Battlefield Bad Company 2
Moderátor: Baneshee
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield Bad Company 2
G19:DD: Krteq ale o žádném vracení se na 10.5 nepsal 
- G19:DD
- Začátečník

No moc tomu nerozumím. Takže, je to vlastně normální 10.9 catalyst + opravuje chyby v CF atd... . Potom nevím na co jsou ty profily 10.9 . Promiňte ale neviznám se v tom tolik. Až dosud jsem si stahoval jenom 10.9 bez hotfixu.
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Catalyst CrossFireX Application Profiles, jak už jejich název napovídá, jsou vlastně souborem konfigurací CF pro určité hry, které ovladači určují, jaký mód "vykreslení" se má využívat (AFR, SFR atd.),jaké optimalizace se mají použít atp. Pro majitele CF konfigurací je jejich instalace nutností.
Hotfix by měl podle popisu řešit problémy s kartami HD 48x0 X2, ale jsou obsaženy optimalizace a opravy i pro další CrossFireX konfigurace (včetně HD 5970).
Hotfix by měl podle popisu řešit problémy s kartami HD 48x0 X2, ale jsou obsaženy optimalizace a opravy i pro další CrossFireX konfigurace (včetně HD 5970).
- Začátečník

Aha, takže to nemůže snížit fps v jiných hrách jak jsem si na začátku myslel, že ?Krteq píše:Catalyst CrossFireX Application Profiles, jak už jejich název napovídá, jsou vlastně souborem konfigurací CF pro určité hry, které ovladači určují, jaký mód "vykreslení" se má využívat (AFR, SFR atd.),jaké optimalizace se mají použít atp. Pro majitele CF konfigurací je jejich instalace nutností.
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
- Krteq
- Středně pokročilý

-
- Začátečník

No já nevím, mě to nějak nejde. Jako první jsem nainstaloval ten hot fix a potom profily, ale problikává černá barva přez obrazovku (kromě hudu) a hra padá. Co mám nainstalovat jako první ? Nebo nevíte proč mi to nejde ?
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Prvni ovladace a pak app profil.
Jestli to blbne s 10.9, tak jak sem psal-jedine pouzivat ty 10.4 + si k nim nainstaluj 10.9 app profil.
Jestli to blbne s 10.9, tak jak sem psal-jedine pouzivat ty 10.4 + si k nim nainstaluj 10.9 app profil.
- Začátečník

No, takže s 10.9 to problikává a padá, a s tím hotfixem to jen problikává. Takže opravdu nevím. Jak to, že není možné, abych měl 10.9 a hrál to normálně na dx11 ? Ten problém musí něco způsobovat. Ještě malinká otázečka - dá se někde v catalystech najít crossfire a zákázat nebo povolit ho ?
Mě to ještě hlásí ve steamu, že mám pouze 1 logické jádro. Ale gpu mám 2 přece. A potom, že crossfire ani SLi nebylo zjištěno- tak to mě dostalo nejvíc. HD 5970 má 2 gpu v crossfire ne ? Je tedy možné, že ten problém je někde v crossfire ? Ale potom je zase otázka, jestli bych mohl mít 110 fps v mafii 2 průběžně (benchmark), když mám procesor taktnutý pouze na 3,16 ghz a grafiku jsem vůbec netaktoval. Opravud nevím, tak by mě zajímaly vaše názory.

Mě to ještě hlásí ve steamu, že mám pouze 1 logické jádro. Ale gpu mám 2 přece. A potom, že crossfire ani SLi nebylo zjištěno- tak to mě dostalo nejvíc. HD 5970 má 2 gpu v crossfire ne ? Je tedy možné, že ten problém je někde v crossfire ? Ale potom je zase otázka, jestli bych mohl mít 110 fps v mafii 2 průběžně (benchmark), když mám procesor taktnutý pouze na 3,16 ghz a grafiku jsem vůbec netaktoval. Opravud nevím, tak by mě zajímaly vaše názory.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to spouštěj třeba v DX9/10... 
- Začátečník

No, ono to jede jenom v dx9 bezchybně.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pak není co řešit.. je snad nějaký rozdíl DX9/11?
- Začátečník

