Magazín - nazor na vyvoj

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
westa
Nováček
Nováček

Re: Magazín - nazor na vyvoj

Příspěvek od westa »

Ano? Tak kolikrát jsem vás spamoval tento týden?:)
A ano tato novinka byla spíchlá rychle a na koleně. Jestli jste si všiml tak v diskuzi byly ponechány všechny příspěvky a já vás nijak nenapadl. Dokáži totiž unést oprávněnou kritiku, narozdíl od někoho že ano :)
Promiň, přerušil jsem tvůj tok myšlenek?
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

-HoNY- píše:Omlouvám Michalovi Částkovi zase za křivé nařčení a obrazně řečeno si už sypu popel na hlavu. Moje znalosti CMS se týkají pouze uživatelského rozhraní a vzhledu (tzn. bezpečně odliším VBulletin, Lotus, Joomlu a Internet Media Publisher). Mějte tedy pochopení pro moji chybnou dedukci, když vidím jak dva magazíny běžící na stejném systému, velmi podobné uspořádání a autor publikuje pro oba magazíny.

Osobně proti Michalovi nic nemám (chraň pánbůh toho, kdo si z touto myšlenkou pohrával), jen mě z profesního hlediska mrzí, že si jentak založil vlastní projekt, místo toho aby se věnoval perspektivnímu magazínu.

Dále poprosím, ať se, pokud to uznají za vhodné k celé věci vyjadřují POUZE zainteresované osoby. Tedy já, Vašek Vlček, Michal Částka a případně Adam Kahánek.

Honza Černý
Pochopení bych měl, kdyby jsi to nejdřív semnou prodiskutoval na ICQ a ne něco plácl do éteru bez patričných argumentů. Tím tak bezduvodně shazuješ mou práci a především práci ostatních redaktorů magazínu CTTL.cz.

Ale budiž. Omluvu přijímám. To, že jsem založil magazín CTTL.cz se ti sice líbit nemusí, ale je to moje svobodná vůle a jestli je něco perspektivní záleží pouze na mém pohledu. Příště važ více slova, protože tak bezdůvodně ubližuješ ostatním lidem.

To bandita:
I když na Vaše spory vážně nemám čas a ani chuť neustále řešit pořád to stejné dokola. Byl bych rád, kdybyste se nechovali jako malé děti, kteří na sebe žalují "co ten druhý udělal špatně".
Pokud vím, i ty jsi napsal mnoho chybných novinek a mnohokrát ses sám mýlil, takže poukazovat tady na jednu novinku, ve které autor udělal chybu je trochu úsměvné. Nejdřív by sis měl zamést před svým vlastním prahem, než budeš poučovat někoho dalšího.

Redaktoři (moji kamarádí) magazínu CTTL.cz sice občas udělají chybu, ale nikdy se nestane, že by tuhle chybu před čtenáři zapřeli a mazali jejich upozorňujicí komentáře! Ani tvůj výlev ve zmiňované novince nebyl smazán.

Co se týká kopírování novinek. Myslím si, že tohle téma nemá moc smysl komentovat. Jeden tvrdí to, druhej to. Já bohužel nesleduji každou novinku co se napíše na PCT nebo CTTL.cz a jestli není náhodou svým stylem písma podobná té druhé.
Protože zdroj odkud autoři čerpají je tentýž, tak je do nebe volající hloupost se o tomhle neustále hádat.

Do budoucna bych byl rád, kdybyste se k sobě všichni chovali slušně a s úctou. Nerad bych, aby vznikly nějaké spory mezi PCT a CTTL.cz, jako to je mezi PCT a jinými českými magazíny.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Amen.

