koupil jsem si televizor Samsung LE32C550 (http://www.mall.cz/lcd-televize-samsung ... g-le32c550) a chtěl bych trochu lepší ozvučení. Jenže v této oblasti jsem absolutní lajk, tak vás prosím o pomoc při výběru. Chtěl bych investovat tak do 2000 maximálně, nejlépe něco okolo 1000. Čím méně tím pro mě lépe
Pomoc při výběru reproduktorů k televizi
Moderátor: CageJ
- Coldrex
- Nováček

-
Pomoc při výběru reproduktorů k televizi
Zdravím,
koupil jsem si televizor Samsung LE32C550 (http://www.mall.cz/lcd-televize-samsung ... g-le32c550) a chtěl bych trochu lepší ozvučení. Jenže v této oblasti jsem absolutní lajk, tak vás prosím o pomoc při výběru. Chtěl bych investovat tak do 2000 maximálně, nejlépe něco okolo 1000. Čím méně tím pro mě lépe
Budu to mít hlavně k filmům, takže když bych to zesílil, aby to hrálo pěkně. Děkuji a doufám, že mi pomůžete 
- gck23
- Začátečník

Re: Pomoc při výběru reproduktorů k televizi
podle me vyhozeny prachy, repraky v tyhle cenovy hladine ti budou hrat imho jak ty v ty televizi
Core i7 8700K, Asrock Taichi Z370, HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator, Kingston A1000 960GB NVMe, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, Be quiet! DARK BASE 700, AOC ag352UCG
- Tomme
- Začátečník

-
Souhlasim, TV repro ti vystaci a nasetri si, kdyz neco budes chtit, s reprakama za dva litry bys mohl bejt sklamanej a hned uvazovat o jinych..., podle me klidne muzes usetrit.
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
pravda pravda, jestli to chceš hlavně na filmy tak zvaž ten onkyo set. Je to kolem desítky 5.1 sestava http://www.audiovision.cz/Reprosoustavy ... S-22X.html
- Coldrex
- Nováček

-
Jako takhle vazne narocnej nejsem...pritelkyne ma nekolik let stary, nejlevnejsi 5.1, znacky SG-U a to mi prijde uz celkem slusnej zvuk. Takze nevim jestli si nemam poridit nejaky 5.1 repro... 
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
jasně no, všecko ostatní je ale kompromis. záleží co od toho zvuku požaduješ. Ostatně ani nevim, jak dobré/špatné jsou ty repráky co máš v té televizi.
- Coldrex
- Nováček

-
ty reproduktory jsou dobrý, ale když jsem slyšel i to nejhorší a moc starý 5.1, tak jsem si řekl, že by molo být fajn i nějaký levnější no 
- Ollie
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ta televize nehraje tak zle, základem je nastavit na ekvalizéru basy na +10 
A každý repráky potřebujou nějakou dobu na rozehrání, neboli na flashku si naházej pár nabasovaných mp3, nastav Volume na 100 a nech to nějakou dobu hrát...
A ze samotné televize nedostaneš zvuk 5.1.
A každý repráky potřebujou nějakou dobu na rozehrání, neboli na flashku si naházej pár nabasovaných mp3, nastav Volume na 100 a nech to nějakou dobu hrát...
- wallot
- Středně pokročilý

-
k TV samotne jine reprou jsou nesmysl. jedine pokud chces resit domaci kino a repro pujdou k DVD/BD prehravaci
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Maxtor
- Začátečník

-
Dalsi veci je, ze kupovat do obyvaku predrazenou sestavicku k PC, jak tady nekdo postoval, je taky pekna blbost..
Kdyz uz tak zacinejme nekde tady..
http://www.mall.cz/domaci-kino-bez-dvd/onkyo-ht-s3305
Kdyz uz tak zacinejme nekde tady..
http://www.mall.cz/domaci-kino-bez-dvd/onkyo-ht-s3305
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Já nevim, jak si přišel na to, že je to k PC. Primární určení tý sady, co sem postoval je právě pro televizory. A hraje to o třídu líp, než co si sem dal ty. Akorát si musíš koupit samostatně přehrávač, ale to je spíš plus.
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
já teda nejsem žádný expert, ale rozhodně bych nerozehrával repro na nejvyšší hlasitost. Ostatně na to rozehrávání existují myslím i docela schopné programy.Ollie píše:A každý repráky potřebujou nějakou dobu na rozehrání, neboli na flashku si naházej pár nabasovaných mp3, nastav Volume na 100 a nech to nějakou dobu hrát...
Ono by se mohlo teoreticky klidně stát, že by člověk místo rozehrání spálil cívky novejch repro.
- Maxtor
- Začátečník

-
No.. to jen hodne tezko.. trida vyse je v cenove relaci 40k.. oboji je stejna hracka, jedinym rozdilem je, ze jedna ma zesilovac a lze ji tak alespon k necemu pouzit.. tebou postovana je proste jednoucelova.. postavis to k TV a nazdar.. Logitech k TV.. vyhozeny penize..Ajťák píše:A hraje to o třídu líp, než co si sem dal ty.
Ty jsi taky plus.. prehravac neni ani u jedne z tech sad..Ajťák píše:Akorát si musíš koupit samostatně přehrávač, ale to je spíš plus.
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
moje chyba, sem si nevšimnul, že je to zesilovač a ne DVD přehrávač. Nicméně nevidim žádnou výhodu v tom, když je zesilovač v extra škatuli. Jediná možná výhoda je, že to zabere víc místa.
- Maddogg
- Čestný člen

Určitě to bude mít lepší vlastnosti než zesilovač narvaný někde v subwoferu. Navíc si k tomu můžeš připojit další věci ne jen televizi...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- Maxtor
- Začátečník

-
Nehlede na to, ze nejaky psycho PCB o velikosti 10x10cm, ktery nema ani poradny transformator nenazyvam zasilovacem..
Jinymi slovy.. jsou to proste bedynky tridy - za par kacek k PC + 5k za logo Onkyo..
..urcite ale uznavam, ze se v dane tride vyrobku bude tohle drzet na spici.. to zase ano..
To, co jsem postl ja je alespon normalni levny zesilovac, ktery se timto slovem da nazyvat.. cela rada je rozclenena od tech 8, pres 10, po 13k myslim.. netvrdim, ze je to nejaky zazrak, ale na druhy strane se vetsina neznalych lidi sile tehle sestav docela podivi..
EDIT:
Ted jsem si jeste vsiml tohohle.. uz se nedela, ale obchody ho jeste maj za snizeny ceny.. puvodni tipuju az nekam k 8k, ale tezko rici.. v kazdym pripade, kdyz to narves do zbozi na seznamu, najde se od 3,5k, coz povazuju za hodne zajimavou nabidku.. prehravace a rekordery delali vzdy perfektni.. a tyhle maly sestavicky byvaj odladeny.. hrat (filmy) to podle me bude v ramci moznosti pekne..
http://www.panashop.cz/panasonic-domaci ... 2-870.html
Jinymi slovy.. jsou to proste bedynky tridy - za par kacek k PC + 5k za logo Onkyo..
To, co jsem postl ja je alespon normalni levny zesilovac, ktery se timto slovem da nazyvat.. cela rada je rozclenena od tech 8, pres 10, po 13k myslim.. netvrdim, ze je to nejaky zazrak, ale na druhy strane se vetsina neznalych lidi sile tehle sestav docela podivi..
EDIT:
Ted jsem si jeste vsiml tohohle.. uz se nedela, ale obchody ho jeste maj za snizeny ceny.. puvodni tipuju az nekam k 8k, ale tezko rici.. v kazdym pripade, kdyz to narves do zbozi na seznamu, najde se od 3,5k, coz povazuju za hodne zajimavou nabidku.. prehravace a rekordery delali vzdy perfektni.. a tyhle maly sestavicky byvaj odladeny.. hrat (filmy) to podle me bude v ramci moznosti pekne..
http://www.panashop.cz/panasonic-domaci ... 2-870.html
- Ajťák
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
se laskavě podívej kolik je tam vstupů, než postneš nějaké moudro.Maddogg píše:Určitě to bude mít lepší vlastnosti než zesilovač narvaný někde v subwoferu. Navíc si k tomu můžeš připojit další věci ne jen televizi...
třeba tady
http://www.alza.cz/onkyo-htx-22hdx-cerne-d162311.htm
- Maxtor
- Začátečník

-
Kdyz neberu video, ktery je uplne k nicemu, tak to ma dve linky a digital... super!!! 
O tom, ze s digitalem to taky neni zadna sranda, protoze vetsina tehle levnych krabic ho ruzne prevzorkovava snad mluvit netreba.. o vetraku pripojenymu primo do toho PCB nemluvim uz vubec..
V kazdem pripade porad jsme u toho, ze to stoji stejne jako plnohodnotny zesilovac, pokud to tak mam nazvat, a 5.1 sestava.. o chybach/nevyhodach tehle konstrukce (navic v polovicnim objemu) potom netreba vubec diskutovat..
O tom, ze s digitalem to taky neni zadna sranda, protoze vetsina tehle levnych krabic ho ruzne prevzorkovava snad mluvit netreba.. o vetraku pripojenymu primo do toho PCB nemluvim uz vubec..
V kazdem pripade porad jsme u toho, ze to stoji stejne jako plnohodnotny zesilovac, pokud to tak mam nazvat, a 5.1 sestava.. o chybach/nevyhodach tehle konstrukce (navic v polovicnim objemu) potom netreba vubec diskutovat..