi sem se špatně zeptal...nejde mi o hesla jako hesla, ale např. uživatelská jména, vyhledávání atp. příklad: na seznamu kliknu 2x do kolonky jméno a otevře se rolovací menu s různými jmény (třeba i z emailu na atlasu a prostě všeho co jsem třeba zadával i najiných stránkách)...je to jakási historie (na nově inst. win to samo že není). Snad sem se vyjádřil nějak srozumitelně 8)
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
papajohn
Nováček
Nováček

Příspěvek od papajohn »

Ano, to je ono..moc děkuji 8)
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“