Boot logo
Moderátor: Loki5567
- MR_Y
- Začátečník

-
- zombux
- Odborník PCT

Re: Boot logo
asi blbá rada, ale nevrtej se v tom, jestli chceš stabilní systém.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asi tak...zombux píše:asi blbá rada, ale nevrtej se v tom, jestli chceš stabilní systém.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Wuuduu
- Středně pokročilý

s default logom nie si dost kuul...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nechci byt cůl, chci mit fungujici system na kterem mohu pracovat a tim zivit 3 nepracujici krky (2 v tom jednou nevinne - respektive prace deti je zakazana)...
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- zombux
- Odborník PCT

srsly, netuším jak to funguje konkrétně ve W7, ale ve starších windows to obnášelo změny systémových souborů, a to bych ve Windows Vista/7 rozhodně nedělal, ať už to má jakýkoli cíl.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- rigix
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych se radši při nabíhání windowsu díval na svlékající se krásnou ženu než na 4 no name barvy 
- killerek
- Začátečník

-
Ja za tohle malem pred par lety zlamal bratrovi ruce
Do systemovych veci se nerejpe a na bootovaci logo zas tak casto nekoukas.
- rigix
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak proto že je tohle můj a jenom můj počítač z a moje prachy tak si do toho můžu rejpat jak chci, sory ja se neptal jestli do toho můžu rejpat ale jak mam do toho rejpat tvé příspěvky se daji považovat za spam 
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Rejpej si do toho jak chces, super-tunidel na to najdes dost. Ale pak tu nekric az se system zacne chovat divne....
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Myslím si, že o tom, co je spam, bych měl rozhodnout já, jako moderátor této sekce. Pokud bych měl uvažovat jako Ty, pak je spamem i Tvůj post. Radu, jak na to, jsi dostal v prvním postu -> několik prvních odkazů v Google obsahuje odpověď na Tvůj dotaz. A ostatní se Ti pouze (marně) snažili vysvětlit, že je to blbost se v tom rejpat - samozřejmě s nimi souhlasím. Ale jak jsi napsal, je to Tvoje věc, dělej si se svým PC co chceš. Ale viz. kolega, až se Ti to pokazí, nečej tu velkou ochotu v radách, jak to opravit. Myslím, že dále to tu nemá cenu rozebírat.rigix píše:..... sory ja se neptal jestli do toho můžu rejpat ale jak mam do toho rejpat tvé příspěvky se daji považovat za spam
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- rigix
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A to sis prosimtě přečetl kde ? Moderátor a vykládá tu řečičky pro malé dětičky. Když by si trochu znal operační systémi a jejich funkci tak by si tohle v životě plácnout nemohl. Do jádra se klidně zasahovat da a krom toho když měnim logo screenu tak do jádra nešaham a to že změnim gift při nabíhání, nebude mít na windowsi vubec žádnej vliv, dokonce ani výkonostní.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz si to myslis. Ty kdybys vedel neco o OS tak tohle neplacnes. Zajimave je ze cim vice MS tlaci na vyvojare aby k jadru pristupovali co nejmene tim jsou windows spolehlivejsi. Ano, do jarda se sahat da, ale chce to hodne hluboke znalosti dane problematiky.
Ale jak uz bylo receno, zmen si co chces - je to tva volba.
p.s. zopakuj si cestinu nebo se aspon nauc zaklady .. je to tvuj matersky jazyk
Ale jak uz bylo receno, zmen si co chces - je to tva volba.
p.s. zopakuj si cestinu nebo se aspon nauc zaklady .. je to tvuj matersky jazyk
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Bohužel, "operační systémi" a "windowsi" jsem jistě nikdy neviděl 
Pouze jsem vyjádřil souhlas s ostatními, že bych do toho nerejpal. O jádru jsem tu nic nenapsal
Když nevěříš několika lidem, nevěř, mě je to jedno. A určitě souhlasím s posledním postem kolegy, do jádra se sahat jistě dá, ale chce to mít odpovídající znalosti, které má málokdo.
Když už jsi tu měl narážku na spam, tak Tě upozorňuji, že momentálně tady spamuješ a postuješ OT pouze ty. Další OT mažu a při opakování Ti za něj může být udělen postih.
//vyděleno OT do: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 8#p8057748
Byl jsi upozorněn.
Pouze jsem vyjádřil souhlas s ostatními, že bych do toho nerejpal. O jádru jsem tu nic nenapsal
Když už jsi tu měl narážku na spam, tak Tě upozorňuji, že momentálně tady spamuješ a postuješ OT pouze ty. Další OT mažu a při opakování Ti za něj může být udělen postih.
//vyděleno OT do: http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 8#p8057748
Byl jsi upozorněn.
Zde na foru již nejsem aktivní, vyskytuji se na Google+ (http://gplus.to/JanSvoboda), kde aktivně píšu nejen o IT.
- Shit
- Odborník PCT

Docela odvážné tvrzení vzhledem k tomu, že zdrojový kód Windows není veřejný... a je součástí duševního (a střeženého) vlastnictví Microsoftu....rigix píše:A to sis prosimtě přečetl kde ? Moderátor a vykládá tu řečičky pro malé dětičky. Když by si trochu znal operační systémi a jejich funkci tak by si tohle v životě plácnout nemohl. Do jádra se klidně zasahovat da a krom toho když měnim logo screenu tak do jádra nešaham a to že změnim gift při nabíhání, nebude mít na windowsi vubec žádnej vliv, dokonce ani výkonostní.
Myslím si, že by jsi se měl prvně nad sebou zamyslet, jestli opravdu jsi takový "guru", jak se nám tu snažíš namluvit.
Ano - teoreticky se dá "rýpat" do jádra, ale prakticky velmi málokdo ví, jaké praktické následky to může mít... Zejména u digitálně podepsaných souborů....
- Wuuduu
- Středně pokročilý

mala OTazka: Vyskusal si aspon ten hned prvy link, cos dostal ako odpoved?
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
- kotas
- Středně pokročilý

Jakýkoliv zásah do systému silně nedoporučuji, od změny bootovacího loga až po změnu "cool" ikonek..
Já z toho vyrostl někdy před více jak 10-ti lety, kdy jsem "nevěděl co dělám", ale tý jo, měnil jsem si bootovací loga OS a celkový vzhled, stačilo pouze "něco naklikat" do registrů a přepsat systémové soubory, nemůže se přece stát nic ne, vím co dělám....pár kliků a jedéém!
Já z toho vyrostl někdy před více jak 10-ti lety, kdy jsem "nevěděl co dělám", ale tý jo, měnil jsem si bootovací loga OS a celkový vzhled, stačilo pouze "něco naklikat" do registrů a přepsat systémové soubory, nemůže se přece stát nic ne, vím co dělám....pár kliků a jedéém!
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- jan.svoboda
- Středně pokročilý

-
Samozřejmě s vámi souhlasím, ale když je to přeci jeho počítač za jeho peníze, tak ať si s tím dělá co chce. Nejsme tu od toho přesvědčovat každého uživatele.
- rigix
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jasně už to mám změněný.Wuuduu píše:mala OTazka: Vyskusal si aspon ten hned prvy link, cos dostal ako odpoved?