Problem po vymene skrine

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
heroik
Začátečník
Začátečník

Problem po vymene skrine

Příspěvek od heroik »

Zdravim..

Koupil jsem si skrin CM Dominator CM 690 II, nainstaloval do ni komponenty, vsechno je zapojeno atp..ale PC se proste nespusti :( Jen se mirne otoci vetrak, a dal uz nic. Vsechno jsem kontroloval, vsechno je jak ma...zkousel jsem to znovu vyndat ze skrine a rozlozit na stole na krabici, a normalne se to spustilo..tak to dam znovu do skrine, a opet ten stejny problem...

Nekde jsem tu neco cetl o nejakych distancnich podlozkach k MB, nic takovyho jsem tam nedal, jen jsem ji prisrouboval..je to problem? :-D
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Re: Problem po vymene skrine

Příspěvek od Mirek E. »

Jestli jsi tam nedal distanční sloupky a desku přišrouboval přímo k tomu plechu, tak se nediv, že ti to nefunguje. :-D
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 7800XT Nitro+ | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

hEroik píše:Nekde jsem tu neco cetl o nejakych distancnich podlozkach k MB, nic takovyho jsem tam nedal, jen jsem ji prisrouboval..je to problem? :-D
Tak to muzes bejt rad ze se ti to vubec spusti mimo skrin...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Když to máš v té skříni, tak zapoj pouze to nejnutnější, tzn. vůbec nezapojuj USB ze skříně, čtečku karet, FireWire apod. :) Taky jsem řešil s mým PC stejný problém a příčinou byla špatně zapojená čtečka karet (respektive ten plastový konekrot tam byl obráceně už z výroby)

EDIT: ty jsi to fakt přišrouboval rovnou ke skříni? :o Amen.. Vždyť ty sloupky jsou rovnou v balení u skříně....
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

No jooo....jsme doma :lol: koukl jsem do manualu a bylo mi to jasny :-D

Fakt jsem tam ty distanční sloupky nedal... :lol:
No co, prostě jsem zas o něco chytřejší..nic jiného se neděje :-D už to funguje..může se ti tz locknout.
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Tak to máš docela štěstí, že to vůbec funguje :wink:
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Jako to mohlo vyzkratovat, jo? :lol:
A to jsem to jeste zkousel 2x...
Resp. pokud se to mohlo vyzkratovat samotnym pokusem o zapnuti...tak mimochodem jsem ten čudlík zmáčknul asi 50x za celou dobu :lol:
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“