Připojení dig. kamery k virtuálnímu systému (XP)

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
fpok
Nováček
Nováček

Připojení dig. kamery k virtuálnímu systému (XP)

Příspěvek od fpok »

Ahoj, snad jsem tu správně.

Dokázal by prosím někdo poradit? Potřebuji stáhnout natočené video z digi kamery do PC. Systém mám WIN7 a a soft Pinnacle. Bohužel už mám starší (sice digi, ale starší Sony TRV 740E) kameru (cca 8 let). Systém ji vidí, nainstaluje korektně ovladače pro rozhraní IEEE 1394, ale jakmile se s ní pokusím pracovat v Pinnacle okamžitě naskočí blue screen. V Pinnacle ji ještě vidím, ale jakmile zvolím její nastavení, tak se systém zhroutí. Zkoušel jsem to i s VirtualDub a je to úplně stejné. U Sonyho jsem si přečetl, že některé starší kamery si prostě s WIN7 a typem PC nerozumí. Napadlo mě nainstalovat virtuální systém (XP-tam to fungovalo normálně), ale ta kamera se stále hlásí do sedmiček. Nemůžu ji přinutit, aby se přihlásila do virtuálního XP, kam jsem také nainstaloval Pinnacle. Poradil by mě někdo jak to udělat, aby se také přihlásila do XP, nebo tohle nejde? Má třeba někdo tuhle kameru a pracuje s ní v sedmičkách? Díky za radu. Nechce se mi kameru tahat ke kamarádům a u nich to stahovat. :-(
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“