//edit: přidána reakce na zbytek

Velmi rád bych se mýlil i v tom, že většina čtenářů PCTuningu je hnůj... máme pro čtenáře pár překvapení, tak uvidíme jak se zachovají.
Lukfi píše:Důležité je, jestli si tu slušnou kritiku berete k srdci, nebo ji ignorujete stejně jako příspěvky zde (nebo i slušné, ale kritické příspěvky v diskuzích, které mažete).
Tak po opakuji po stopadesáté prvé, ano kritiku si bereme k srdci, moje recenze monitorů jsou toho důkazem.
gejmer píše:Velmi čtivý+nekonfliktní je Tomáš Šulc,v poslední době i Jan Černý(Líbily se mi novinky o odfrézování IHS na GTX460 a o nejšílenějších grafikách minulosti)
Díky za důvěru. Novinky považuji za vedlejší činnost, během které zlepšuji své schopnosti psát a vyhrávám si se slovními obraty.
Krteq píše:Mě by zase zajímalo, jaké diagnostické funkce v sobě program obsahuje. :lol:
Realtime sledování teploty a frekvenci.
Wilik píše:
-HoNY- píše:... dotyčná společnost nechtěla spojovat své jméno s tímto magazínem. A ano, bylo to den poté, co tu vyšla novinka o megahustokartě roku GTX460 "s českými screenshoty z Číny".
Predpokladam, ze to nechces hazet taky na ctenare...
Jak některé autory, tak čtenáře.

@Wilik: Nikde jsem neviděl tvé vyjádření ohledně mých požadavků vůči užší užší formě spolupráce série článků doporučených sestav a sekce místního fóra. Pardon, jestli jsem přehlídnul Tvoji reakci. Ale mám pocit, že si tu každý odpovídá jen na to, co se mu hodí.

//edit Wilik - jen doplnim, ze do tohoto tematu nehodlam zatahovat jakekoli jine, primo nesouvisejici veci, takze moji reakci (minimalne zde) nenajdes. Jinak obecne plati, ze forum se nikdy zadne uzsi spolupraci s kymkoli a na cemkoli nebranilo.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Myslím, že tenhle komentář vše jednoznačně vysvětluje.
Obrázek
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

-HoNY- píše:Velmi rád bych se mýlil i v tom, že většina čtenářů PCTuningu je hnůj... máme pro čtenáře pár překvapení, tak uvidíme jak se zachovají.
něco na způsob zrušení nenávistného spamu pod články a newskami? výborně :idea:
ignorelist: kremrole a dezoláti
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

=>HoNY: Že nVidiotů v diskuzích v posledních cca dvou letech docela zásadně ubylo, to je nám [ehw] dobře známá skutečnost. Troufám si ale tvrdit, že vy [pct] o tom nemůžete zhola nic vědět. Já se nestydím se do nVidie pořádně opřít, když k tomu shledávám důvod, a čas od času i do AMD/ATI, takže ty reakce na rýpání do červeného i zeleného vosího hnízda znám. Předpokládám ale, že ten komentář se týká zejména novinek autora, který je s PR nVidie největší kámoš a dává si velký pozor, aby nVidii a její příznivce nepopudil. To pak spíš než za "jednoznačné vysvětlení" považuji za úhybný manévr, který se vám zrovna hodí do krámu.

=>zombux: ano, jen tak dál! když se jim nelíbí naše tvorba, zakážeme jim ji kritizovat!

//edit Wilik - promaz OT
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Wilíku, nic proti, ale
-HoNY- píše: Kdo tu mluví o fašismu? Já jen napsal, že jsou nachystané parádní články... a vy v tom hned vidíte mazání.
nebylo OT. To bylo naopak k tématu až dost.
Burn in hell.
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

1. jestlize nemas "nic proti", tak proc sem pises?
2. kdo tu kde pise o fasismu, o kterem se redaktor v danem prispevku vyjadroval?
3. v aktualne dane diskuzi to bylo zbytecne uvadet - byt pripoustim, ze jsem pri promazu nemusel byt tak striktni - ovsem to jsem prave na prani nekterych redaktoru, ale to ty samozrejme nemuzes vedet... jestli bude mit redaktor zajem, necht mi napise a ja mu to sem vratim.
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

3× jsem reportoval Violu odoratu.
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

A ja jsem ti uvedl duvod, proc nemas opakove reportovat neco, co nicemu neodporuje - report neslouzi k vyrizovani soukromych problemu a otravovani administratoru. Dalsi report = zruseni moznosti reportovat.

