Comby píše:Myslíš toto?

nApoleon tvrdí, že je to pravý. Ale to tvrdil i o Vantage a Heaven screenshotech... jednou tvrdil, že Barts je HD6800, pak že je HD6700. Taky že Cayman má 1920SPs, pak že má Cayman míň SPs než Cypress...
Těžko už něčemu věřit. Nicméně mně na tomhle slajdu nesedí pár drobností:
- 2/3 slajdu jsou věnované starým produktům(?)
- AMD obvykle do srovnávacích slajdů nedává produkty, které jsou papírově výkonnější (HD5870), než prezentované
- žádné údaje o počtu tranzistorů (ty tam bývají taky)
- zmíněn memory type jako "5 Gbps paměti", přitom ATi tohle dosud nikdy neuváděla, vždy jen přesné hodnoty
Když jsem včera na B3Df poznamenal, že tam chybí údaje o spotřebě, objevila se druhá verze tabulky (ta, kterou linkuješ), kde už jsou... A objevily se i údaje o rozlišení - přičemž se domnívám, že na HD5870 lze připojit šest monitorů o rozlišení 2560*1600, nikoli pouze tři (jak tvrdí tabulka)... to ostatně tvrdí i oficiální eyfinity prezenace:
Pokud je tedy ta tabulka skutečně od ATi, tak asi zapomněli specifikace vlastních produktů...
Další věc je, že v popsané konfiguraci by čip neměl ALU:TEX 4:1, jako současné, ale 5:1, což by bylo poměrně nepraktické (větší batch size, byl by třeba nový kompilátor apod.)
A nakonec mi tam chybí jakákoli zmínka o UVD 3.0 a vylepšeném Eyefinity, pokud se opravdu UVD 3.0 koná...
Na druhou stranu leckerá čísla, která tam jsou uvedená, se zdají být ok a není tam žádná vyloženě do očí bijící nesrovnalost (např. kombinace TMUs a SPs, která by byla nerealizovatelná).
Tak si vyber