Zamrznutí PC při dokončení instalace Win7

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Cecik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Zamrznutí PC při dokončení instalace Win7

Příspěvek od Cecik »

Zdravím, při istalaci Windowsu mě po dokončování instalace zamrzne PC a dál už nemůžu pokračovat - restart nepomůže.
Zkoušel jsem měnit disk, načíst výchozí nastavení biosu.

Nesetkal se někdo už s tímto problémem?

Zde jsem vám natočil video co to přesně dělá:
http://pc.wat-clan.com/zamrznuti_pc.mp4

EDIT: Po vyjmutí grafické karty a a instalce na integrované grafické kartě se instalace podařila (myslíte že lze nějak otestovat grafickou kartu zda-li je správná než bych ji zaslal na reklamaci?)

Ale jak je vidět, tak grafická karta je funkční při instalaci. Opravdu nevím jaký jiný problém to může způsobovat. Nikdy se mě to nestalo.

Děkuji Vám všem za všechny reakce.
killerek
Začátečník
Začátečník

Re: Zamrznutí PC při dokončení instalace Win7

Příspěvek od killerek »

Pri instalaci je pristup ke graficke karte minimalni. Az s nacitanim ovladacu se muze projevit jeji vada. Muze to byt take nekompatibilita mezi deskou a grafikou. Video si bohuzel v praci nepustim.

Zkus tu grafiku v jinem PC, abys otestoval jeji funkcnost.
Cecik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cecik »

Drivejsi instalace byly funkcni.

Ted jsem zapojil zpet grafiku, windows se pustil, ale po minutě opět zamrznul. Tak už asi nic jinýho to dělat nemůže.

Sestava:
Moje sestava PC:
Základní deska: ASUS CROSSHAIR II FORMULA
Procesor: AMD Phenom 9850 X4 Quad-Core Black Edition
Paměť: 4GB (KIT 2x2GB) DDR2 1066MHz, OCZ Platinium Edition XTC
Grafika: NVIDIA GeForce 9800 GX2
Pevný disk: 750GB - Samsung, 750GB - Samsung, 500GB - Samsung
Zdroj: XILENCE power 750W, ATX2.2
Monitor: 22" LCD ASUS VW222S
Klávesnice: Logitech G15 Gaming Keyboard v.2
Myš: Laser A4tech X-750BF
Operační systém: Microsoft Windows 7 Ultimate 32-bit
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Muze byt jeste vadny zdroj. Zkus si pujcit jinou grafiku a otestovat ji u tebe a zaroven otestuj tu tvoji v jinem PC.
Cecik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cecik »

ok jdu to zkusit.
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

a co ti na tom zamrzlo pokud sem se dobře díval tak probíhalo normální dokončení instalace kdyby to zamrzlo tak ti nebudou běhat ty tečky mam pocit že instalace probíhá v ide je to delší 8)
Cecik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cecik »

tecky se zastavy a dal to nepokracuje je to sekly nejde hybat s mysi nic.
Cecik
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cecik »

Tak že jsem přendal grafickou kartu 98000gx2 do jiného PC a tam to děla to samé (při načtení windowsu zamrzne pc)

Do svého PC jsem vložil jinou grafickou kartu 8800GTS a zatím karta šlape.

Tak nevím, ale asi grafika je v čudu. Jaký mám udat důvod reklamace?
Děkuji za vaše odpovědi. Moc jste mě pomohli.
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Že nefunguje. :-)
Prostě řekni, že ti zamrzne PC při instalaci systému (pravděpodobně při zavádění driveru pro grafiku). Zmiň, že to dělá na více PC.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
Inzaghi9
Nováček
Nováček

Příspěvek od Inzaghi9 »

Ahoj mám stejný problém ale s windows Vista

mám OS wXP sp3 a pri instalaci Vist se me to vzdy sekne a dal nejde nic delat, sekne se to taky někde u dokončení instalace.