Děláš si srandu ? Hrál jsi někdy BFBC2 na DX9 v Mp na sněžné mapě ? To máš úplně bílý obraz a nedohlédneš ani na 30 metrů. Zrovna jsem psal na jejich podporu a došlo mi tohle :Still.Lord píše:Pak není co řešit.. je snad nějaký rozdíl DX9/11?
Dobrý den,
pokud máte jen jednu kartu Radeon HD 5970, pak ji není možné zapojit do Crosffire. K zapojení do Crossfire je vždy třeba dvou karet. (vaše karta je dvoujádrová, ale nejedná se o dvě fyzické karty, jedná se pouze o dvě jádra na jedné kartě
)
Zkuste prosím následující:
1) odinstalujte nynější ovladač grafické karty, zde je návod jak na to:
Jděte do Start nabídky - ovládací panely - programy a funkce. Zde v listu najděte Ati Catalyst install Manager (nebo něco na ten způsob, název může být trošičku jiný, např. Ati uninstallation tool), vyberte jej a klikněte na odebrat. Až se ovladač odebere, restartujte počítač. Pokud Vám po restartu PC systém záhlasí, že byl detekován nový hardware a zda si přejete pro něj automaticky instalovat ovladače, zvolte že nechcete. Poté stáhněte a nainstalujte tento nejnovější ovladač -
http://sites.amd.com/us/game/downloads/ ... n7-64.aspx
Restartujte počítač a zkuste hru hrátnyní.
Nijak neupravujte nastavení ovladačů vCatalyst control center! (součást ovladačů pro grafkartu.)
2) nainstalujte poslední verzi DirectX.Stáhněte tuto utilitu, spusťte jí a nechte provéstaktualizaci - http://download.microsoft.com/download/ ... bsetup.exe
Takže opravdu nevím, co si mám o tom myslet. Ten DX utilita mi pomohla v tom, že už to tolik neproblikává a hra vůbec nepadá (aspoň si to tak myslím). Jo, ještě k předchozímu komentáři: naco mám DX11 kartu, a to ještě nejvyšší řadu, když nemůžu hrát v DX11 ani 10 a v dx9 to není moc hratelný na sněžných mapách ? Samozřejmě, že někdo takové problémy nemá, ani s mojí sestavou, ale ten problém tady je a musí mít nějaké řešení. Ten problém něco způsobuje. O tom není pochyb, ale nemůžu přijít, co!
Naposledy upravil(a) G19:DD dne stř 6. říj 2010, 16:58, celkem upraveno 1 x.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ty tu řeší problém s ovladači a neměl jsi updatovaný DirectX runtime? To je základ pro chod DirectX 3D aplikací.
Jak jsem psal hned napoprvé, nainstaluj Catalyst 10.9a Hotfix a k tomu CF aplikační profily 10.9.
Jak jsem psal hned napoprvé, nainstaluj Catalyst 10.9a Hotfix a k tomu CF aplikační profily 10.9.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ano, hrál jsem betu docela dlouho a neměl jsem problém..G19:DD píše:Hrál jsi někdy BFBC2 na DX9 v Mp na sněžné mapě ?
- Začátečník

Aha, takže si mám stáhout DX runtime 2010 ? Jo a k čemu ty aplikační profily ? Jsou přece na crossfire a někdo z podpory ea mi napsal, že crossfire nemám. Ok. Jdu to vyzkoušet, ale výsledky až večer, protože zrovna teď nemám čas.Krteq píše:Ty tu řeší problém s ovladači a neměl jsi updatovaný DirectX runtime? To je základ pro chod DirectX 3D aplikací.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Ten na podpoře taky neví co mluví. HD 5970 je sice jedna karta, ale má dvě jádra propojená právě pomocí CrossFireX.
CrossFireX Aplikační Profily obsahují optimalizace CF ve hrách.
Jinak krom rychlosti jsem taky nezpozoroval rozdíl mezi DX9/10/11 na mapách jako White Pass, Port Waldez apod.
CrossFireX Aplikační Profily obsahují optimalizace CF ve hrách.
Jinak krom rychlosti jsem taky nezpozoroval rozdíl mezi DX9/10/11 na mapách jako White Pass, Port Waldez apod.
- Začátečník

No, já to mám hrozně bílý. Kdyžtak nahraju, vyfotím screen. Dx9 vs dx11.
Jo a jinak nevím, jak si se dostal na 45 lvl
. Já mám 38 a jsem rád, že postupuju tak ob 1-2 týdny o 1 lvl. Jaký hraješ přesně mód ?
Jo a jinak nevím, jak si se dostal na 45 lvl
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Nejvíc mě asi bavil Squad Rush s partou přátel ve squadu. Našemu klanu se dokonce podařilo vyhrát turnaj pořadaný teamem EAS a provozovatelem serverů Fakaheda. Klan ale už bohužel zanikl, resp. celá česká BFBC2 scéna jde pomalu do kopru 
Je mi vcelku jedno jaký mód hraju, ale poslední dobou holduju spíš Conquestu než Rushi. Je míň náročný na "výkony" camperů v teamu
Receptem na postup na vyšší rank je podle mne nehrát pouze jedno povolání a střídat zbraně. Prostě být takový "multi-purpose" hráč.
Je mi vcelku jedno jaký mód hraju, ale poslední dobou holduju spíš Conquestu než Rushi. Je míň náročný na "výkony" camperů v teamu
Receptem na postup na vyšší rank je podle mne nehrát pouze jedno povolání a střídat zbraně. Prostě být takový "multi-purpose" hráč.
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jo urcite ty medaile hodej par bodiku 
ja sem se konecne po 2 dnech dostal ke vsem unlockum
Skoda ze se neda na M14 nebo G3 dat optika pripadne apson kolimator to by pak byly moje nejoblibenejsi zbrane
ja sem se konecne po 2 dnech dostal ke vsem unlockum
Skoda ze se neda na M14 nebo G3 dat optika pripadne apson kolimator to by pak byly moje nejoblibenejsi zbrane
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- wallot
- Středně pokročilý

-
s tou M14 a g3 je to schvalne jelikoz s kolimatorem, nedejboze s optikou by ty byli ultimatni zbrane 
jako alternativa se daj pouzit plne automaticky snajpy coz je obcas hodne ucinna vec jen je potreba mit blizko zasobniky s munici
nejlip se leveluje podporou teamu - doplnovanim munice, lecenim a opravovanim. to pak jde samo
a je potreba byt v boji aktivni
jako alternativa se daj pouzit plne automaticky snajpy coz je obcas hodne ucinna vec jen je potreba mit blizko zasobniky s munici
nejlip se leveluje podporou teamu - doplnovanim munice, lecenim a opravovanim. to pak jde samo
a je potreba byt v boji aktivni
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape