Cooper69 píše:2 -HoNY-: k těm newskám
píšeš o poradách, jak ste si to hezky vysvětlili a řekli si jak budete postupovat, ale v příkladu odkazuješ jenom na svoje dílo.
Není tak úplně pravda. Uznávám, že jich je tam více, protože si je pamatuji, ale zmínil jsem tam novinku Ondry Košťála, Michala Hlaváče i Mirka Kočího. Mirek jich napíše 3× až 5× více než já (a to je imho taky třeba zohlednit). Kdybyste chtěli, najdete i u mě podobný odpad...
btw: po včerejšku má tristní čtenost:
BioShock Infinite: futuristická řežba v létajícím městě jako z pera Julese Verna. Což mě velmi zklamalo, protože jsem si dal opravdu práci s překladem z Kotaku a výběrem videí.
Cooper69 píše: prostě když se podívám na PCT a vidim "Nokia: Jsme pod palbou, Apple nás žaluje na Ostrovech" tak v tom vidim lacinej bulvár. když si posléze tu novinku přečtu tak zjistim, že teda vlastně Nokia zažalovala Apple, ten pak Nokiu..

..
Problém je, že v tak málo znacích nelze vyjádřit hlubší myšlenku, ale nechám vyjádřit autora. Jako bývalý autor toto sám dobře víš, nebo ne? Taky by jsi nám všem mohl připomenout fluktuaci autorů pod Kwolkem a jejich znalosti problematiky, o které psali...
Lidi jsou rozežraní konzumenti - máme tu čtyři kvalitní média (DIIT, EHW, PCT, SHW) a lidé chtějí dokonalé, 100% přesné a pravdivé informace. Bylo by fajn si připomenout, jak lidi padali na kolena pod novinkama z roku 2000 o jedné větě plné hrubek...
Cooper69 píše:
ke komentům k newskám
co jsem si všim tak je moderuje jenom Kočí, a to v nich ani nemusí být napsané že je slizský buzík s psychikou mentálně narušeného desetiletého děvčátka. jsou to komenty k věci, ale jdou pryč protože se nelíbí. novinkou je pak označení "rýpala" za podněcovatele flamu, důkazem je pak že nikdo z předchozích čtenářů to ještě neokomentoval.
Podle statistik za poslední měsíce jsem smazal já nejvíce komentů, ale je to těsně nad průměrem na autora, Mirek je naopak v dolní hranici. Neviděl jsem vše, co jsem smazal, ale to, co jsem viděl, tak to bych smazal taky. Na druhou stranu je pravda, že takový kýbl hnoje, co tu někteří produkují pod novinkami a články jsem na SHW ani Živě nezažil po dobu jednoho roku. Spíše mi to tu připomíná, jak když se na iDnes napíše o politice a hned se tam "čtenáři" posílají do genitálií...
Cooper69 píše:/jo a bez OBRa to není ono, to má kolega přede mnou pravdu. dneska sem četl jeho hejty na stracha na jeho blogu. pobavil

Stach je duševně nemocný lhář. Navíc neumí ani pořádně česky - to mluví za vše a nemá smysl jej komentovat. Naše vzájemná mailova korespondence tomu jen napovídá. Bavit se s ním na jakékoliv odborné téma je jako ptát se komunisty na vysvětlení principu tržního hospodářství.
Vítě někdo o někom, kdo by dokázál pracovat se stejným pracovním entusiasmem a minimálně ve stejné kvalitě jako Mirek při tomto mizerném platovém ohodnocení? Já se obávám, že nikdo takový není.
kotas píše:Na jednu stranu zada ctenare o podporu v ankete a potom je vsechny zmoderuje. Co takhle se trochu zamyslet?
- Je to fakt masakr, já tam psal o tom, že PCT nepodpořím, protože poslední dobou se v článcích a novinkách vyskytovali lži, naznačil jsem jednu novinku a hned můj příspěvek byl moderován..
- Když se nikdo nemůže vyjádřit k článku/novince, mít svobodu slova..tohle si u mě PCT už ale fakt pos*al a ztratil čtenáře

.
A vám přijde normální začít hned zmiňovat všechny špatné věci na magazínu pod slušnou žádostí o podporu v hlasování? Jako kdyby se vydala pod mým jménem nebo pod Tomášem Šulcem či Vaškem Vlčkem, tak byste si tohle nikdo nedovolil - ale ne, vy vidíte svého banditu, tak hned kop do něj. A co jsem se díval, tak i u podobných magazínů zaměřených na čtenost jako iDnes byl podobný slovní průjem mazán. Jako sorry, ale tyhle blitky mohou odradit od hlasování čtenáře, který novinky vůbec nečte a chodí si sem číst jen notebooky a monitory. V tomto případě je, bylo a bude mazání zcela oprávněné.
Jinak děkuji za názory, KONEČNĚ mají připomínky k novinkám hlavu a patu. S vzrůstajícím věkem autorů připomínek mají názory hlavu a patu. On to velice pěkně vystihuje citát Tomáše Baťi:
Když jsem měl 20 let, myslel jsem si, že můj otec je idiot. Když jsem měl 30 let, občas jsem si myslel, že má docela pravdu. Když mi bylo 40 let, tak jsem si myslel, že to byl celkem moudrý chlap. A když jsem měl 50 let, řekl jsem si: kdyby tu tak byl a poradil mi!