Režim spánku problém
Moderátor: Loki5567
- Tosh-mike
- Nováček

-
Režim spánku problém
hoj potřeboval bych poradit jak mám nastavit režim spánku u Win 7 když chci počítač uspat tak mi ze začatku zhasne display vypnou se HDD prostě vše ok ,ale počítač se hned zase probudí bez toho abych hnul myší nebo cokoliv udělal nevíte jak vyřešit tento problém ? moc by mi to pomohlo díky
- Tosh-mike
- Nováček

-
Re: Režim spánku problém
Problém vyřešen vypnul jsem možnosti klávesnice a myši probouzet počítač a počítač spí sladkým spánkem 
- Milan79
- Začátečník

Re: Režim spánku problém
Využiji tema s prosbou o radu... Dá se nějak nastavit u jednotlivých programů, aby při jejich spuštění winy nepřecházely do režimu spánku? Třeba jako při spuštěném utorrentu, kde se sice vypne monitor,ale winy dál fungují? Pokud ano,zajímo by mě,jestli se též nedá nastavit aby se třeba při spuštěném FF nevypínal ani monitor? Díky
Win 7 64bit ult.
Win 7 64bit ult.
CPU:AMD Ryzen 7 9800X3D + Endorfy Fera 5 Black ; MB:ASUS TUF GAMING B650E-E WIFI ; GPU:SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING 16G ; RAM:Kingston FURY 64GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO ; HDD:Seagate 6TB, Kingston FURY Renegade G5 2TB ; PWR:Seasonic Focus GX-1000 ATX 3.1 ; CASE:Be quiet SILENT BASE 802 ; OS:Windows 11 Pro ; Monitor:MSI MAG321QR-QD