Crysis Warhead

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
kuba963
Začátečník
Začátečník

Re: Crysis Warhead

Příspěvek od kuba963 »

mam atinu hd5770 512mb ddr5 a dvoujadro amd x2 2,6ghz a 2gb ramky jak myslite ze to pofrci??
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Presne tak, ako keby si si stiahol demo Crysisu a odčítal pár FPS.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Mahone
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mahone »

Když jsem měl 2 GB RAM tak se Warhead občas sekal, kvůli němu jsem koupil další 1 GB a byl klid :) Ještě by nebylo špatné nataktovat ten procesor. Určitě to přidá pár fps
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

kuba963 píše:mam atinu hd5770 512mb ddr5 a dvoujadro amd x2 2,6ghz a 2gb ramky jak myslite ze to pofrci??
Zalezi v jakem rozliseni a detaily.
V 1024x768/1280x1024 by to mohle bezet i na maximalni detaily s 2xAA.
Ve vetsim rozliseni jako 1680x1050 jen na gamer detaily.
Hydr0gen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hydr0gen »

Ok, tak nakonec po použití CCC alias "triple C" modu padání víceméně přestalo a dohráno. Akce opravdu intenzivní a bavilo mě to dost, i když si myslim, že Far Cry prostě mělo navrh ve smrtelnějších lidských oponentech a hlavně otevřeností.

KAŽDOPÁDNĚ: Příjde mi, že výkon mýho HW byl dost slabej. Při nastavení "very high/maxed out screen shot config" v CCC hra teprve začla vypadat jako pořádné eye candy, nicméně fps pak šli průměrně k 15-20 a ve (výborném) vlakovém levelu dokonce na 11. Myslíte, že je to ok? Na "obyčejnÉ very high (předposlední setting v ccc) to i tak bylo lehce přes 20... To mi přijde docela mizerné. Edit hrál jsem v docela "obyč" rozlišení 1440*900. AA off...

Asi grafická karta to tahla dolů... :shock:
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Ano ta grafika ti to dost brzdi, ku tej zostave by sa hodilo nieco vykonnejsie.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1

/nex
gamer444
Nováček
Nováček

Příspěvek od gamer444 »

HEAD píše:
kuba963 píše:mam atinu hd5770 512mb ddr5 a dvoujadro amd x2 2,6ghz a 2gb ramky jak myslite ze to pofrci??
Zalezi v jakem rozliseni a detaily.
V 1024x768/1280x1024 by to mohle bezet i na maximalni detaily s 2xAA.
Ve vetsim rozliseni jako 1680x1050 jen na gamer detaily.

No na tych nizsich rozliseniach by ta hra mala ist obstojne ale bez AA ... :wink:
Ja to osobne hram na 1280x1024 vsetko na EXTRA vratane DX10 efektou plus 8x vyhlazovanie a fraps sa pohybovalo okolo 37-50 snimkou za sekundu :D
Atropos
Nováček
Nováček

Problem s Crysis: Warhead

Příspěvek od Atropos »

Caute mam problem, s touto hrou : moja zostava je AMD Athlon II x4 620 2.6 Ghz, xfx radeon hd 5670 512 mb, 4 gb ram ddr2.
Mafia 2 na full neseka call of duty mf2 na full neseka. Tak preco hra z roku 2008 seka ?! Akoze ona nie zeby sekala ale proste to ma take zadrheli ked sa prudko otocim napr. tak to sekne aj na 2 sekundy. ovladace mam nainstalovane najnovsie catalysty 10.9
Moze to byt tym ze ta hra ma lepsiu grafiku nez napr. MF 2 ? sak to sa mi nejak nezda. Tu graficku idem menit ale pockam si na 6xxx myslite ze to bude nou ?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s Crysis: Warhead

Příspěvek od HEAD »

Pomale cpu a lowend grafika na crysis warhead rozhodne nestaci...
Atropos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Atropos »

myslis ze problem bude skor v grafike ako v cpu ?
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

V obou.
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

To co tobě mi dělalo jak jsem měl 32 bit systém při přechodu na 64 už to jelo v pohodě, ale jestli máš 64 bit tak nevím.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

V jakém rozlišení a detailech to hraješ? Jinak v případě Crysisu je problém hlavně v grafice, na Very high detaily to chce HD58xx a výš. S 5670 bych to viděl tak na medium detaily ve středním rozlišení bez AA. Ostatně se můžeš přesvědčit tady - http://extrahardware.cnews.cz/utok-amd- ... ?page=0,10
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Atropos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Atropos »

no hral som to na 1360 x768 a very high vsetko. V podstate uz to ide ok par veci som dal o nieco nizsie a ide to ok. Len na sa bojim o crysis 2 tu by som si tiez rad zahral preto sa chystam aj kupit novu graficku z rad 6xxx myslite ze sa to oplati menit ?

A inak sak nejake to je divne napr. call of duty MW2 som mal na full vsetko je tam lepsia grafika ako tu a islo mi to bez sekania uplne plynule takze ja uz neviem
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

MW2 nemá lepší grafiku ani omylem :)
Bumblebee
Nováček
Nováček

Příspěvek od Bumblebee »

MW2 nemá lepší grafiku po vizuální stránce a vůbec ne po technický :-)
Podle toho jakou 6xxx grafiku, nějakou high end ti neuživí procák..

Jinak pánove já dohrál crysis s athlonem 64 4000+, 3gb ram a x1950pro na high / shading (hdr) very high v 1024x768 :lol: sice s 15fps ale dalo se to :lol:
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Máš nervy :-D
Weightlifter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weightlifter »

Po drobných úpravách má Crysis pořád tu grafiku nejlepší, protože ten engine umí daleko více než zatím předvádí. Jediné co se mu dokáže vyrovnat je Metro 2033 a to jen v interirech
Atropos
Nováček
Nováček

Příspěvek od Atropos »

dobre sak neajku graficku na urovni 5850 to by mi mal utiahnut :P
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

problem dnesnich her je ze 90% znich je upravena aby sla i na konzolych, ktere jsou zastarale. Crysis ovsem takto upravena hra neni a pro svuj beh umi vyuzit veskereho dnesniho potencialu.
Proto se velice rada pouziva jako jeden z benchmarku pri testovani VGA/CPU.

S tvoji grafikou a cpu hold budes muset zkusit pri 1366x768 nastavit low/medium detaily a mrknout jak to poslape.

Neznamena ze starsi hra bude mene narocna nez aktualni konzolovy port...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“