PC: Intel core 2 quad /2,4Ghz/
GK: Asus ati HD3870 x2 /1gb/
Ram: 2Gb /667/

Zdroj i grafika je new a vše funguje v Xpčkách v pohodě. Operační systémy mám originalni jak Visty tak i Xp.

díky za radu
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

To ze je to nove nic neznamena. Navic 3870 X2 rozhodne neni nova a neuvadis zdroj kterej ti to pohani. Koukni se co testoval kolega pred tebou a vyzkousej to.
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Napiš co za zdroj ti pohání to xjádrové hovado. Otázka, jestli to vůbec utáhne.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630

Inzaghi9
Nováček
Nováček

Příspěvek od Inzaghi9 »

moje hovado pohání
COLORsit 600w, zdroj je starej týden.

killerek píše:To ze je to nove nic neznamena. Navic 3870 X2 rozhodne neni nova a neuvadis zdroj kterej ti to pohani. Koukni se co testoval kolega pred tebou a vyzkousej to.
nový neznamená že je to novinka, ale to že jsem ji teď koupil v obchodě jako novou omg...COLORsit 600w

//jan.svoboda:
1) Sloučeny dva posty -> nepostuj dva příspěvky těsně po sobě, od toho tu máme edit :!:
2) Klídek v používaných výrazech ("moje hovado pohání"). Neuškodí tu troška slušnosti.
jan.svoboda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jan.svoboda »

No a můj názor k problému: Zdroj je sice nový, ale této pochybné značky (kvalitou srovnatelné s EuroCase apod.), takže pro vyloučení problémů s ním sežeň alespoň na vyzkoušení nějaký kvalitní zdroj (Seasonic, Enermax, popř. Fortron). Skoro bych zkusil i test na RAMky, třeba MemTest 86+.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Vzhledem k ceně toho PSU a faktu, že ti to PC v zátěži sežere tak 500W, myslím, že máme původce problémů...
Zkus sehnat nějaký opravdový PSU (Fortron, Seasonic, Enermax, Corsair,...), ideálně i už 700W.

Edit: koukám, že se s Janem shodneme. :-)
//jan.svoboda - Samozřejmě. :)

Inzaghi9
Nováček
Nováček

Příspěvek od Inzaghi9 »

vyměněn HDD a vše šlape normálně , dokonce už je i nainstalován OS vista 32x a pohoda.
jinak škoda že ještě platí komunismu**** takže žádná svoboda slova.co je vulgárního na slově hovado? používáš stále slovo ovád třeba? Jan ?
děkuji za upozornení a už jsem nejdu....na tohle jspou rodiče.... XXX

nejlepší je že každýmu kdo má problémy s PC radíte ,, To je určitě zdroj'' vaše příspěvky je rados číst..
Vyměn zdroj
Kup novej zdroj
Určitě zdroj
Vidim problém ve zdroji
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Jestli si tady stěžuješ na to, že nikdo není jasnovidec, tak sorry, na tomhle musím ještě zapracovat, holt nikdo není dokonalý.

Jestli si myslíš, že ten zdroj je kvalitou a výkonem adekvátní k těm komponentám, dobře ti tak.

Příště nepiš, že máš stejný problém, protože zakladatel měnit disk zkoušel, tudíž nikoho nenapadlo radit tohle. :oha: :stupid2:

jan.svoboda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od jan.svoboda »

Inzaghi9: Viz kolega, omlouvám se, zapoměl jsem si doma jasnovideckou kouli :stupid2:
Však sem nechoď, nikdo Tě nenutíme, s takovýmhle chováním o to ani nemám zájem.

Jo a nenapsal jsem, že je slovo "hovado" vulgární, pouze bychom tu mohli udržovat trošku slušnosti, což mě jako moderátorovi této sekce přijde vhodné. A nebudu se Ti tu zpovídat, jaké slovo rád používám.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“