PCTforum STEAM community
Moderátor: Baneshee
- unit-97
- Začátečník

-
Re: Jak nakoupit DLC přes STEAM
Takže už jsme to vyřešili tak bysme jsme mohli diskuzi uzavřit
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to fakt potreba? Ja se pred tydnem registroval a psali mi, ze kdyz budu chtit poslat prachy na ten jejich ucet, staci jen normalni prevod penez na jejich ucet u CSOB (aspon myslim, ze to je CSOB)...myom píše:na paypal je treba obycejna karta (visa, mc) s aktivovanou elektronickou platbou, kterou ti aktivuji behem chvilky na jakekoli pobocce u jakekoli banky.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- shadow
- Středně pokročilý

U ČS je nutné mít povolené internetové platby, resp. limit větší než nula.
http://www.csas.cz/banka/menu/cs/lide/n ... _faq#_toc1
http://www.csas.cz/banka/menu/cs/lide/n ... _faq#_toc1
show must go on..
- unit-97
- Začátečník

-
No kčemu to aktivovavat jak dement po pobočkách když čsob to už má při založení vše povolený prostě ČSOB 4EVERmyom píše:jestli ses s nimi bavil stejne, jako tady pises, tak se nedivim, ze te nepochopili. na paypal je treba obycejna karta (visa, mc) s aktivovanou elektronickou platbou, kterou ti aktivuji behem chvilky na jakekoli pobocce u jakekoli banky. je zajimave, ze ja jsem s tim u CS problem nemel
- laginoo
- Začátečník

jj neni nad to mit vse aktivovane aniz bych treba vedel co k cemu je, kor kdyz se to bankovniho uctu tyce. Pak se uz jen nestacim divit kdyz mi nekam mizi prachy
- ne dekuji, tak to ja kdyz budu potrebovat tak si radeji zajdu na banku a potrebnou sluzbu dodatecne aktuviju at mam prehled
ps: taky mam CS a no problemo
- ne dekuji, tak to ja kdyz budu potrebovat tak si radeji zajdu na banku a potrebnou sluzbu dodatecne aktuviju at mam prehled
ps: taky mam CS a no problemo
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3666 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 990EVO 1TB, 2xHDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
- unit-97
- Začátečník

-
hele ještě bych se chtěl zeptat zakoupím hru na steamu zaplatím stahnu a potom když např se pos*** comp a budu jít potřebovat to se stahne samo nebo jak to je???
- shadow
- Středně pokročilý

JJ. lidská blbost 4EVER...unit-97 píše: No kčemu to aktivovavat jak dement po pobočkách když čsob to už má při založení vše povolený prostě ČSOB 4EVER
Jinak, vzhledem k tvým reakcím na věcné odpověďi, kteří ti ostatní dali, můžu jen konstatovat, že se příště neptej. Ušetříš ostatním čas.
Ano, můžeš si ji stáhnout znovu.unit-97 píše:hele ještě bych se chtěl zeptat zakoupím hru na steamu zaplatím stahnu a potom když např se pos*** comp a budu jít potřebovat to se stahne samo nebo jak to je???
show must go on..
- unit-97
- Začátečník

-
v jaký sekci na steamu to je???tady más image jak to mam http://img836.imageshack.us/img836/3126/vstiekb.png
- shadow
- Středně pokročilý

Kde máš teď ikonku Hrát, budeš mít v takovém případě ikonku Instalovat.
show must go on..
- unit-97
- Začátečník

-
Vezmem to takle mam krabicovou verzi MW 2 kterou instaluju z 2* 8,5gb DVD takže když nainstaluju MW 2 automaticky se nainstaluje i DLC ??? díky
- shadow
- Středně pokročilý

Re: PCTforum STEAM community
Co říkáte na to spojení STEAMu s ATI, resp. AMD a nabídkou aktualizovat ATI ovladače. Mě to přijde jako hodně dobrá věc, která pomůže jak uživatelům (dle průzkumu STEAMu je valná většina dosavadních DX11 karet, které mají uživatelé STEAMu, od ATI), tak i marketingově i oběma aktérům daného spojení, tj. AMD i Valve. A ve svém důsledku celé PC platformě.
STEAM se tím posouvá zase někam dál a posiluje svou pozici dominantní hráčské platformy na PC.
Mně se to líbí. Už jen proto, že mám ATI a ovladače pravidelně neaktualizuju.
Ještě by mohli zrušit to pravidlo 50USD=50EUR a bylo by vymalováno.
STEAM se tím posouvá zase někam dál a posiluje svou pozici dominantní hráčské platformy na PC.
Mně se to líbí. Už jen proto, že mám ATI a ovladače pravidelně neaktualizuju.
Ještě by mohli zrušit to pravidlo 50USD=50EUR a bylo by vymalováno.
show must go on..
- unit-97
- Začátečník

-
Chtěl bych se zeptat de se někomu z vás napojit na steam mě to nejde
- Wuuduu
- Středně pokročilý

to musis na fore riesit kazdy malinkaty problem, ked 10 sekund nahodou nejde Steam?
Normalne Steam ide VZDY, takze ak ti nejde cely den, asi bude niekde problem.
Normalne Steam ide VZDY, takze ak ti nejde cely den, asi bude niekde problem.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- unit-97
- Začátečník

-
Už to jde!!!
- killerek
- Začátečník

-
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nejdelsi vypadek jsem mel asi 2h jeste v roce 2005. Take je dobre se uklidnit...
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- unit-97
- Začátečník

-
cs brouzdal jsem po googlu a napadlo mě jedno téma hry zdarma na steamu.Našlo mi to todle http://www.slum.cz/clanky/co-ziskat-zda ... amu/.Pokud máte grafiku od Nvidie dostanete zdarma portal 1 za 11,99 € + Half-Life 2: Deathmatch Half-Life 2: Lost Coast to vše zdarma pokud máte grafiku od Nvidie.Pokud máte grafiku od ATI nezoufejte i pro vás tu něco je.Half-life verze jak jsem psal víše pokud chcete stahnou dejte v odkazu stahnout a povolit (musíte mít steam).Spustí se steam zkontroluje co máte za system a kartu.Pokud vše bude jak má tak máte hry v knihovně už s vašimi hrami.Přeju příjemné hraní.
Edit://Opravil jsem přispěvek na věty://Unit-97
Edit://Opravil jsem přispěvek na věty://Unit-97
Naposledy upravil(a) unit-97 dne ned 26. zář 2010, 21:10, celkem upraveno 1 x.
- ondra.palas
- Začátečník

To Unit: Možná by to, co jsi napsal, mohlo někoho zajímat, ale zkus používat ve větách čárky, jinak je to prasečina a strašně blbě se to čte 
PC: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Cooler Master Hyper 212 Plus, Gigabyte GA-770TA-UD3 (rev. 1.0), Zeppelin Gold 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, FORCE3D HD 5770 1GB DDR5, Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB HD103SJ, Hitachi Deskstar SATA 320GB, ext. Toshiba PX1393E-2G32 - 640GB, Seasonic SS-500ET-F3 500W Bronze OEM, Nexus Clodius case, MS Sidewinder X4, Gigabyte GM M8000X, Steelpad QCK, Genius SW-HF 5.1, Koss Porta Pro, SHURE SRH 240
NTB:Toshiba Satellite L300
Nokia N96, navi Evolve Multitrax
NTB:Toshiba Satellite L300
Nokia N96, navi Evolve Multitrax
- unit-97
- Začátečník

-
OK předělám to.Ale teď mam problém koupil jsem si přes steam rainbow six vegas.Když se to stáhne nainstaluje directX a dám hrát tak se to spustí musím dát povolit potom se checkuje jestli nejsou aktualizace potom zase spouští povolit checkuje potom zase spouští povolit checkuje a furt dokola. Vůbec to nejde spustit.Když jsem se díval na procesy.Tak se ta hra zapne vypne zapne vypne a furt to tak dělá.Takle si to nepřectavuji vývojáři řikaj že je mnoho pirátu že se na PC furt stahuje a když si člověk koupí hru chce podpořit vývojáře tak to nejde ani zapnout jako trochu mi to příjde jako demence.Mohl by mi někdo prosím pomoct děkuju.
Edit//Tak chtěl jsem zkusit demo dirt 2 a dělá to same chce se nainstalovat directX a když se nainstaluje tak se ukáže že jsem ve hře a zase to hned vylitne jako jsem popisoval nahoře a to samí to dělá i u bráchy neni problém někde na straně steamu díky
PS:Ještě jedna otázečka chtěl bych si přes steam koupit bioshock 1 ale jelikož v normalní krabici je v CZ titulkách chtěl bych se zeptat jestli bude i v tý digitalní v CZ titulkách nebo to je tak že když mam uživatelský rozhraní v CZ tak se k tomu ještě stahnou díky za odpověd
Edit//tak u mafie 2 demo to zase neděla už fakt nwm co stím člověk chce podpořit vývojáře a ještě to nejde zapnout ubisoftu za všechno hlavně za tu DRM ochranu přeju nižší zisky
Edit//Tak chtěl jsem zkusit demo dirt 2 a dělá to same chce se nainstalovat directX a když se nainstaluje tak se ukáže že jsem ve hře a zase to hned vylitne jako jsem popisoval nahoře a to samí to dělá i u bráchy neni problém někde na straně steamu díky
PS:Ještě jedna otázečka chtěl bych si přes steam koupit bioshock 1 ale jelikož v normalní krabici je v CZ titulkách chtěl bych se zeptat jestli bude i v tý digitalní v CZ titulkách nebo to je tak že když mam uživatelský rozhraní v CZ tak se k tomu ještě stahnou díky za odpověd
Edit//tak u mafie 2 demo to zase neděla už fakt nwm co stím člověk chce podpořit vývojáře a ještě to nejde zapnout ubisoftu za všechno hlavně za tu DRM ochranu přeju nižší zisky
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Titulky si budeš muset dostáhnout sám..
A co se tyče toho Directu, tak ho zkus nainstalovat sám, nic podobného se mi se Steamem nestalo...
A co se tyče toho Directu, tak ho zkus nainstalovat sám, nic podobného se mi se Steamem nestalo...
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz