Windows Phone 7 Series
Moderátor: CageJ
- Holda
- Středně pokročilý

Windows Phone 7 Series
Asi to uplně nesedí do tohohto tématu, ale nechci zakládat nové - co říkáte na WP7?
http://www.windowsphone7series.com/
Mám smíšené pocity, uvidím co přinese další info, ale je to jasný posun od pracovního využití k masovému nasazení.
http://www.windowsphone7series.com/
Mám smíšené pocity, uvidím co přinese další info, ale je to jasný posun od pracovního využití k masovému nasazení.
.
- RiCK
- Začátečník

Re: HTC Kaiser - zkušenosti, neoficiální ROM, tipy, triky
Ten nový UI je hnusný, už mi to viacej pripomíná iPhone ako WM 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Thellwin
- Administrátor

Já bych to klidně do vlastního vlákna vydělil.
Goldnoob team proud member!
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Windows Phone 7 Series... Sledoval jsem asi půlku přímo live vysílání (záznam lze nalézt na http://www.studiosevent.com/newscenter/ ... lor=FF5500 snad i zpětně - je to Silverlight, tzn dobrá kvalita bez využití CPU).
Nezapomeňte, že je pořád pár měsíců (asi 7) do vypuštění prvního zařízení.
UI vypadá fajn, vydalo se směrem centralizace (GSensor, ...) tzn tak, jak mělo být od začátku, akorát bude pravděpodobně zamklé stejně jako jablečná konkurence. Naopak oproti konkurenci mi příjde Home a ostatní předvedené části o několik kategorií výše
.
Jak jsem psal již na jiných fórech, BSP pro naše aktuální zařízení (MSM7xxx) nebude, maximálně pro HD2 (QSD8250 tuším).
Uvidíme až to vyjde... Do té doby to je Zune Phone.
Plus vyděleno
Nezapomeňte, že je pořád pár měsíců (asi 7) do vypuštění prvního zařízení.
UI vypadá fajn, vydalo se směrem centralizace (GSensor, ...) tzn tak, jak mělo být od začátku, akorát bude pravděpodobně zamklé stejně jako jablečná konkurence. Naopak oproti konkurenci mi příjde Home a ostatní předvedené části o několik kategorií výše
Jak jsem psal již na jiných fórech, BSP pro naše aktuální zařízení (MSM7xxx) nebude, maximálně pro HD2 (QSD8250 tuším).
Uvidíme až to vyjde... Do té doby to je Zune Phone.
Plus vyděleno
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Holda
- Středně pokročilý

Re: Windows Phone 7 Series
Mě se design UI taky líbí ale tak to není asi to, co dělá systém systémem.
Jedna ze zásadních otázek bude multitasking, live jsem neviděl, nevíte, zda o tom nepadla zmínka?
Každopádně jen tak pod čarou - toto taky nebude zlý http://www.touchxperience.com/
Jedna ze zásadních otázek bude multitasking, live jsem neviděl, nevíte, zda o tom nepadla zmínka?
Každopádně jen tak pod čarou - toto taky nebude zlý http://www.touchxperience.com/
.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Multitasking... hodně omílané téma...
Pokud bude umět přepínat mezi Excelem a IE aniž by to musel pokaždé znova načítat a Excel ukládal automaticky, tak nevidím jediný problém.
Jakýsi multitask tam bude, neboť ty widgety (huby) na today byly animované
.
// Pod čarou ohledně TouchXPerience... Kdo si pamatuje předchozí verzi z Kaiser sekce? (Schaps)
Pokud bude umět přepínat mezi Excelem a IE aniž by to musel pokaždé znova načítat a Excel ukládal automaticky, tak nevidím jediný problém.
Jakýsi multitask tam bude, neboť ty widgety (huby) na today byly animované
// Pod čarou ohledně TouchXPerience... Kdo si pamatuje předchozí verzi z Kaiser sekce? (Schaps)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- wallot
- Středně pokročilý

-
Dokud to pujde ovladat stylusem a najdou se zarizeni s HW klavesnici tak je mi to jedno, ale posledni dobou me zarizeni ala iphone docela prudej. Na tom se proste neda rozumne psat text.
UI neni dulezity, vzdy se najde nejake jine at uz zdarma ci placene. me treba UI ala iphone vyhovuje. pouzivam SPB phoine suite a mam nekolik ploch s milionem ikonek abych se vsude dostal bez zuriveho projizdeni nejakych menu.
UI neni dulezity, vzdy se najde nejake jine at uz zdarma ci placene. me treba UI ala iphone vyhovuje. pouzivam SPB phoine suite a mam nekolik ploch s milionem ikonek abych se vsude dostal bez zuriveho projizdeni nejakych menu.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Holda
- Středně pokročilý

Pozor, podle pár postů na smartmanii NEbude minimalne homescreen měnitelný
Už bych se asi měl na to video kouknout, ať nevařim z vody
Už bych se asi měl na to video kouknout, ať nevařim z vody
.
- wallot
- Středně pokročilý

-
ja bych se toho nebal. i kdyby ofiko nebyl tak se najde nekdo kdo to rozkucha.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

možné vysvětlení té věci s multitaskingem (jo, vím, autor
)
http://myego.cz/item/windows-phone-7-po ... ltitasking
http://myego.cz/item/windows-phone-7-po ... ltitasking
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Thellwin
- Administrátor

WP7 hack - http://smartmania.mobilmania.cz/forum/v ... 15#p151515
Zajímavé, evidentně sám MS ještě neví, co vlastně chce z WP7 mít. A nebo ví, ale jenom s nám hraje hru.
Zajímavé, evidentně sám MS ještě neví, co vlastně chce z WP7 mít. A nebo ví, ale jenom s nám hraje hru.
- zombux
- Odborník PCT

já od začátku říkám že WP7 jsou krok správným směrem, a ta hysterie o tom že to "nebude podporovat to nebo ono" je kravina, bude - i když třeba jinak. je nesmysl aby MS vydal nějak zásadně neschopný systém ve srovnání s předchozími.
- zombux
- Odborník PCT

- Thellwin
- Administrátor

Hm, pro hračičky to nebude, tím pádem ani pro mě. Zatím to vypadá jako velká hračka a "trochu" vybavenější klasickej telefon. A sociální sítě, které jdou úplně mimo, mě holt hýbou světem, takže je na ně kladen enormní důraz 
- Trek
- Začátečník

No mne úplně odvařil ten Isolated Storage jak si čtu dokumentaci. Potřebuju novej mobil a přemejšlim o tomhle. Je to "cloud phone", takže to bude chtít nějakej data tarif.
Ten koncept bez filesystému je nějakej divnej, jako chápu, že cloud, ale proč teda min 8GB a navíc tam bude redundance, budu chtít dát mp3 nebo foto a to půjde přehrát jen v jedný aplikaci a né jiný. Je to divný, ale jelikož jsou ty služby zdarma (skydrive 25GB) mohlo by to fungovat.
Zkusím si pro to něco naprogramovat a jestli se mi to nebude pozdávat, tak asi Android.
Ten koncept bez filesystému je nějakej divnej, jako chápu, že cloud, ale proč teda min 8GB a navíc tam bude redundance, budu chtít dát mp3 nebo foto a to půjde přehrát jen v jedný aplikaci a né jiný. Je to divný, ale jelikož jsou ty služby zdarma (skydrive 25GB) mohlo by to fungovat.
Zkusím si pro to něco naprogramovat a jestli se mi to nebude pozdávat, tak asi Android.
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
WP7 aplikace by měli mít přístup do databáze hudby a videa, minimálně si to pamatuju z XNA pro WP7 dokumentů.
- Trek
- Začátečník

Co jsem se díval do SDK, nic takového jsem zatím neobjevil (přístup do "databáze" muziky a videa).
- Mastodont
- Černá karta

-
Tak po tom co jsem koukal na LG s Windows Phone Vista, ehm 7.. tak musim rict, ze Microsoft si kope vlastni hrob. OS absolutne bez napadu, retro krabice, UI ala tri cary a jedna ikona. Windows Mobile byl preplacanej kus bloated OS a tohle je zase pravej opak. Kdyby aspon umeli poradne kopirovat napady applu a netvorili tyhle zhovadilosti. RIP MS.
- RiCK
- Začátečník

Rád by som skúsil ten WP7 na nejaký ten mesiac, ako to bude vypadať v praxi, ale to množstvo nevyužitého miesta ma celkom desí. To kompletne čierné pozadie trochu desí, a pri toľkej čiernej by som ako minimum bral AMOLED display, pre "verné" zobrazenie čiernej. Tiež aj tie maličké hodiny v rohu ... ale čo to rieším, WP7 ešte oficiálne ani neuviedli 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.