Toto i predchozi prispevek bude nasledne presunut jako OT na SD.
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Nechci rýpat, ale jsem jediný komu připadají některé fráze z novinek přinejmenším trapné? :|
GPU Shark 0.24: Nebojte se, neukousnu vám… ruku
Thermalright představil svého Shamana. Ale nebojte, nejedná se o „odborníka na posvátno“, nýbrž o nový chladič pro grafické karty.
„HáPéčko“ expanduje.
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Testujeme nové typy bulvárních nadpisů prosím o vyjádření, které se líbí a které ne. Díky. :wink:
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

Bulvární nadpisy to tu jeste chybelo :sad: staci casto bulvarni obsah. :devil: :devil: :devil: Nelibi se mi ani jeden.
ondra.palas
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ondra.palas »

Ty bulvární nadpisy mě štvou, je to potřeba, aby se počítačový magazín takhle prezentoval?
Je nutné každý druhý nadpis v novinkách ukončovat vykřičníkem :!: .... :?:
Vždyť to vypadá neskutečně hloupě.
PC: AMD Phenom II X4 955 Black Edition, Cooler Master Hyper 212 Plus, Gigabyte GA-770TA-UD3 (rev. 1.0), Zeppelin Gold 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz, FORCE3D HD 5770 1GB DDR5, Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB HD103SJ, Hitachi Deskstar SATA 320GB, ext. Toshiba PX1393E-2G32 - 640GB, Seasonic SS-500ET-F3 500W Bronze OEM, Nexus Clodius case, MS Sidewinder X4, Gigabyte GM M8000X, Steelpad QCK, Genius SW-HF 5.1, Koss Porta Pro, SHURE SRH 240
NTB:Toshiba Satellite L300
Nokia N96, navi Evolve Multitrax
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Dobře, tak tedy jinak, odradily vás ty novinky číst? Které novinky byly od začátku měsíce nejlepší, a které naopak nejhorší?

Nejsem vědom většího množství výkřičníků, jediný problém by snad mohla být včerejší z večera a dnešní z rána - obě novinky měly výkřičníky a původně se v tomto pořadí neměly potkat.
veteran13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veteran13 »

Mě třeba ty bulvární nadpisy nevadí. Je to asi tím že je jenom rychle přeletim, protože každý večer si čtu všechny novinky z toho dne najednou. Líbí se mi že jste začali psát do závorky kacha :)
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Prosil bych někoho kompetentního o vysvětlení poslední módy s "kachnami"? Poslední dobou se je jich v newskovém rybníce vylíhlo trochu moc.

Není uveřejňování "kachen" jednou z hlavních definic bulváru? Potom se divíte, že se o PCT jako o bulváru mluví :roll:
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Milá kachno, tu newsku vydaly všechny renomované zahraniční servery a nic jiného nebylo. Po bitvě je každý generál. Kdybys raději psal a ne plácal do klidné hladiny.
Burn in hell.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Já už na PCT nechodím, pouze na forum, takže nevím co se tam píše a je to dobře, protože ten hnus se nedal prostě číst, chodím na ExtraHardware či na nějaký zahraniční web, když chci newsku :| ..více lidí kolem mě to taky tvrdí - že PCT je brak....

Je to "Mega Sux Hardcore Bulvár".
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Takže se tady vyjadřuješ k něčemu, co jedna paní povídala. Tak aspoň vlastní názory...

Newska, na kterou naráží Krteq prostě vznikla, jak vznikla. Ráno Engadget a Fudzilla vybehly se slajdy, vsichni se toho chytli, takze jsme o tom psali taky. Ted jsou nove informace, zpracovavame je.
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“