Nový Wi-Fi router

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
peta809
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Nový Wi-Fi router

Příspěvek od peta809 »

Zdravím, nyní mám modem + Wi-Fi router ZyXEL od operátora O2, který podporuje pouze standard 802.11 b/g a zajímalo by mě, kdyby jsem si koupil nový s podporou standardu 802.11 n, tak jestli potřebuji od operátora nebo nějakej jinej, kam bych jenom zapíchl šňůry od operátora O2 a jelo by to jak ten ZyXEL.
"Když jsem byl malý, chtěl jsem být pirátem. Jak se tak koukám na svůj disk, tak se mi to celkem povedlo."
Překládám následující Android projekty a Android aplikace do češtiny: https://crowdin.com/profile/peta809
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nový Wi-Fi router

Příspěvek od Weslo »

Muselo být těžké minout ten desetistránkový oficiální thread :roll: Nicméně pokud si ho projdeš tak zjistíš že D-Link DSL 2741B je tvým horkým favoritem ...

Nicméně lze i zakoupit standartní Wi-fi router (bez modemu) a onen zyxel přepnou do bridge.Záleží na tobě zda-li preferuješ specializovanější nebo univerzálnější řešení.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“